Елеци

Елеци

Savage Gear Simply Savage Thermo Vest Елек

Хубав нов дизайн
Найлонова / полиестерна тъкан
220gsm пълнеж за допълнителна топлина
Два джоба с цип
Еластичен подгъв
122,50 лв.
Ron Thompson Ontario Fly Vest Елек
Лека жилетка, оборудвана с много джобове, която ви позволява да носите всичко необходимо за вашето риболовно приключение.
62,50 лв.
Ron Thompson Mesh Lite Fly Vest Елек
Изключително лек елек с мрежест гръб, позволяващ пълна вентилация и удобство при топло време или активни движения.
45,83 лв.
Елек FilStar
Функционален и удобен елек от линията Filstar Desert Green Luggage System, изработен от изключително лека и бързосъхнеща материя. Отлична кройка, осигуряваща множество интелигентни решения за съхранен...
74,17 лв.
Елек Filstar Light Camo Vest
Мъжки ватиран елек с модерна кройка, подходящ за риболов и други дейности на открито. Елекът е изработен от изключително лека материя и е с камуфлажен десен. Характеристики: - Лого Filstar; - Д...
36,83 лв.
Savage Gear Pro-Tact Spinning Vest Елек
Pro-Tact е оборудвана с много малки джобове с цип от предната страна, които предлагат почти безкрайни възможности за съхранение. Всеки от двата предни джоба притежава „S“ кутия за примамки, предлагащ много място за примамки. От вътрешната страна има по един голям мрежест джоб от всяка страна. Елека е с трислойна конструкция, която позволява на риболовеца да поддържа всичко организирано и лесно достъпно. Напълно регулируеми презрамки за раменете. Подобно на повечето модели от серията Pro-Tact Baggage, Spinning Vest идва с клещи от въглеродна стомана за рязане, кримпване и отваряне на халки.
212,50 лв.
Елек Ron Thompson Ontario Fly Vest
Лека жилетка, оборудвана с много джобове, която ви позволява да носите всичко необходимо за вашето риболовно приключение.
62,50 лв.
Елек DAM HYDROFORCE G2 FLY VEST
Добре оборудван за риболов с муха елек Направен от 100% полиестерен плат с мека яка да предпазва , има седем външни джоба и четири вътрешни.
68,75 лв.
-14,20 лв.
Елек с чанта Fox Rage Camo Tackle Vest
Риболовен елек в популярния Rage Camo десен на Fox с дизайн, който улеснява движенията на риболовеца и го прави максимално мобилен.
104,13 лв.
118,33 лв.
Мухарски елек New Classic
Много удобен и изключително лек елек, който съхне много бързо. • 4 предни джоба с цип, 6 джоба със затваряне тип Velcro; • 5 вътрешни джоба, които включват джоб за очила и за съхранение ...
131,67 лв.