Мач въдица на 3 части - Maver LASER MATCH 4.20м / 12-20гр

Нова серия от мач - въдици, разработени от известни MAVER консултанти и състезатели за средни и къси дистанции за точен, прецизен и бърз риболов. Целта беше да се направи класен мач на достъпна цена и с отлично качество. Резултата е впечатляваща мач-въдица с лека и тънка бланка, FUJI екипировка, с коркова дръжка с неопренов накрайник, винтов енергомичен макародържач, 16 водача и красиви принтове и апликации. Бланките са изработени от HMS Carbon с минимално съдържание на слепващи смоли. Пръчката е с мека параболична акция 12-20 грама, но при едър трофей, в края на дъгата на огъване, оказва отлична преса върху рибата. При този вид работа на бланките, откачанията са минимални, а рибите се изморяват много ефективно и буквално се "успиват"
Тази въдица е способна да задоволи всеки тип риболовец - начинаещ или напреднал. Това качество и цена е изненада и за най-опитния и взискателен състезател, като цената се поддържа в приемливи стойности.
Тези мачове са тествани и се ползват от един от най-добрите риболовци на дистанция - мач КОСТАДИН Костадинов от отбор Елит Стара Загора - 

Дължина: 4.20 м 
Брой части - 3
Тегло: 198 грама 
Брой водачи - 16
Акция - Medium / 12-20 гр

291,67 лв.
Директен телескоп - Maver - Falcon Alborella Evolution: 2,50 / 3,00 / 3,50 / 4,00 / 4,50 / 5,00m

Модел 2021 година! Отлично качество къси директни телескопи за "бърз" риболов "на-късо". Изработени са от SHMC карбон. Всички дължини са екипирани с плътен карбонов връх - жило. Тези пръчки са много леки, твърди и тънки. Предлагат се на няколко дължини, които може да си изберете от приложения филтър. С тях риболова на късо е много резултатен, а процеса на риболов ви пълни душата с радост и положителни емоции. Няма да ви омръзне да си махате с тях по цял ден. 
125,00 лв.
Щека DAIWA POWER CARP X 13M - комплект с 3 топ сета и къпинг

Отлична бюджетна щека на DAIWA. Предлага се в комплект с 3 броя топ-сета на 3-то коляно, къпинг кит с купичка, къс удължител и калъф. Топ-сетите са разпробити за страничен монтаж на ластика и са с монтирани външни тефлонови втулки с диаметър 5.8мм.
Щеката е типично шаранска и при натоварване работи цялата. Изключително лека, като на 11.00 метра може да се държи с една ръка. Здрава и надеждна. Отличен инструмент за начинаещи и напреднали щекари. 
832,50 лв.
Телемач Въдица за Бомбарди Tica Thunder 4.00m

Телемач Въдица за Бомбарди Tica Thunder 4.00m -Телескопична въдица с двойно подсилена бланка
Страхотна въдица за морски риболов с бомбарди
Перфектна параболична акция
Страхотен дизайн-тънка и лека бланка  
158,25 лв.
Мач пръчка PREMIUM CLASS Daiwa Tournament Pro - 14ft (4.27м) / 22 гр

Обновен и подобрен за сезон 2019-2020, този Super High Class Match и в старото си изпълнение беше почти перфектен. Но сега е по добър. 
Безспорно за пръчка с лейбъл MADE in UK, проектирана и произведена в стрната където е измислен риболова на мач, няма нужда много да се доказва, че е най-добрата в тази категория. Повече от това, разработен с помоща на топ-риболовци като William Raison и Steve Ringer е нормално да се каже по-добра няма. 
Създадена за Победители и за риболовци, които не търпят компромиси в такъмите си, това UK бижу, ще ви отнесе в други измерения на риболова и ще ви донесе много емоции и риболовни трофеи!

