Добавки и лепила

Добавки и лепила

Добавка Boilie Mix
Различни смеси за направа на Ваши собствени топчета за риболов на шаран при всякакви условия. Създадени в резултат от няколкогодишни изследвания и тестове.
16,92 лв.
Дип CZ Boilie Dip
Дип Carp Zoom Boilie Dip се предлага в различни аромати и опаковка от 80 милилитра. Увеличете ефективността на своите топчета като изберете този дип.
4,58 лв.
Дип DB Sea Liquid Attractant
Серията Sea на Dynamite Baits е разработена специално за средиземноморски риболов. Перфектна е за всички видове кефалови риби (кефал, платерина, илария), както и за различните видове sea bream. Атракт...
14,67 лв.
Течен ароматизатор Liquid Aroma
Тази подсладена смес има приятен аромат и вкус и е разработена да привлича едрата риба. Разтворете 10% Liquid Aroma в използваната за овлажняване на захранката вода и разбъркайте добре. Това е ключът ...
11,50 лв.
Ароматизатор Cheese
Нов прахообразен ароматизатор - кашкавал. Особено ефективен когато с него се поръсят белия червей или другите храни, които използваме за захранка или за стръв.
7,92 лв.
Глина Black Earth
Глина, която е отличен избор при риболов в бистри води и на труднокълвящи видове. Може да се използва за пренасяне на личинки, червейчета, кастери до водното дъно.
7,92 лв.
Атрактант DB Pellet Soak F1 Cool Water
Атрактантът е идеален при риболов на шаранови риби в студени, дори зимни води.
13,33 лв.
Ароматизатор Exotic
Този специално създаден аромат с екзотична нотка е неустоим като добавка към стръвта или захранката за шарана, платиката и голямата червеноперка.
5,42 лв.
Глина Terre De Riviere - речна
За утежняване на захранката, променяне на цвета или намаляване на хранителната й стойност.
8,50 лв.
Добавка Ms Secret
Прахообразна добавка със сладникав аромат, полезен съюзник в привличането на повече риба. Може да смесите добавката със сухата подхранка преди да я овлажните или да я разтворите във водата, с която ще овлажнявате подхранката. Съдържанието на опаковката е достатъчно за овкусяване на 4-5 кг суха подхранка.
5,42 лв.
Атрактант DB Premium Liquid Carp Food
Атрактант DB Premium Liquid Carp Food е качествен течен атрактант с богато съдържание на аминокиселини, натурални съставки и протеини.
27,75 лв.
Дип DB Robin Red Boosted Hookbait Dip
Robin Red Boosted Hookbait Dip притежава силен и неустоим аромат, който със сигурност ще привлече повече риба към вашата стръв. Продукт е перфектен за овкусяване na топчета и Carp пелети и освен това ...
25,25 лв.
Глина мокра Damp Leam Black
Глина от Van Den Eynde, която е налична в разфасовка от 2 килограма и черен цвят. Отлична за добавяне към стръвта, за да стане по-тежка.
6,83 лв.
Атрактант Liquid Attractant FilStar Premium Carp
Висококачествен течен атрактант от серията Filstar Premium Carp, съдържащ аминокиселини и стимуланти на апетита, които правят вашата захранка неустоима за трофейните екземпляри. Има силен и дълготраен...
15,75 лв.
Ароматизатор Strawberry
Този специален ягодов аромат е идеален за по-дребна риба като шаран, платика и дори едра червеноперка.
5,42 лв.
Пудра FilStar
Пудрите за протеинови топчета са предназначени за запазване по-дълго ароматите на вашата примамка на дъното. Примамките, който са обработени с този продукт, не поемат аромата на дъното, те само отдава...
4,92 лв.
Дип CZ Express Attractor
Лесни за използване ефективни течности за ароматизиране, предлагани в удобни опаковки. Една опаковка е достатъчна за 1-3 кг захранка.
2,67 лв.
Дип Dynamite CompleX-T Bait Dip
Концентрирана примамка тип - Dip, която лесно покрива и се прилепва към всяка стръв. Накиснете за пет минути преди използване, по-дълго накисване ще осигури по-траен ефект. При потапяне освобождава об...
15,42 лв.
Глина мокра
За утежняване на захранката, променяне на цвета или намаляване на хранителната й стойност.
4,83 лв.
Атрактант CZ N-Butyric Acid Attractor
N-Butyric Acid Attractor е N-маслена киселина, която се отличава със специфична и не особено приятна миризма, въпреки което е една от най-добрите добавки за стръв създавани някога.
7,33 лв.
Ароматизатори Filstar
Сухи ароматизатори с примамлива миризма и цвят. Особено ефективни при добавяне към сместа за подхранка или стръвта.
1,58 лв.