Други видове аксесоари

Други видове аксесоари

Нов
Savage Gear MP Flip and Cap Head Lamp Челник фенер за глава
 Savage Gear MP Flip and Cap Head Lamp е супер лек и компактен челник, който може да се използва с ластична лента или чрез закрепяне върху козирка на шапка. 3 режима на бяла и 2 режима на червена светлина. Безконтактно включване и изключване с лек замах пред самата лампа, благодарение на вграден сензор за движение. Дълготрайна акумулаторна батерия зареждаща се с usb кабел(включен в комплекта). Напълно водозащитен този челник е отлично решение за използване в сякакви метеорологични условия.
49,17 лв.
Нов
Scierra Magnetic Clip 3Kg Магнит за кеп
Страхотен магнит на марката Scierra. Невероятен дизайн и изработка. Позволява монтиране на едната част на яке или елек, а другата за кепчето. Така по време на риболов, кепа постоянно е на една ръка разстояние. Изключително удобен и полезен аксесоар!
10,83 лв.
Нов
Scierra Magnetic Clip 5Kg Магнит за кеп
Страхотен магнит на марката Scierra. Невероятен дизайн и изработка. Позволява монтиране на едната част на яке или елек, а другата за кепчето. Така по време на риболов, кепа постоянно е на една ръка разстояние. Изключително удобен и полезен аксесоар!
12,42 лв.
Нов
Savage Gear MP Retractor Ретрактор
Ретрактор, който се поставя на яке или елек, а на карабинката се закачат аксесоари от първа нужда като кохер, ножица или клещи.
8,25 лв.
Фидер стол MIDDY MX-100 Pole/Feeder Recliner Chair комплект

Революционен стол, предлагащ невероятен комфорт и възможност за риболов на щека или фидер въдица, снабден е с уникалната странична лента и опори. Сгъва се до компактни размери за лесно транспортиране и има много добри характеристики, включително висока подплатена облегалка за глава, регулируеми крака, въртящи се широки стъпки, позиция на облегалката на седалката и специален изрязан жлеб за лесно транспортиране на гръб на щека. Пълният пакет се доставя със странична лента, предна опора, горна  опора, облегалка за гърба, 3 щифта с резба, междинна странична табла и еднопосочно рамо, която да се използва като цялостен фитинг за мрежа. (Моля, имайте предвид, че този стол е предназначен за човек с дясна ръка само когато е настроен с аксесоари.)
416,67 лв.
KODEX Refill Spool of Meltz PVA 20mm Continuous 6m

6-метрова макара за пълнене от Meltz непрекъснат PVA, която е разработена и тествана на място в продължение на повече от 12 месеца, за да се гарантира, че мрежата има перфектната скорост на стопяване. На практика не оставя следи, дори и там, където е направен възелът. Kodex също така се увери, че мрежата е фина микро, гладка на допир. Предлага се както в тесен (20 мм), така и в широк (40 мм) диаметър.
23,33 лв.
KODEX Meltz PVA 20mm Continuous 6m in Tube plus rammer

Meltz непрекъснат PVA е разработен и тестван на място в продължение на повече от 12 месеца, за да се гарантира, че мрежата има перфектната скорост на топене. На практика не оставя следи, дори и там, където е направен възелът. Kodex също така се увери, че мрежата е фина микро, гладка на допир и анти-стълба. Получавате удивителна дълготрайна дължина от 6 метра и системата за товарене е първокласна, допълнена със здрава трамбовка. Предлага се в тесен (20 мм) и широк (40 мм) диаметър, както и пълнители. Мрежата сега се разтваря още по-бързо, по-стегната от преди и захваща тръбата за зареждане още по-добре.
26,67 лв.
PVA конец KODEX Meltz Factor3 PVA String (10m spool)

Част от отличната гама Meltz PVA от Kodex, тази струна Factor3 с ниско съдържание на остатъчни вещества е направена от три пластинчати нишки, осигуряващи три опции за скорост на топене. Използвайте заедно за по-бавно топене (90 секунди), разделете на двойни нишки, за да увеличите скоростта (60 секунди), или разделете на единични нишки за бърза скорост на топене в студени зимни условия (30 секунди). Factor3 е идеален за връзване на пълнители или създаване на стрингери и се предлага на лесна за съхранение 10-метрова макара.
3,33 лв.
Комплект - Инструмент за връзване на клуповете на поводи с точен фиксиран размер Middy + кукоизваждач

MIDDY Loop Knot Tyer+Disgorger ви позволява да правите поводи с точни дължини на клупа и то с невероятна лекота. Ако съхранявате поводите си си в калъф, този инструмент е особено полезен.
3,33 лв.
Игла KODEX VIZ BARB Boilie Needle

Качествена игла с мека, силиконова дръжка за по добър грип за монтиране на топчета и направа на ригове. Флуороизцентна - свети в тъмното!
4,17 лв.
Комплект игли за шаранджийски риболов KODEX Viz Bait Drill

Гамата от инструменти Viz от Kodex включва игли за бойли, налични с винт и заострени краища, идеални за връзване на косъм и пробиване на по-твърди примамки за бойли или предварително напоени миксери при риболов на повърхността, както и игли за стрингери с резе и краища на кука, които са подходящи за всякакъв вид меки примамки за шаран и за теглене през PVA или оловна сърцевина. Бургията за стръв е чудесен инструмент за пробиване на твърди пелети, готови за резба. И петте инструмента разполагат с ергономично проектирана дръжка с мека ръкохватка, която свети на тъмно за видимост при нощни сесии. Към иглата за бойли се доставя защитно покритие.
4,17 лв.