Мачови въдици (секционни)

Мачови въдици (секционни)

Мач въдица на 3 части - Maver LASER MATCH 4.20м / 12-20гр

Нова серия от мач - въдици, разработени от известни MAVER консултанти и състезатели за средни и къси дистанции за точен, прецизен и бърз риболов. Целта беше да се направи класен мач на достъпна цена и с отлично качество. Резултата е впечатляваща мач-въдица с лека и тънка бланка, FUJI екипировка, с коркова дръжка с неопренов накрайник, винтов енергомичен макародържач, 16 водача и красиви принтове и апликации. Бланките са изработени от HMS Carbon с минимално съдържание на слепващи смоли. Пръчката е с мека параболична акция 12-20 грама, но при едър трофей, в края на дъгата на огъване, оказва отлична преса върху рибата. При този вид работа на бланките, откачанията са минимални, а рибите се изморяват много ефективно и буквално се "успиват"
Тази въдица е способна да задоволи всеки тип риболовец - начинаещ или напреднал. Това качество и цена е изненада и за най-опитния и взискателен състезател, като цената се поддържа в приемливи стойности.
Тези мачове са тествани и се ползват от един от най-добрите риболовци на дистанция - мач КОСТАДИН Костадинов от отбор Елит Стара Загора - 

Дължина: 4.20 м 
Брой части - 3
Тегло: 198 грама 
Брой водачи - 16
Акция - Medium / 12-20 гр

291,67 лв.
Мач пръчка PREMIUM CLASS Daiwa Tournament Pro - 14ft (4.27м) / 22 гр

Обновен и подобрен за сезон 2019-2020, този Super High Class Match и в старото си изпълнение беше почти перфектен. Но сега е по добър. 
Безспорно за пръчка с лейбъл MADE in UK, проектирана и произведена в стрната където е измислен риболова на мач, няма нужда много да се доказва, че е най-добрата в тази категория. Повече от това, разработен с помоща на топ-риболовци като William Raison и Steve Ringer е нормално да се каже по-добра няма. 
Създадена за Победители и за риболовци, които не търпят компромиси в такъмите си, това UK бижу, ще ви отнесе в други измерения на риболова и ще ви донесе много емоции и риболовни трофеи!

Дължина: 4.27м
Тегло: 201гр
Акция: 5-20гр

791,67 лв.
Мач - Daiwa AQUALITE POWER FLOAT

AQUALITE POWER FLOAT  
Тези пръти с тънки заготовки и висока устойчивост се отличават със здрав гръбнак. Идеален за риболов с тежки плувки и ваглери. Размерът на водачите е избран, за да позволи на ограничителя на линията да се плъзга през водачите без проблеми. Бързата и лека заготовка перфектно се зарежда при хвърляне и по този начин осигурява дълги разстояния на хвърляне - също идеална за риболов на судак с естествена стръв.
Оборудвана с персонализирана коркова дръжка Armlock за най-голям комфорт по време на риболов. HMC + ® заготовка от въглеродни влакна Премиална коркова дръжка Водачи за титанов оксид
141,67 лв.
Мач Daiwa AQUALITE POWER MATCH

AQUALITE POWER MATCH Match rod
Класически мачови пръти с тясно разположение на водачите и първокласна изработка. Идеално подходящ, когато тежки ваглери се използват за риболов на големи разстояния. Тези мощни пръчки за кибрит допълнително осигуряват достатъчно гръбначен стълб, за да свържат дори големи платика и средни шарани.
Оборудвана с класическа седалка с макара с винт. HMC + ® заготовка от въглеродни влакна Премиална коркова дръжка Водачи за титанов оксид
100,00 лв.
Мач пръчка Daiwa D CARP MATCH - 3.96m / 10-30гр

Три-снадков карбонов мач за риболов на плувка. Икономичен план с универсално приложение.
Снабден е с лека, бърза и тънка бланка с прогресивна акция. Много удобна и приятна въдица с голям резерв от мощност

 

91,67 лв.
Мач пръчка Daiwa D CARP MATCH - 12 2PCS

Дву-снадков карбонов мач за риболов на плувка. Икономичен план с универсално приложение.
Снабден е с лека, бърза и тънка бланка с прогресивна акция. Много удобна и приятна въдица с голям резерв от мощност


 

79,17 лв.
Tica Majesty Match 4.20m / 4.50m


Мачова въдица от много висок клас


Високо качество на достъпна цена


Изключителна здравина


Дължина: 4.20м  и 4.50м 

210,00 лв.
Tica Reality Match 4.00m
Мачова въдица от много висок класВисоко качество на достъпна ценаИзключителна здравинаСупер лек плътен карбонов връх за по-голяма чувствителностХ-образна оплетка 
205,00 лв.
Tica Victory Match

Мачова въдица от много висок клас
Високо качество на достъпна цена
Изключителна здравина
202,50 лв.
Tica Winner Match 3.90м / 4.20м

Мачова въдица 
Високо качество на достъпна цена
Изключителна здравина
121,67 лв.
Мач въдица Tica Runner Match 4.80m

Мачова въдица от много висок клас с удължител oт 4.20м до 4.80м 
Високо качество на достъпна цена
Изключителна здравина
195,83 лв.
Мач въдица DAIWA MATCHMAN PELLET WAGGLER

Универсална мачова въдица с прекрасни характеристики.
Тънка, лека и заредена с енергия и мощност бланка за всички видове риба, включително и за риболов на шарани в зарибени водоеми. Параболична акция. Бланкака HMC - High Modulos Caron Fiber, е екипирана с леки и здрави стоманени водачи. Дръжката е комбинация от качествен корк и лека EVA за надежден и стабилен грип в ръката. Макародържача е винтов.
Въдицата е перфестна за риболов на пелет ваглер.
 
100,00 лв.
Мач - Daiwa AQUALITE Z FLOAT 3.90m / 5-35g

Представяме ви новия, подобрен модел на знаменития Daiwa Aqualite Float за 2021 година. Новата въдица е снабдена с по-тънка, оптимално балансирана ббланка. Aqualite Z Float се отличават допълнително от популярната серия Aqualite Float с малко по-твърдия си в дръжката строй, по-добър кастинг и оптимизирана окомплектация с нови компоненти. Много леките водачи на Seaguide поддържат бързия строй и помагат за прецизен и точен кастинг. Иновативно оформеният макародържач на Seaguide Alien е много удобен, стои удобно в ръката, благодарение на своя ергономичен дизайн и помага за лесното боравене с въдицата. Дръжката е с тънък профил и е изработена от първокласен корк AAA, като доказва стойността и качеството на въдицата още на пръв поглед.

Дължина: 3.90м
Акция: 5-35гр
Тегло: 230гр

133,33 лв.
Нов
Мачова въдица FilStar Supreme Light Match
Качествени мачови въдици от високомодулен карбон с изключително стегнат строй, ниско тегло и тънка бланка. Притежават висококачествени олекотени водачи и макародържачи. Разполагат с висококачествена C...
175,00 лв.
Нов
Мачова въдица FilStar Supreme Power Match
Качествени мачови въдици от високомодулен карбон с изключително стегнат строй, ниско тегло и тънка бланка. Подходящи са за по-тежки ваглери за по-далечни дистанции и улов на по-едри риби. Притежават в...
195,83 лв.