Единични куки

Единични куки

Mustad Jigging Hook 10881NP-DT Куки
Mustad Jigging Hook е изключително здрава кука, много лека и с перфектна форма.
5,67 лв.
BKK CHINU-R Hand Ground Куки
BKK Chinu куки с ухо-HG е много гъвкава кука, която може да се използва при справяне с много различни видове риби, като шаран и мряна при сладководен риболов и ципура и порги в солена вода.
7,50 лв.
Savage Gear Dropshot Super Slide Куки
Dropshot Super Slide са фини куки за дропшот монтаж и осигуряват страхотно закачане и безупречно представяне на по-малки силиконови примамки при риболов на дропшот.
5,75 лв.
Mustad Aberdeen Hook 10042NP Куки
Aberdeen Hook е финна, лека и много здрава кука за малки силиконови примамки.
3,25 лв.
Mustad Demon Wide Gap Circle Hook 39948NP Куки
Mustad Demon Wide Gap Circle Hook е качествена и много здрава кръгла кука с голямо ухо. Извитото навътре и идеално остро жило гарантира отлично засичане. Идеален избор за морски риболов на огромни хищни риби!.
5,67 лв.
Mustad Tuna Circle Hooks 39951NP Куки
Mustad Tuna Circle Hooks е качествена и много здрава кръгла кука с голямо ухо. Извитото навътре и идеално остро жило гарантира отлично засичане. Идеален избор за морски риболов на огромни хищни риби!
5,67 лв.
Mustad Kaiju Inline Single Hook 10121NP Куки
Единичната кука Kaiju се отличава с невероятно съотношение сила към мощност. Куката е перфектен заместител на тройните куки на примамки. Идеален е за големи примамки, като джигове и попери.
5,75 лв.
Mustad Dropshot Hooks 10546NP Куки
Mustad Dropshot Hooks са фини куки за дропшот монтаж и осигуряват страхотно закачане и безупречно представяне на малки силиконови примамки при риболов на дропшот.
4,08 лв.
Mustad Short Shank Aberdeen 3254NP-BN Куки
Mustad Short Shank Aberdeen е много здрава права кука, предназначена за малки силиконови примамки.
4,08 лв.