Въдици за мухарски риболов

Въдици за мухарски риболов

Tica PROFLY Rx3 8'0" 4/5
Високомодулна карбонова мухарка произведена в заводите на Tica. Отличава се с ниското си тегло от 90гр. отличен баланс и съвременнен дизайн.Fast-Meduim акцията, позволява всички видове замятания и техники които са нужни за раболова на муха и шнур. Въдицата е от 3 части което я прави компактна и удобна за транспортиране. Към добрите технически харектеристики, трябва да добавим и качествената изработка на много добра цена.
100,00 лв.
Въдица FilStar Nomad Fly
Представяме ви едно изключително предложение в мухарската ни програма за 2020 година - FilStar Nomad Fly. Екипът на FilStar се oсланя на дългогодишния опит, който компанията е натрупала, за да избере ...
93,33 лв.
Мухарска въдица Lazer Cobalt Fly
Hi-modulus carbon. Коркова дръжка ."Махагонов" макародържач с титаниево покритие. "Snake" водачи + 2 SIC водача в долната част. Халка за куката.
67,67 лв.
Мухарска въдица Lazer Cobalt Travel Fly
Висококласна карбонова мухарка на 4 части, специално създадена за риболовци, които искат да притежават един ултра компактен, лек и същевременно професионален инструмент. Коркова дръжка, махагонов мака...
66,33 лв.
Scierra Salis Мухарска въдица
Серия от мощни мухарски пръти на Scierra предназначени за риболов на соленоводни хищници.
266,67 лв.
Scierra Big Fly Мухарска въдица
Съвременният риболов на мухи с ултра големи мухи наистина избухна и Scierra би искала да участва в тази еволюция.Предназначена за риболов с големи стримери, попъри и имитации на мишки.
266,67 лв.
Scierra Memento Мухарска въдица
Scierra Memento е мухарска въдица, която пасва идеално на всеки мухар, от начинаещ до експерт.Гамата Memento има относително дълбока акция, средно бързо време за възстановяване и плавни криви на огъване.
229,17 лв.
Scierra Symbiosis Мухарска въдица
Водени от носталгията по старите класически мухарски пръчки SCIERRA правят уникална "СИМБИОЗА" като сливат стъклени влакна S2 с модерен карбон и получават едни фантастични пръти с дълбок FLEX профил, които пък заради карбона са и досатъчни бързи. Напълно оправдават слогана си "Най-добрите от два свята !"
187,50 лв.
Atec Tenkara ST 36 Тенкара
 Atec Tenkara ST36 e страхотна тенкара въдица с много добро съотношение цена-качество.
100,00 лв.