Макари с преден аванс

Макари с преден аванс

Макара с преден аванс Lineaeffe Rapid BASS EVOLUTION

Качествена спинингова макара с преден аванс, подходяща за сладководен и морски спиниг. Компактна и лека. Снабдена е с мощна и надеждна механика. Движението на макарата е гладко и равно. Дръжката е реверсивна и е стругована алуминиева с неопренова крилчатка за по-добър грип. Прибира се с развинтване на винт от срещуположната страна. Така няма опасност да я загубите, а фиксацията и в работно положение е здрава и надеждна. Основната шпула е стругована алуминиева. Резервната е композит. Бигела е тръбичка и е много удобен за работа и надежден при употреба - не може да се деформира или изкриви.
Размерите 40 са подходящи за риболов на тежък спиниг, плувка, болонезе и лек фидер.
Размерите 50 и 60 са подходящи за риболов на тежък спиниг, фидер и леко дъно.

 

 
Макарата е с основна алуминиева и резервна графитна шпула.
80,04 лв.
Макара с преден аванс Lineaeffe VIGOR TASK FD на 2 лагера

Високо качество макара с два лагера. Бързо оборотна. Мулти стоп на задния ход. Снабдена е с алуминиева шпула и резервна графитна. Има отличен ход и здрава конструкция. Приложима е за всички видове риболов на плувка и болонеза. Моделите 40 и 50 са добри и за фидер и дъно. Модела 60 за риболов на дъно и трофейни риби с дебели влакна.
Достъпна цена.
20,00 лв.
Макара Daiwa 20 LAGUNA LT

Новата Laguna се завръща с гама от достъпни макари подобрени с новата концепция LT (Light & Tough) и ATD авансова система. Макарите се предлага  в размери от 1000 до 6000. Гамата обхваща богат набор от приложения в сладководна или солена вода.
 
91,67 лв.
Макара - Daiwa BALLISTIC EX LT


LT (Light & Tough)
ZAION® body
MAGSEALED® body construction
11 ball bearings (incl. 6 "CRBB®")
ZAION® AIR ROTOR®
CNC cut TOUGH DIGIGEAR®
ATD™ drag system
Infinite Anti-Reverse®
Cross Wrap® system
CNC cut aluminum handle
ABS® aluminum longcast spool
Hi-Grip handle knob
AIR BAIL®
Twist Buster® II line roller
 

416,67 лв.
Макара с преден аванс Lineaeffe BLIZZARD FD с 4 лагера - размер 40

Нов модел 4 лагерна макара на LINEAEFFE за сезон 2020. Бързооборотна. Преден аванс. Работи гладко и плавно, а авнаса и е дълъг и прецизен. Предлага се с намотано влакно. Моделите 10-20-30 са подходящи за риболов на плувка с телескоп, болонеза и мач или спиниг Моделите 40-50 са за тежък спиниг, фидер или риболов на дъно
25,00 лв.
Макара с преден аванс Lineaeffe BLIZZARD FD с 4 лагера - размер 30

Нов модел 4 лагерна макара на LINEAEFFE за сезон 2020. Бързооборотна. Преден аванс. Работи гладко и плавно, а авнаса и е дълъг и прецизен.
Предлага се с намотано влакно
Моделите 10-20-30 са подходящи за риболов на плувка с телескоп, болонеза и мач или спиниг
Моделите 40-50 са за тежък спиниг, фидер или риболов на дъно
24,17 лв.
Макара с преден аванс Lineaeffe VIGOR MUSTANG 40

Спинигова макара с преден аванс за риболов на плувка и лек спиниг. Има леко и компактно композитно тяло. Върти плавно и без усилие. Навива отлично влакното. Аванса е дълъг и прецизен. Ротора е компютърно балансиран. Отличен избор за начинаещ риболовец с ограничен бюджет.

