Други

Други

Savage Gear Treble Hook Protectors Протектор за тройни куки
Протектори за тройни куки. Благодарение на тях, ще предотвратите оплитане на тройните куки в кутиите, също така и нараняването на боята по примамките при транспорт.   
5,75 лв.
Yarie Split Ring Pincette Пинсета за халки
Тази пинсета със зъбче за отваряне на халки е направена от много висококачествен материал. Благодарени на този аксесоар може да отваряте най-малките халкички на воблери и блесни и безпроблемно да подменяте куките на вашите примамки.
12,08 лв.
Savage Gear Boat - Bank Bag M Чанта за спининг риболов
Savage Gear Boat & Bank Bag e изключителна чанта за спининг риболов. Може да се използва както от брега, така и за от лодка или каяк. Има две стойки за въдици плюс една допълнителна за клещи, кохер или друг тип инструменти. Удобен ремък за носене през рамо и пластмасови дръжки, които се закопчават за носене в ръка. Капакът е мек, а циповете на чантата са защитени от солена вода. След като се отвори веднъж, капакът може да се сгъне на половина и да се закопчее. Това още повече улеснява изваждането и прибирането на използваемите примамки по време на риболов, като не се налага всеки път да се закопчава целият капак. Чантата е произведена от висококачествени износоустойчиви материали, а в дъждовни дни гарантира, че пренасяните в нея неща, винаги ще бъдат на сухо.
124,17 лв.
Смазка за Макари DAIWA REEL OILER

Течна смазка, от най високо качество с прецизен дозатор за смазване на външните елементи и движещи се части на макарата. 
12,50 лв.
Комплект Връзки за Пръчка - CORMORAN

Пакета включва 2 броя връзки - тясна и широка
Служат за връзване на снадките на въдицата в транспортно състояние. 
Материал: 90% неопрен, 10% найлон
7,50 лв.
Подаръчен Ваучер

Подарете ваучер на Вашият любим човек, с повод или без!

При закупуването на Ваучер изберете стойността му от падащото меню, след което добавете артикула в количката си.
Отбележете полето специални инструкции с отметка и в него запишете името на получателя, което да бъде вписано във ваучерът.
Ако пропуснете да опишете името моля да се свържете с нас на тел: +359 885 640 683.
Ваучерът е еднократен, след използването му кода става невалиден!

 
166,67 лв.
Комплект 2 броя, Връзки за снадкови пръчки - CORMORAN

2бр връзки
Отлични за притягане на снадкови пръчки за транспорт. В комплекта са включени две връзки, подходящи за всички пръчки.
Материала е широка, мека неопренова лента и лепка велкро на края. Брандирани са с логото на Cormoran
Материал: 90% неопрен, 10% найлон
6,67 лв.
Пушилня за Риба CORMORAN Super Smoker

Пушилня за риба. Удобна и компактна. Може да се носи на риболов или къмпинг.
Снабдена е с 3 броя големи горелки, коита работят със сух спирт. Те разпределят равномерно топлината, като помагат рибата перфектно да се опуши. За да се опуши рибата е необходимо да се сложат и ароматни трици. Например от череша, слива и други ценни дървесни видове.
Капакът прилепва плътно и не позволява на дима да излиза по време на опушването.
Размери: 50x26x12 см - външен
47x23x10 см - вътрешен
82,50 лв.
Неопренови Връзки за Въдици от DAIWA - размер М

Връзката е двупластова и снабдена с велкро лепенка. Долният слой е мека гофрирана гума. От единият край има специален илик за водача. В случай на "заклинване" на снадките може да ги използвате за да си помогнете в разклинването.
Една опаковка съдържа 2 броя лепенки.
21,67 лв.
Мек, силиконов, луминисцентен шлаух за блесни и такъмчета - Lineaeffe LUMINOUS

Мек силиконов Шлаух. Луминисцентен. Предлага се с няколко диаметъра на отвора - 1,0 / 1,5 / 2,0 мм
Шлаухът се използва се за различни морски и сладководни монтажи и ригове. За блесни и пилкери. 
Дължина - 1,5 м
0,83 лв.
ФЕНЕР MAVER - UV 12 LED

 
С този фенер, който излъчва UV светлина, лесно и бързо ще заредите примамката по време на нощен риболов на калмари, октоподи и други риби.
За целта примамката трябва да е с UV покритие/боя. Осветява се с фенера за около 1 мин и е готова за използване наново - ярко светеща и привлекателна за нощните хищници. 
25,00 лв.
Телескопична канджа Lineaeffe - 225cm

Телескопична канджа.
Телескопична и практична канджа, изработена от алуминий и неръждаема стомана. Разполага с удобна дръжка и вътрешен фиксатор. Канджата има 2 отделения и в сгънато положени, дължината и е 133см, а в разгънато 225см. Диаметър на куката: 8мм. Размерът на канджата е подходящ за риболов на големи хищници.
 
29,17 лв.
Тролинг параван

Параван за потапяне на воблери на по-голяма дълбочина. 
Тролингов аксесоар. С това просто и достъпна приспособление, може да се потопи примамката на по-голяма дълбочина от тази за която е пригодена. Например 10-15-20м. Монтажа и демонтажа е много лесен. Приложена е схема за настройка на Sinker-а, към желаната дълбочина. За правилната настройка, се отчита дебелината на влакното, скорост на влачене, дължината на отпуснатото влакно за тролингиране. В приложената таблица се приема: влакното е монофилно със съответният диаметър, скорост на влачени 2-3 км/ч.
15,00 лв.
Аероплан за тролинг риболов Lineaeffe Trolling Teaser Red

Аероплан за тролинг риболов.
Аероплан, подходящ за риболов на тролинг. С аеродинамичната си форма, той спомага примамката да се спуска на по-голяма дълбочина.
12,50 лв.