Нов
Fiiish Black Minnow No3 Jig Head 6g Shallow Джиг глава
Джиг глава, подходяща за силиконови тела и офсетни куки Fiiish Black Minnow No3 - 12 cm. Тази лека полимерна тежест позволява дори при този размер, теглото да бъде минимално, което ни дава възможност да използваме примамката в много плитки участъци, осигурявайки изключително бавно и естествено потъване на силикона, на което никоя щука не би издържала.
11,33 лв.
Decoy Light Game Assist DJ-91 Асист куки
Малка кука, направена за метални джигове, вариращи от 2 g до 10 g. С къс дизайн можете да го прикрепите към предната част на приспособлението като помощ или към задната като основна кука, или и двете! Перфектен за използване за всички хищни видове.
Джиг глава Westin StandUp LT
Висококачествени джиг глави от скандинавския бранд Westin, предлагащи се в пакет с три броя.
7,17 лв.
Куки Maver KATANA Verde Fluo - 20 бр/пакет - № 2/4

Тази серия куки MAVER Katana е за риболов в сладки и солени води. Куката е тънка и лека, здрава с късо стъбло и отворена. Предназначена е за риболов на жива стръв - малки рибета, торен, земен червей и бял червей. Отлично държи и 2-3 броя царевица. Перфектна е и за риболов с камола.  Характеризира се с маскировъчен зелен цвят.

Цвят - Fluo зелен
20 броя / пакет
Made in Japan

3,33 лв.
Куки Maver KATANA C190 Super Carbon - 20 бр/пакет - № 4

Тази серия куки MAVER Katana е за риболов в сладки и солени води. Куката е тънка и лека, здрава с късо стъбло и отворена. В сравнение със серия С170 е малко по-отворена. Предназначена е за риболов на жива стръв - торен, земен червей и бял червей. Отлично държи и 2-3 броя царевица. Перфектна е и за риболов на пъстърва с камола.

Цвят - Nickel
20 броя / пакет
Made in Japan

3,33 лв.
Джиг DAIWA PROREX FLEX BLADE JIG 21gr.

PROREX FLEX BLADE JIG Спининг/джиг стръв
Chatterbaits се утвърдиха като критична част от много кутии за примамки за кратко време и значително допринасят за много разнообразен и успешен риболов на щука и костур. Те съчетават предимствата на спинера с тези на джига. Prorex Flex Blade Jig предлага допълнително предимството на гъвкава офсетна кука – идеална за риболов във води с тежка растителност. Куката може лесно да се смени чрез разделителния пръстен. Благодарение на специалната си форма Flex Blade Jig върви много плитко въпреки голямото си тегло и като следствие е идеално подходящ за насочване към зони с много водни растения.
Специалната форма на тялото е подходяща както за бавно, така и за бързо изтегляне.
Допълнително ухо за монтиране на допълнителни остриета на центрофуга и др. Гъвкава офсетна кука SaqSas Сменяема кука Плитко бягане
15,83 лв.
Примамка за сом на кльонк MADCAT A-STATIC ADJUSTABLE CLONK TEASER 150g
Нова, изключително успешна примамка със силиконови пипала за риболов на кльонк.Вече с куки, които са гумирани, за да се сведе електрическото поле до минимум. Гуменото покритие върху куките може да се износи по време на употреба!Безплатна доставка при поръчка над 95.00 лв до офис на куриер
37,42 лв.
-192,98 лв.
Халки Gamakatsu HYPER SPLIT RING
Риболовен аксесоар Серията Hyper на Gamakatsu има несравнима сила и издръжливост. Качественият контрол на този японски продукт е стриктен и гарантира лесната употреба във всички условия.
611,10 лв.
804,08 лв.