Тегло: 250гр
Капацитет: 0,30мм / 175м
Пред. число 5,2:1
Приложение - за плувк, лек фидера и спининг

17,50 лв.
Макара с преден аванс Lineaeffe VIGOR MUSTANG 30

Спинигова макара с преден аванс за риболов на плувка и лек спиниг.
Има леко и компактно композитно тяло. Върти плавно и без усилие. Навива отлично влакното. Аванса е дълъг и прецизен. Ротора е компютърно балансиран. Отличен избор за начинаещ риболовец с ограничен бюджет.

Тегло: 220гр
Капацитет: 0,25мм / 215м
Пред. число 5,2:1
Приложение - за плувка и спининг

16,67 лв.
Mакара с преден аванс Lineaeffe QUASAR FD - размер 40 с 9 лагера

Страхотна макара, предложена от Италианския производител LINEAEFFE. Компактен дизайн с късо тяло. Изцяло метална, здрава конструкция. Окомплектована е с плитка алуминиева - MATCH тип шпула. Бърза предавка 5,2:1. Механиката и е надеждна с качествени лагери и мощна предавка. Отличава се с приятен плавен ход, не е необходимо да прилагате усилия за да се върти, дори и натоварена с риба. Дръжката е алуминиева с неопренова кръгла крилчатка за по-добър грип. 
Този модел е приложим за всички видове риболов на плувка, MATCH и болонеза. Риболов на спиниг със средни и тежки примамки.
Както и за лек и среден фидер риболов.
56,67 лв.
Mакара с преден аванс Lineaeffe QUASAR FD - размер 20 с 9 лагера

Страхотна макара, предложена от Италианския производител LINEAEFFE. Компактен дизайн с късо тяло. Изцяло метална, здрава конструкция. Окомплектована е с плитка алуминиева - MATCH тип шпула. Бърза предавка 5,2:1. Механиката и е надеждна с качествени лагери и мощна предавка. Отличава се с приятен плавен ход, не е необходимо да прилагате усилия за да се върти, дори и натоварена с риба. Дръжката е алуминиева с неопренова кръгла крилчатка за по-добър грип. 
Този модел е приложим за всички видове Light и Ultra-Light спиниг. 
Отличен избор за риболов на плувка, MATCH и болонеза. 
55,00 лв.
Макара Daiwa 19 CERTATE-G LT

Високо технологична, спинингова макара. Снабдена е с най-новата, уникалната защита от вода, прах и солни кристали - Mag Sealed Technology. Перфектна за морски и сладководен спиниг. 
MADE in JAPAN!
 
 
750,00 лв.
Спинингова макара Daiwa CALDIA LT

Тази макара ще ви вдъхнови!
Последната 18 серия DAIWA Caldia LT се отличава с всички предимства на най-новата - LT технология. 
Благодарение на базовата конструкцията LT, 18 "Caldia LT" е значително по-лека и мощна от предишната серия.  Нейния равен и плавен ход, гладкото движение на водещите механизми и лагери, удоволетворява и най- високите изисквания и очаквания на риболовците. Допълнително, Caldia LT има подобрена трансмисия и чувствителност. Конструкцията MagSealed предотвратява навлизането на вода и прах във вътрешността на тялото. Лекото тяло - Zaion, осигурява перфектна, здрава и стабилна опора на задвижващото зъбно колело и всички останали елементи от движещия механизъм на макарата.
Благодарение на широкия спектър от размери и предавки, тази серия покрива целия диапазон от ултра лек спининг до тежък морски спининг риболов.
283,33 лв.
Макара DAIWA BALLISTIC LT

Daiwa Ballistic LT е с модерен спортен дизайн в комбинация с иновативните LIGHT-TOUGH и  Mag Sealed технологии. Новите LT макари са значително по- леки и в същото време по- мощни. Размерите на тялото на макарата са намалени, но мощността е подобрена.  Mag Sealed конструкцията предпазва макарата от агресивното действие на морската вода, прах и други замърсяваниая на вътрешния механизъм. MAG SEALED осигурява надеждност и лекота на движението. 


