Обувки, ботуши и гащеризони

Обувки, ботуши и гащеризони

Savage Gear SAVAGE Slippers Обувки
Ултра лека и удобна, перфектна за носене на лодка, на суша или във вода.
53,33 лв.
Scierra X-Stretch Waist Wader Boot Водоустойчив панталон с обувка
 Scierra X-Stretch Waist Wader Boot e водоустойчив панталон за риболов от популярната серия X-Stretch, който е снабден и с EVA обувки. Изработката от 100% водоустойчви материали, гарантира вашия комфорт по време на риболов, когато има нужда да сте в и извън водата.  
416,67 лв.
Scierra Helmsdale Chest Stockingfoot Дишащ гащеризон
Scierra Helmsdale Chest Stockingfoot e дишащ гащеризон произведен от висококачествени и силно износоустойчиви материали. При дизайна е наблегнато на комфорта и свободно движение на риболовеца, който са най-важният фактор при избор на дишащ гащеризон за риболов.
291,67 лв.
Scierra Kenai Neo 4mm Chest Bootfoot Неопренов гащеризон с ботуши
Scierra Kenai Neo 4mm Chest Bootfoot e неопренов гащеризон за газене с ботуши. Дебелината на неопреновия материал е 4мм, което означава, че ще ви осигури топлина в най-студените месеци и води. Допълнително подсилен с гумирани елементи в областта на коленете, а ботушите са с дълбок грайфер, за максимално добро сцепление.
270,83 лв.
Ботуши дълги Filstar Nylon/PVC
Водонепромокаеми ботуши за риболов и всякакви дейности, извършвани във вода. Ботушите са дълги и Ви предпазват от измокряне дори в дълбоки води. Предлагат се в различни размери.
52,50 лв.
Scierra Kenai 15.000 Waist Bootfoot Дишащ панталон с боутуши за газене
Този дишащ гащеризон е изработен от 3 слоен 100% полиестерен материал. Водоустойчивостта е 15.000мм и дишаемост 4.000mvp. Вътрешени шевове са залепени с висококаествена японска лента. Талията е висока, обхващаща кръст, а широкият регулируем неопренов колан ви гарантира максимален комфорт по време на риболов. Завръшека е PVC ботуш с дълбок грайфер.
212,50 лв.
Prologic LitePro Thermo B-B Термо гащеризон за риболов
Този термо гащеризон ви гарантира топлина и 100% защита от вода. Мека структурирана тъкан, устойчива на разкъсване, обвита от 100% полиестер.   
130,00 лв.
Scierra W-Seam Stocking Foot Wader Гащеризон за газене
 Дишащ гащеризон от следващо поколение! Използвана е специална технология за разтопяване, за направата на всички шевове заварени вместо зашити. По този начин се избягват всички ненужни дупки в тъканта, като по този начин се гарантира по-висока водоустойчивос.
399,17 лв.
Scierra Yosemite 30.000 Chest Stockingfoot Дишащ гащеризон
Scierra Yosemite 30.000 e дишащ гащериозн, който се отличава с високото си качество на изработка. Използвани са топ материали. Хидростатичната оценка на водоустойчивост се равнява на 30.000 и 6.000mvp за дишане. Произведен е с помощта на усъвършенствани техники, като звуково заварени шевове, даващи сигурно уплътнение с по-малко материали. Напълно регулируемите презрамки и колан, позволяват на гащеризона да прилепне по-добре.   
537,50 лв.
Savage Gear Boat Low Cut Спортни обувки
  Savage Gear Boat Low Cut са спортни обувки със страхотен дизайн. Те са дишащи и 100% водоустойчиви и са със специална бяла гумена подметка, която е противохлъзгаща. Подходящи са за риболов и ежедневна употреба.
150,00 лв.
Scierra Helmsdale 20.000 Chest Stockingfoot Дишащ гащеризон
Scierra Helmsdale 20.000 Chest Stockingfoot e дишащ гащеризон произведен от висококачествени и силно износоустойчиви материали. При дизайна е наблегнато на комфорта и свободно движение на риболовеца, който са най-важният фактор при избор на дишащ гащеризон за риболов.
291,67 лв.
Scierra Kenai Chest Wader Stocking Foot Дишащ гащеризон за риболов
Този дишащ гащеризон е изработен от 3 слоен 100% полиестерен материал. Водоустойчивостта е 15.000мм и дишаемост 4.000mvp. Вътрешени шевове са залепени с висококаествена японска лента. Голям джоб на гърдите, който е с водоотблъскващ цип. Тирантите са регулируеми за максимален комфорт а колана е широк и неопренов. Неопреновите чорапи са с дебелина 5мм, а подметката е гумирана. Предпазител с ластик и закачалка за обувката в областта на глезена против чакъл и боклуци.
191,67 лв.