Savage Gear Savage2 Floating Polarized Sunglasses Слънчеви очила
 Нов модел очила от Savage Gear със стилен дизайн, перфектена визия и комфорт. Тези очила са плуващи и гумирани в областта на носа, а лещите са TAC, поляризирани и с UV400 защита.  
44,17 лв.
Savage Gear Aqua Guard Glove Ръкавици
Ръкавици които предпазват ръцете от рибите при държане или освобождавене на куки.
52,50 лв.
Prologic Mega Fish Hoodie Суичър
Mega Fish Hoodie е суичър проектиран за вашия комфорт, подходящ за риболов и в ежедневието.
58,33 лв.
Prologic Commander Fleece Jacket Яке
Водоустойчиво яке със страхотен дизайн и много добри характеристики. Подходящо за риболов  и ежедневна употреба.
85,83 лв.
Savage Gear Aqua Mesh Glove Ръкавици
Aqua Mesh Glove  са ръкавици, изработени от бързосъхнеща пяна и  имат тъкан  от велур върху дланите, допълнена с нехлъзгащи се точки върху пръстите. Тези морски ръкавици са идеални за всякакви видове риболов.
36,67 лв.
Scierra X-Stretch Waist Wader Boot Водоустойчив панталон с обувка
 Scierra X-Stretch Waist Wader Boot e водоустойчив панталон за риболов от популярната серия X-Stretch, който е снабден и с EVA обувки. Изработката от 100% водоустойчви материали, гарантира вашия комфорт по време на риболов, когато има нужда да сте в и извън водата.  
416,67 лв.
Savage Gear Slim Shades Floating Polarized Sunglasses Слънчеви очила
Изключителни удобни очила за риболов с поляризация. Два различни модела:  Кехлибар- подходящи за облачно време и сенчести места  Тъмно сив- подходящи за слънчево и ясно време
40,83 лв.
Savage Gear Logo Beanie Зимна шапка
Шапка Savage Gear с готин дизайн .Идеално подходящ за риболов в студените дни.
16,58 лв.
Savage Gear Neoprene Half Finger Ръкавици
Страхотен чифт леки ръкавици за риболов.Отличават се с мек и разтеглив неопрен на гърба на ръката, за да предпазват от вятъра и структурирана подобна на кожа на дланите за фантастично сцепление. Китката може да бъде здраво затегната с велкро закопчаване, а палецът разполага с мек гъвкав материал за комфорт.
26,67 лв.
Scierra Helmsdale Chest Stockingfoot Дишащ гащеризон
Scierra Helmsdale Chest Stockingfoot e дишащ гащеризон произведен от висококачествени и силно износоустойчиви материали. При дизайна е наблегнато на комфорта и свободно движение на риболовеца, който са най-важният фактор при избор на дишащ гащеризон за риболов.
291,67 лв.
Savage Gear Savage1 Polarized Sunglasses Слънчеви очила
 Нов модел очила от Savage Gear със стилен дизайн с големи лещи за перфектена визия и комфорт. Рамката е мека от TPE материал с гумено покритие, а лещите са TAC, поляризирани и с UV400 защита.  
44,17 лв.