Дължина: 4.27м
Тегло: 201гр
Акция: 5-20гр

791,67 лв.
Телемач - Daiwa AQUALITE TELE SENSOR FLOAT / 10-35

AQUALITE TELE SENSOR FLOAT
Серията Aqualite включва също три телескопични модела с 3,90 м, 4,50 м и 5,10 м. Тези полупараболични въдици са подходящи за риболов на лин, платика и други видове циприниди с поплавъка и допълнително могат да се прибират и транспортират удобно. Мекият връх абсорбира отлично всички полети и е съчетан с действието на гръбначния стълб, което води до хомогенна крива на огъване и отлично леене. HMC + ® заготовка от въглеродни влакна Премум коркова дръжка Водачи - титанов оксид
112,50 лв.
-66,50 лв.
Мачова въдица Filstar Black Shadow Match
FilStar Black Shadow Match е серия мачови пръчки от висок клас, чиито части са идеално напаснати. Пръчките са изработени от висококачествен карбон с Japan woven оплетка за допълнителна здравина. Специ...
210,25 лв.
276,75 лв.
Телескоп с водачи Filstar Premier Zoom
Hi-modulus carbon - 2 zoom секции - SIC водачи на 1 краче - 2 подвижни водача на върха - Олекотен макародържач с гумен протектор - Олекотена дръжка с “anti-slip" покритие и метална тапа.
47,17 лв.
Директен телескоп MAVER LEGEND SL

Истинската еволюция на известните и използвани навсякъде в Европа въдици Freccia SL Подобрен е балансът, особено в първите три елемента, с използването на иновативни смоли, най-добрите японски карбонови влакна и технологиите на супер Reglass. Въдицата е преминала многобраойни тестове, с които се гарантира превъзходното и техническо ниво. Върхът е тип "жило". LEGENS SL е за всички, които търсят просто най-доброто, произведено и разработено в Италия от професионален екип инженери.
500,00 лв.
Мач - Daiwa AQUALITE POWER FLOAT

AQUALITE POWER FLOAT  
Тези пръти с тънки заготовки и висока устойчивост се отличават със здрав гръбнак. Идеален за риболов с тежки плувки и ваглери. Размерът на водачите е избран, за да позволи на ограничителя на линията да се плъзга през водачите без проблеми. Бързата и лека заготовка перфектно се зарежда при хвърляне и по този начин осигурява дълги разстояния на хвърляне - също идеална за риболов на судак с естествена стръв.
Оборудвана с персонализирана коркова дръжка Armlock за най-голям комфорт по време на риболов. HMC + ® заготовка от въглеродни влакна Премиална коркова дръжка Водачи за титанов оксид
141,67 лв.
Lineaeffe телескоп с водачи STAR UNIVERSE SURF - 3.00м / 3.60м / 4.50м

Бюджетен, универсален телескопичен прът за риболов на плувка и бомбарда. Пръчката е карбонова с тънка бланка, втулкови водачи и елегантен винтов макародържач. Твърд строй. Здрава и надеждна конструкция. Макародържача е изнесен по-назад за да е удобен за бърз и активен риболот с много движение и презамятане. Водачите и макародържача са от високо качество. Пръчката може да се използва и за риболов на морето. Късата транспортна дължина помага лесно да се пренася или да се съхранява в багажника в готовност.

Дължина: 3.00м
Транспортна дължина: 71см
Акция: 30-60гр
Тегло: 250гр
Брой секции: 6
Брой водачи: 6

50,00 лв.
New Болонезе MAVER SUPERLITHIUM MX GREEN POWER - 5м,

Първокласна карбонова болонеза, произведена с NANOTUBE технология. 100% италиански продукт произведен в завода REGLASS.
Екипирана е с водачи Fuji K и макародържач ALPS. Много надеждна и здрава с красив италиански дизайн и безупречно качество. Супер инструмент за риболов на река. Твърда и здрава с полу-параболична акция и малък диаметър в талона.
Хвърля прекрасно и засича мигновенно.
Препоръчителни влакна за употреба в диапазона 0.10 - 0.16мм
Болонеза за всички видове риболов на река, езеро и дори и на морето. Top-Class качество от Maver. 
100% изработена в Италия.

Дължина: 5м
Тегло без водачи: 137гр
Тегло с екипировката: 168гр
Диаметър в талона: 18мм

 
 
466,67 лв.
Телескоп с водачи FilStar Onyx
Чудесна и много удобна за носене пръчка от висококачествен карбон. Може да посрещне почти всички нужди на всекидневния риболов. Изключително подходяща за реки и малки до средни водоеми. Предлага се в ...
38,75 лв.
Мач Daiwa AQUALITE POWER MATCH

AQUALITE POWER MATCH Match rod
Класически мачови пръти с тясно разположение на водачите и първокласна изработка. Идеално подходящ, когато тежки ваглери се използват за риболов на големи разстояния. Тези мощни пръчки за кибрит допълнително осигуряват достатъчно гръбначен стълб, за да свържат дори големи платика и средни шарани.
Оборудвана с класическа седалка с макара с винт. HMC + ® заготовка от въглеродни влакна Премиална коркова дръжка Водачи за титанов оксид
100,00 лв.