Въдици

Въдици

Карбонови DAIWA върхове за NZON фидер пръчки

Карбонови върхове подходящи за всички варианти на фидерите от серията NZON. Характеристики: Диаметър в основата - 2.5мм Дължина - 52см Брой водачи - 7 Характеристики за Heavy варианта: Диаметър в основата - 3.5мм Дължина - 62см Брой водачи - 7
33,33 лв.
Върхове за фидери - DAIWA QUIVER TOURNAMENT SLR - 1,5/2,0/2,5/3,0/4,0/5,0 oz

 
Tournament SLR Quiver Tips - е нова серия карбонови върхове за фидер на DAIWA. Те са предназначени за фидерите Daiwa Tournament SLR, AIR, AIRITY, N'Zone, Castizm.
Но, разбира се, могат да се ползват и на въдици на други брандове и марки.
Върховете са с дължина 70см и диаметър на основата 3,5мм. Екипирани са със 7 водача. Като монтажа и разположението на водачите е по-рационално от стария модел.
Предлагат се в 6 варианта/акции - 1,5-2,0-2,5-3,0-4,0-5,0 oz
66,67 лв.
Карбонови DAIWA MEGATOP върхове за фидер пръчки.

MEGATOP карбонови върхове за фидер.
MEGATOP върховете са изключително чуствителни  и качествени карбонови върхове, от най- високия клас. С тях са екипирани фидерите Daiwa - TOURNAMENT и AIRITY! Характеристики и за двата варианта:
Диаметър в основата - 2.5мм Дължина - 52см Брой водачи - 7
75,00 лв.
Резервни Карбонови върхове за DAIWA Yank n Bank фидери

Върховете са изключително чуствителни и качествени. Изработени са от HMS карбон. Предлагат се за Daiwa Yank n Bank фидери, но стават и за много други фидери от други марки. Вариантите са с два вида водачи. Върховете с малките водачи са с диаметър в основата 2,5мм, а този с широките е 3,5мм.
20,83 лв.
Върхове за фидер пръчки DAIWA

Върхове за фидер - стъклопласт
Подходящи за предишните модели на Daiwa UK, включително Airity.
Всички са оборудвани с алуминиево оксидни водачи.
Диаметър в основата - 3,50 мм
23,33 лв.
Връх за фидер пръчкa

MAVER върхове за фидер в четири варианта.
Материал: стъклопласт
Диаметър в основата: 5,00 мм
13,33 лв.
Върхове за фидер въдици - DAIWA NINJA-X FEEDER

Резервен връх за фидер Daiwa Ninja-X Feeder
Характеристики и за двата варианта:
Диаметър в основата - 2.9мм
Дължина - 52см
Брой водачи - 7
150-грамовите са с по-широки водачи.
12,50 лв.
Мачова въдица Alivio CX Match
Alivio CX Match затвърждава стремежа на Shimano да произвежда отлични пръчки на достъпна цена. Бланката е комбинация от XT30 карбон с Geofibre (материал специално подбран от Shimano). Тази комбинация осигурява много добро поведение на пръчката и отличен баланс по време на риболов, дори и за неопитните риболовци.
127,50 лв.
Въдица FilStar Premier River Tele Feeder Xtra Heavy
Premier River Tele Feeder Xtra Heavy е телескопична фидер въдица, отличаваща се с изключителна мощ и същевременно с компактен транспортен размер - 1.02 м. Способна е да изхвърли тежест до 150гр, така ...
65,00 лв.
Резервни върхове за Filstar Premier River Feeder Extra Heavy
Резервни фидер върхове за въдица Filstar Premier River Feeder Extra Heavy, които могат да паснат и за други модели пръчки, ползващи върхове с посочения диаметър в основата.
5,75 лв.
-66,50 лв.
Мачова въдица Filstar Black Shadow Match
FilStar Black Shadow Match е серия мачови пръчки от висок клас, чиито части са идеално напаснати. Пръчките са изработени от висококачествен карбон с Japan woven оплетка за допълнителна здравина. Специ...
210,25 лв.
276,75 лв.
Фидер пръчка FilStar Premier Multi Feeder
Фидер пръчка на четири части с променлива дължина, изработена от "hi-modulus carbon" в съчетание с висококачествени олекотени SIC водачи. Ергономична, корк/EVA дръжка с вграден макародържач....
87,50 лв.
Filstar Premier Winckle Picker - резервен фидер връх
Резервен връх за пръчки модел Filstar Premier Winckle Picker, който може да се използва и за други модели пръчки в зависимост от посочения диаметър в основата на върха.
6,17 лв.
-17,60 лв.
Въдица Matrix Aquos Ultra-C Feeder
Въдицата Aquos Ultra-C Feeder е специално разработена за нуждите на съвременния фидер риболов, предлагайки ултра слим бланка с бърза акция.
129,07 лв.
146,67 лв.
Фидер пръчка Premier Winckle Picker
High modulus карбон. Fast action. Висококачествени олекотени SIC водачи. Висококачествена Cork/EVA дръжка. Халка за куката. 2 секции, 1 carbon + 2 glass solid tips.
38,75 лв.
Фидер пръчка FilStar Premier Feeder
Фидер пръчка на три части, изработена от високомодулен карбон и твърда акция. SIC водачи. Дръжка от корк. 1 стъклопластов и 2 карбонови върха с различна акция.
83,42 лв.
Резервни върхове за Filstar Premier Multi Feeder
Резервни върхове за пръчки модел Filstar Premier Multi Feeder, които може да закупите в комплект от жълт, зелен и червен или на бройка от зеления и жълтия цвят.
8,33 лв.