Decoy Twin Pike DJ-88 Асист куки
Assist куки DJ-88 са специално за монтаж към метални JIG-ове и големи морски клатушки. Куките са силно отворени и не пропускат риби. DECOY DJ-88 имат специална форма и веднъж хванат хищник не може да се откачи.
10,00 лв.
Двойни куки Sensei Blue - F1601BN
Изключително здрави двойни куки, налични в различни размери. - Forged Повече за куките можете да прочетете в нашия FilStar Блог
4,67 лв.
Decoy Worm 17 Kg Hook Офсетни куки
DECOY KG Hook Worm 17 са изклчючително здрави и остри куки, подходящи са за всиякакъв тип монтажи. Офсетовата кука е проектирана специално за безпроблемно преминаване през различни препятствия, като тръстики, трева, паднали дървета или разпилени камъни.
4,83 лв.
Decoy Light Game Assist DJ-91 Асист куки
Малка кука, направена за метални джигове, вариращи от 2 g до 10 g. С къс дизайн можете да го прикрепите към предната част на приспособлението като помощ или към задната като основна кука, или и двете! Перфектен за използване за всички хищни видове.
6,50 лв.
Куки ZH-48 Wind Claw Double hook DT
ZH-48 DT са двойни куки предназначени за риболов със силиконови примамки. Моделът се фиксира стабилно към примамката с помощта на допълнителено разклонение - Wind Claw.
10,42 лв.
BKK CHINU-R Hand Ground Куки
BKK Chinu куки с ухо-HG е много гъвкава кука, която може да се използва при справяне с много различни видове риби, като шаран и мряна при сладководен риболов и ципура и порги в солена вода.
7,50 лв.
Decoy Light Game Twin DJ-93 Асист куки
DECOY Light Game Twin DJ-93 са двойка силно отворени асист куки, късо привързани към халка. DJ-93 са подходящи за Jig-ове от 20 до 60 грама.
6,67 лв.
Шарански Куки FOX - CURVE SHANK SHORT

Шарански куки Curve Shank Short, едни от най-здравите и надеждни на пазара благодарение на късото им извито рамо. Тези куки са изключително ефективни, когато се използват в комбинация с Line Aligna шлаух или Flippa шлаух, които дават допълнителна дължина и агресивен ъгъл на закачане, като в същото време може да разчитате на силата на късото рамо. Характеристки:

    Късо рамо с извивка.
    Право ухо.
    Кована стомана.
    Black Nickel покритие.
    Високоустойчив, супер остър връх.
    Микро контра.

6,67 лв.
Decoy Short Pike DJ-77 Куки
DJ-77 е със силно отворена кука и закача рибите почти без пропуск. Монтирана към заварена халка със съпротивление от 70 до 140 кг., в зависимост от размера. Спомагателните куки DECOY Short Pike DJ-77 перфектно пасват на опашката или главата на JIG-a и особено се препоръчват за SLOW JIGGING примамки.
10,00 лв.
Decoy Pike Type-R JS-3 Куки
DECOY JS-3 е изключително здрава Assist кука, много лека и с перфектна форма.
8,00 лв.
Decoy Worm 26 Kg Hook Magnum Офсетна кука
DECOY WORM26 Kg Hook Magnum e изключително здрава кука, създадена за големи силиконови примамки.
8,25 лв.
Офсетни куки F1506BN
Офсетни куки за големи силиконови примамки.
2,50 лв.
Куки F1507BN
Универсални Worm куки с химически заточени остриета.
3,50 лв.
Куки VMC 7315 SL Weighted Finess Swimbait
Висококачествени Swimbait куки с пружинка, осигуряващи перфектна презентация на вашата силиконова примамка.
13,58 лв.
Decoy Worm 6 Super Fine Hook Куки
Decoy Worm 6 Super Fine е финна, лека и много здрава кука, която има остриета на стеблото, за по лесно фиксиране на силиконовите примамки.   
4,83 лв.
Куки VMC 9147 BZ Aberdeen Jig 90
Джиг кука за сладководен риболов, идеална за кръгли джиг глави.
90,83 лв.