Savage Gear Cuttle Eye 135g Тайръбър
 Тази малка имитация на сепия/главоноги е предназначена да достигне бързо до големи дълбочини или до дъното по права линия и да остане в правилна позиция дори при силни странични течения. По време на извличане съпротивлението е минимално, което помага за по-бързо изтегляне на примамката. Уникални очи, като на жива сепия. Много силни отражения на светлина, светещи дейтали и вградена стоманена тракалка, която създава "сърдечен" звуков ефект всеки път, когато се повдигне или пусне примамката дори и леко на морското дъно. Перфектна комбинация от цветове и материал, като къдрицата от опашки създава микропулсиращи вибрации, което позволява примамката да работи при извличане и пропадане. Страхотна избор за вертикален риболов!
18,75 лв.
Калмарка DTD Kanjac
Външният слой на калмарката е от текстил, който имитира окраската на comber, а тялото е луминисцентно. Също така калмарката притежава неръждаем вирбел, червени очи, отличен баланс и заоблени куки от н...
12,67 лв.
Блесна Panther Martin Olografico Con Mosca PMHF
Блесната Panther Martin Olografico Con Mosca е отлична блесна за риболов на пъстърва, кефал, костур и всички други хищници.
6,25 лв.
Калмарка DTD Hybrid Kanjac
Калмарката притежава много интересен дизайн, тъй като горната част на рибката имитира наранено място, което я прави да изглежда по-слаба, бавна и по-лесна за хващане. Вторият слой е направен от мек си...
15,58 лв.
Блесна Panther Martin Originale PMRO
Блесната Panther Martin Originale е отлична блесна за риболов на пъстърва, кефал, костур и всички други хищници.
4,58 лв.
Октоподиера

Аксесоар за морски риболов, подходящ за лов на октоподи.
 
Характеристики:
- Дължина 17см.
- Тегло 170гр.
10,00 лв.
Блесна Panther Martin Tandem PMT
Блесната Panther Martin Tandem е отлична блесна за риболов на пъстърва, кефал, костур и всички други хищници.
5,83 лв.
-1,01 лв.
Октоподи Shirasu Lum.Head - Blue glitt.
Октоподите на FilStar се предлагат в цветове, комбинирани с брокат и са подходящи за направата на чепарета. Моделът е със светеща глава.
1,07 лв.
2,08 лв.
Yarie Ringo Midi 2.0g Hammered Блесна клатушка
Yaire Ringo Мidi е блесна тип клатушка, произведена в Япония и е създадена за риболов на пъстърви "area fishing"(риболов на американки на платено). Ringo midi e по-малкият брат на модела Ringo. Клатушката е проектирана така, че водейки я да не изплува към повърхността, а да се движи в избраният от риболовеца воден слой. Така Ringo Midi, може да се води близко до дъното, дори и на по-дълбоки водоеми. Ringo Midi e супер успешна блесна тип клатушка и при риболов на река. На участъци с умерено силно течение може да се води по течението със скоростта на водата. Така има ясно изразена игра и пъстървите не и устояват, а на места с по-бавно течение, може да се води срещу течението. Изключително успешна блесна тип клатушка за риболов на пъстърва и кефал на затворени водоеми и реки!  
9,00 лв.
Mepps Syclops Блесна клатушка
Mepps Syclops е блесна клатушка незаменима при риболова на щука и не само. Отлична игра с широка амплитуда и страхотна дистанция при замятане. Благодарение на различните ъгли в дизайна отразява светлината под различни ъгли и провокира дори пасивни хищници. Блесна за щука, която е задължителен избор в асортимента на всеки щукар.
7,75 лв.
Октоподи N159
Октоподите на FilStar се предлагат в различни размери и са подходящи за направата на чепарета. Всички модели имат флуоресцентни очички.
2,00 лв.
Yarie T-Surface 1.2 g Блесна клатушка
Yarie T-Surface е клатушка произведена в Япония по проект на известния японски риболовец Yarie Jespa Yukihiro. Клатушката е с форма на лъжичка и е окомплектована с единична кука без контра.
9,00 лв.
Panther Martin Salamandra PMR SAL
Блесната Panther Martin Salamandra е отлична блесна за риболов на пъстърва, кефал, костур и всички други хищници.
4,58 лв.