Scierra Pin-on Reel Retractor Ретрактор
Ретрактор, който се поставя на яке или елек, а на халката се закачат аксесоари от първа нужда като кохер, ножица или клещи.
6,33 лв.
Шок Лидер "N" TOURNAMENT SW от DAIWA

Шок Лидер "N" TOURNAMENT SW от DAIWA. 
Монофилен лидер от най-високо качество. Исползва се оснавно в морският риболов и е с много широк диапазон на приложение. При риболов на тролинг, пилкинг, за направа на такъми и поводи. Материала е така подбран, че да може да се връзва, независимо от голямият диаметър на влакното. Влакното е навито на голями шпули, за да не се къдри и увива.
Made in JAPAN!
16,67 лв.
Неопренови Връзки за Въдици от DAIWA - размер М

Връзката е двупластова и снабдена с велкро лепенка. Долният слой е мека гофрирана гума. От единият край има специален илик за водача. В случай на "заклинване" на снадките може да ги използвате за да си помогнете в разклинването.
Една опаковка съдържа 2 броя лепенки.
21,67 лв.
Телескопична канджа Lineaeffe - 225cm

Телескопична канджа.
Телескопична и практична канджа, изработена от алуминий и неръждаема стомана. Разполага с удобна дръжка и вътрешен фиксатор. Канджата има 2 отделения и в сгънато положени, дължината и е 133см, а в разгънато 225см. Диаметър на куката: 8мм. Размерът на канджата е подходящ за риболов на големи хищници.
 
29,17 лв.
Тролинг параван

Параван за потапяне на воблери на по-голяма дълбочина. 
Тролингов аксесоар. С това просто и достъпна приспособление, може да се потопи примамката на по-голяма дълбочина от тази за която е пригодена. Например 10-15-20м. Монтажа и демонтажа е много лесен. Приложена е схема за настройка на Sinker-а, към желаната дълбочина. За правилната настройка, се отчита дебелината на влакното, скорост на влачене, дължината на отпуснатото влакно за тролингиране. В приложената таблица се приема: влакното е монофилно със съответният диаметър, скорост на влачени 2-3 км/ч.
15,00 лв.
Аероплан за тролинг риболов Lineaeffe Trolling Teaser Red

Аероплан за тролинг риболов.
Аероплан, подходящ за риболов на тролинг. С аеродинамичната си форма, той спомага примамката да се спуска на по-голяма дълбочина.
12,50 лв.
Savage Gear Treble Hook Protectors Протектор за тройни куки
Протектори за тройни куки. Благодарение на тях, ще предотвратите оплитане на тройните куки в кутиите, също така и нараняването на боята по примамките при транспорт.   
5,75 лв.
Октоподиера

Аксесоар за морски риболов, подходящ за лов на октоподи.
 
Характеристики:
- Дължина 17см.
- Тегло 170гр.
10,00 лв.
5 броя Морски примамки - Lineaeffe Mackerel Hook

Морски примамки за направа на чепарета и такъми. Готови и оснастени с вирбел. Трябва само да се вържат.
Отлично може да се тролят и вързани по 1 бройка близо до брега за скумрия, лица, паламуд.
5бр. в пакет.
Зелено-перлена 
5,00 лв.
Savage Gear MP PRO RIG PLIER Клещи
Здрави и леки мултифункционални клещи със страничен резач. Подходящи са за отваряне на split ring, халки, кримповане на поводи и други предназначения. 
49,42 лв.