Клещи и ножици

Клещи и ножици

Savage Gear MP PRO RIG PLIER Клещи
Здрави и леки мултифункционални клещи със страничен резач. Подходящи са за отваряне на split ring, халки, кримповане на поводи и други предназначения. 
49,42 лв.
Yarie Splitring Pliers 2 M Клещи за халки
Клещи за халки Yarie Splitring Pliers, предлагат се в три цвята, от неръждаема стомана, подходящи за различни размери халки. Челюстите отварят халки от #1 до #3 и режат всякакви плетени влакна с лекота.
24,92 лв.
Scierra Scissors Micro Tip inch Ножица
Риболовен аксесоар за ценители! Тази страхотна ножица е направена от висококачествени материали и е с позлатен захват. 
27,67 лв.
Savage Gear Braid And Splitring Scissors Ножица
Тази ножичка от неръждаема стомана е предназначе за рязане на влакно. Също така има и зъбче за отваряне на халки.  
8,25 лв.
Scierra Scissor/Forceps Straight Кохер ножица
Риболовен аксесоар за ценители! Тази страхотен кохер а е направена от висококачествени материали и е с позлатен захват. Допълнителна екстра е режещата част. Супер компактен 2 в 1 инструмент.
27,08 лв.
Yarie Split Ring Pincette Пинсета за халки
Тази пинсета със зъбче за отваряне на халки е направена от много висококачествен материал. Благодарени на този аксесоар може да отваряте най-малките халкички на воблери и блесни и безпроблемно да подменяте куките на вашите примамки.
12,08 лв.
Клещи MINI SPLIT RING PILLER DMSP - 12.7см

Идеални за малки и средни пръстени. Клещите на DAIWA имат много фини челюсти, които позволяват отварянето на най-малките пръстени, без да ги увреждат.
12,50 лв.
Клещи PROREX Multifuntion Pliers - 23см

Мултифункционални клещи. Могат да се използват за отваряне на сплит пръстени от 5 мм до 12 мм. , за рязане на стоманени и монофилни линии. Челюстите са оборудвани с допълнителни точки на натиск, както при конвенционалните клещи за пресоване Тефлоновото покритие намалява опасността от корозия.Дръжките са ергономични и противоплъзгащи.
15,00 лв.
Кохер - Daiwa PROREX Unhooking Pliers, curved 20cm

Кохер PROREX, извити Модел 15409-040
Премиум клещи за откачване за освобождаване на куките. Благодарение на фиксиращия механизъм можете да хванете дълбоко погълнати куки и след това да натиснете по различни начини, за да освободите куката внимателно.
20,00 лв.
Клещи - Daiwa PROREX "LONGNOSE" Pliers, (извити) 28cm

Клещи PROREX "LONGNOSE", извити Модел 15409-015
Изключително дълги и много издръжливи клещи, изработени от неръждаема стомана с извити челюсти. Идеален за разхлабване на дълбоко погълнати примамки и куки. Тефлоновото покритие намалява опасността от корозия.
20,00 лв.
Клещи за кримпване Daiwa PROREX Crimp Pliers 14cm

Клещи за кримпване PROREX Модел 15409-005
Първокласни клещи за кримпване с две секции за различни по размер кримпове. Петте точки на натиск в челюстите гарантират оптимално кримпване и предотвратяват повреда на стоманената тел на ръба на кримпване.
Краищата на двете дръжки са маркирани със самосветещ материал, за да се улесни намирането на дегоргера в тъмното.
12,50 лв.