Воблери

Воблери

Yarie T Crankup Jr Воблер
Yarie T-Crankup Jr. е новост от 2018 г. от японската компания Yarie. В конструкцията на T-Crankup Jr. F са използвани специални волфрамови топки, а формата му има много добри аеродинамични характеристики. Той има широк обхват на движение дори и при много ниски скорости. Когато не е в движение, воблерът се издига нагоре и по този начин ви позволява да ловите по различни начини.
28,75 лв.
Jackson Meteora 70 Воблер
 Легендарния воблер Jackson Meteora сега в нов размер - 70мм и нови цветове. Изключително успешен модел за риболов на пъстърва и распер на река. Има страхонта игра и много стабилно поведение дори в най-силното течение.   
24,92 лв.
Jackson Honoka 55 Воблер
Jackson Honoka 55 е воблер тип клатушка, който можете да водите в бавна и бърза вода със ситни туичове на въдицата и/или да го оставяте да пропада с неустоимата си потрепваща игра. Пасивна примамка за трудни рибки, подходяща за риболов на пъстърва и костур.
20,79 лв.
Jackson Komachi 45F Воблер
Воблерите от серията Jackson Komachi 45 спокойно могат да бъдат наречени универсални. Ловят страхотно пъстърва, кефал и костур. Малкия размер и грамаж не притеснява дори най-дребните риби да го атакуват, а активната вибрация провокира и най - едрите. Изклчително успешен и за американки в платени водоеми.
20,79 лв.
Jackson Meteora 63 Воблер
МЕТЕОRA e нов модел 2020г. на японския бранд Jackson. Държи се перфектно в течение, при пропадане играта има самостоятелна игра! Реагира много добре на туич и е много лесен за водене! 
24,92 лв.
Jackson Kanade Воблер
Воблерите Jackson Kanade са създадени с цел риболов на пъстърви, но благодарение на голямата си лопатка и газенето на по-голяма дълбочина са отлични и за риболов на костур. Въпреки голямата лопатка, се държат изключително стабилно в течение и постигат завидна дистанция при замятане.
24,00 лв.
Jackson Artist FR70 / FR80 / FR105 Воблер
Jackson Artist FR е отличен миноу модел, който се държи страхотно на силно течение, а изразената му вибрация привлича риби и от дълбините. Ако го оставяте да потъва, той ще пропада с потрепващо движение. Страхотен воблер с която може да се хванат всякакви хищни риби.
30,67 лв.
Jackson Artist FR55 Воблер
Воблерът Jackson Artist FR55 е отличен миноу модел, който се държи страхотно на силно течение, а изразената му вибрация привлича риби и от дълбините. Ако го оставяте да потъва, той ще пропада с потрепващо движение. Изключително пъстървов воблер, който обаче лови и кефали, распери, и костури.
24,00 лв.
Jackson R.A. Pop Попер
Jackson R.A. POP е попер, невероятно повърхностно забавление. Отличава се със страхотна дистанция на замятане и изключително лесно бива накаран да издава специфичния за поперите звук. За разлика от много попери, R.A. POP позволява и сравнително бързо водене на повърхността, което понякога е разковничето на успеха при риболов с попер.
24,83 лв.
Jackson Meteora 110 Воблер
Jackson Meteora 110SP e идеален съспендинг воблер. Волфрамовият център на тежестта е позициониран възможно най-ниско на нивото на коремната област на примамката за да гаарантира голяма стабилност и перфектен баланс. 
34,17 лв.
Jackson Katana 130 SP Воблер
Jackson Katana 130 SP е отличен висококачествен твърд jerkbait, проектиран и произведен от престижната японска марка Jackson.Неговите спиращи движения ще привлекат дори най-ленивата риба, която няма да може да устои.
28,17 лв.
Jackson Meteora 52 Воблер
Jackson Mateora 52 е потъващ воблер предназначен за риболов в реки на пъстърва. Благодарение на допълнителното му утежнение посредством волфрамови съчми, Jackson Mateora има изключително точен кастинг и се справя дори и в много силни течения.
22,33 лв.