Макари с преден аванс

Макари с преден аванс

Макара Okuma Custom Black Feeder
Макара Okuma Custom Black Feeder притежава прецизна, елипсовидна предавателна система и CFR (Cyclonic Flow Rotor Technology) - технология, благодарение на която въздушният поток се завърта като ц...
104,17 лв.
Daiwa 20 NZON LT 5000 S-CP
Макара Daiwa 20 NZON LT 5000 S-CP
N'ZON LT Мач / Фидер макара N'Zon LT от DAIWA е с изключително качество и е специално проектиран за риболов на мач и фидер. Tough Digigear се грижи за оптимална производителност и позволява много бързо повдигане на тежки захранващи клетки на повърхността. Въпреки ниската скорост на предаване, прибирането на влакното е значително поради използването на изключително голяма макара, което е допълнително предимство по отношение на мощността на предавката и живота. ATD започва да работи мигновено без никакво съпротивление при стартиране – идеално при използване на тънки линии и в критични ситуации по време на битка с рибата. Алуминиевата шпула от ABS за дълго замятане се отличава с много ниско триене по време на замятане и подобрява разстоянието на замятане.
150,00 лв.
Tica GAA Series

7+1 сачмени лагера
Предавателно число:5.5
Тегло :GAA2500-265г  GAA3000-270г
43,33 лв.
Фидер макара FEEDER MENTOR FM 5000 Tica

FEEDER MENTOR FM 5000 Tica-стилен елегантен дизайн, перфектни форми и технически параметри я правят идеална за риболов с хранилка и риболов с по-къси шарански въдици за къси разстояния. Голямо предимство е нейният идеален размер и ниско тегло. Работата и е изключително гладка и балансирана.
Макарата има и специален отвор за смазване, благодарение на който можете да я поддържате надеждно и функционално състояние за дълго време. Тя има изключително красив сиво-черен дизайн.

103,33 лв.
-25,40 лв.
Макара Matrix Horizon X Reel
Макарата Matrix Horizon X Reel е разработена за фидер и риболов на плувка, предлагаща супер лека конструкция в комбинация с изключителна мощ на навиване. Моделът притежава тяло от подсилен карбон, което е изключително здраво, устойчиво на огъване и с много ниско тегло. Дългите тестове при създаването на макарата са помогнали да се разработи една качествена система за преден аванс, която заедно със запечатаните лагери създава ултра гладка работа. Капацитет на шпулата (mm/m): Horizon X 4000 - 0.28 mm /1 50 m Horizon X 5000 - 0.28 mm / 150 m
186,27 лв.
211,67 лв.
-10%
Риболовна макара Ryobi Virtus Feeder
Нова макара от Ryobi за 2021г. Надеждна и мощна макара с много прецизен аванс насочена изцяло към фидер риболова. Идеално балансирана с увеличен диаметър на шпулата за постигане на далечни дистанции с лекота. Материалът от който е изработена е олекотена алуминиево-магнезиева сплав. Всички механизми са проектирани, като се вземат предвид сериозните натоварвания, които просто не могат да бъдат избегнати при фидер риболов.
73,50 лв.
81,67 лв.
-13,80 лв.
Макара Matrix Aquos Ultra
Моделът Matrix Aquos Ultra е разработен за фидер риболов и риболов на плувка, така че е снабден с всички необходими функции за такъв вид макара, за да осигури фантастично представяне на своя притежател.
101,20 лв.
115,00 лв.
Фидер Макара Formax LEGACY FEEDER
Legacy Feeder е макара с 2 + 1 лагера с леко и здраво тяло и ротор. Прецизен преден аванс, антиусукваща система за навиване на влакното и удобна гумена дръжка.
28,33 лв.
Фидер макара Formax RIVERCRAFT FEEDER 4000
Taзи мaĸapa paзпoлaгa cъc cиcтeмa ЅD (Ѕрееd ​​Drаg) c въглepoдни диcĸoвe, ĸoятo ни пoзвoлявa дa ocвoбoдим cвpeдлoтo и виcoĸa тoчнocт c нaй-мaлĸaтa възмoжнa пpeцизнocт или дa зaтeгнeм cпиpaчĸaтa cпopeд нyждитe, зa дa избeгнeм paзĸъcвaнe нa нaй-тънĸaтa чacт нa cиcтeмaтa (жapтиepa) или изпycĸaнe нa pибaтa. 
115,25 лв.