Кепове

Кепове

Savage Gear Pro Finezze Rubber Mesh Плуващ кеп
 Страхотен олекотен и супер здрав плаващ кеп на марката Savage Gear. Ергономична дръжка за перфектен захват, лека и супер здрава рамка, поплавък който не позволява на кепа да потъне и олекотената дълбока гумирана мрежа го превръщат в един изключително универсален за използване кеп при риболов на река, язовир или море. Изключително практичен позволяващ да се кепват от малки риби до такива с трофейни размери, а благодарение на лекото тегло изобщо не се усеща дори при целодневно носене. Вграден дълъг ластик в дръжката със завършек здрава метална карабина, което позволява носене през рамо!
65,83 лв.
Savage Gear Full Frame Landing Net Telescopic Кеп
Този супер здрав и издръжлив кеп е идеален за риболов на всякакви хищни риби.Телескопична дръжка със система за плъзгане и щракване,  която има лазерно гравирана линийка за измерване на улова.
123,33 лв.
Scierra Trout Net Floating M Кеп
Плуващ мухарски кеп с удобна дръжка и текстилна дълбока мрежа, която е от бързо съхнеща материя.
32,50 лв.
Savage Gear Easy-Fold Net Кеп
Гумираната мрежа, телескопичната дръжка и здравата алуминиева рамка правят този кеп чудесна за риболов на хищни риби. Щипката за колан го прави идеален за спинингов риболов от брега или дори когато газите.
95,83 лв.
Savage Gear Full Frame Oval Landing Net Кеп
Много здрава гумена мрежа, дълбока и голяма, предназначена за хищни риби. Силна телескопична дръжка, със система за плъзгане и щракване за лесно транспортиране и съхранение.
94,17 лв.
Savage Gear Pro Finezze XL Плуващ кеп
Супер здрав и олекотен плаващ кеп на марката Savage Gear.Ергономична дръжка за перфектен захват, лека и супер здрава рамка, поплавък който не позволява на кепа да потъне и олекотената дълбока гумирана мрежа го превръщат в един изключително универсален за използване кеп при риболов на река, язовир или море. Изключително практичен позволяващ да се кепват от малки риби до такива с трофейни размери, а благодарение на лекото тегло изобщо не се усеща дори при целодневно носене. Вграден дълъг ластик в дръжката със завършек здрава метална карабина, което позволява носене през рамо!
82,50 лв.
-14,80 лв.
Кеп EOS 24 Landing Net
EOS Landing Net разполага с дълга 182.88см дръжка от карбон и широка 106см глава от алуминий. Кепът е снабден с плитка 70см мека мрежа и се доставя с чанта за съхранение
108,53 лв.
123,33 лв.
Кеп Trout Master Net
Мухарски кеп със силиконова мрежа, която позволява по-безопасно вадене на рибата. Размерът на главата е 42х28 см, дължината на рамката и дръжката общо е 62 см, а дълбочината на мрежата е 25 см. Кепът ...
56,67 лв.
Кеп шарански гумиран
Здрав и удобен кеп с гумирана мрежа за предпазване на рибата от наранявания. • Дълга дръжка (1,80м) с удобна ръкохватка; • Размер на главата 1.00 x 1.00 метър.
70,83 лв.
Кеп шарански
Здрав и надежден шарански кеп с алуминиева дръжка, предлага се с различни дължини.
19,33 лв.
Кеп шарански FilStar Easy Fold
Шарански кеп от карбонови и алуминиеви елементи с изключително лека конструкция (790 гр) и в същото време без никакви компромиси със здравината. Разполага с иновативно захващане на рамената, което оси...
112,00 лв.