Zaion тяло
Mag Sealed конструкция
6 лагера
DS5 Аеро ротор
CNC cut TOUGH DIGIGEAR®
ATD авансонва система
Infinite anti-reverse® - супер стоп на задния ход
Crosswrap line laying system
Silent oscillation system
Аеро бигел
TWIST BUSTER II - Система за намаляване усукването на влакното.
CNC фрезована алуминиева дръжка
ABS алуминиева шпула
Longlife bail spring - дълговечна пружина на бигела;
D Deep spool
C Compact body spool (small body / large spool)
H High gear ratio
XH Speed gear ratio
Type of spool:


 
325,00 лв.
Макара Daiwa 20 RX LT

Нова,бюджетна  макара от LT семейството на Daiwa.
 
Спецификации:
 
● LT (Light & Tough) дизайн
● DIGIGEAR® II
● Long cast ABS® II шпула
● Infinite Anti-Reverse®
● Алуминиева шпула
●2 лагера
● Twistbuster ® System
● ATD
● Gyro Spin®
 
 
58,33 лв.
Спинингова Макара с преден аванс Daiwa NINJA LT

Моделът NINJA е Best Seller на DAIWA за последните 5 години. А, това е последното издание, най-новата Daiwa Ninja LT. Тя има компактен и красив дизайн. Предна авнсова система. Изключително равномерно и гладко движение. Здрава и надеждна контстукция с голям потенциал на мощност и дълговечност. Благодарение на интегрирането на концепцията LT, значително e  намалeno теглото и големината на макарата.  
91,67 лв.
Tica Cambria LD

Графитно тяло
Компютърно балансиран ротор
Intelligent Oscillating System(I/O)
Възможност за лява или дясна ръка
50,83 лв.
Tica GAA Series

7+1 сачмени лагера
Предавателно число:5.5
Тегло :GAA2500-265г  GAA3000-270г
43,33 лв.
Tica Dynaspin GH 1000
Технически характеристики:

6+1 стоманени лагера
Тегло:GH1000/210г
4.6 оборота
Обиране на влакно за един оборот на дръжката:GH1000/ 58см   
Капацитет шпула:GH1000/ 0.14мм/220м/ 0.18мм/130м/ 0.20мм/110 
Резервна шпула-Не влиза в комплекта,а се заплаща отделно!
96,50 лв.
Макара Tica Flash Cast FC1000
Flash Cast FC1000 Tica- Flash Cast FC1000 Tica - най-новото бюджетно предложение на Tica за морски риболов.  Мощна и здрава макара съставена от-въглеводороден композитен материал за твърдост и лекота,хромиран анти-усукващ ролков механизъм,стоп лагер(стоманен),устойчива на корозия алуминиева шпула,карбонови шайби за гладък аванс,възможност за лява и дясна ръка на дръжката,Z-OSCILLATION система против осукване на влакното.
112,50 лв.
-25,40 лв.
Макара Matrix Horizon X Reel
Макарата Matrix Horizon X Reel е разработена за фидер и риболов на плувка, предлагаща супер лека конструкция в комбинация с изключителна мощ на навиване. Моделът притежава тяло от подсилен карбон, което е изключително здраво, устойчиво на огъване и с много ниско тегло. Дългите тестове при създаването на макарата са помогнали да се разработи една качествена система за преден аванс, която заедно със запечатаните лагери създава ултра гладка работа. Капацитет на шпулата (mm/m): Horizon X 4000 - 0.28 mm /1 50 m Horizon X 5000 - 0.28 mm / 150 m
186,27 лв.
211,67 лв.
Макара DAIWA REVROS LT
Новите LT макари са значително по- леки и в същото време по- мощни.С намаляването на размера на тялото на барабана и прилагането на иновативната композиция от въглеродни влакна DS5, Daiwa може да реализира драстично намаляване на теглото на LT макарите. 
91,67 лв.