Други видове аксесоари

Други видове аксесоари

Ron Thompson Smoke Oven Deluxe Large Пушилня за риба
Делукс димна фурна от неръждаема стомана. С пушилнята за риба за няколко минути може да се приготви много вкусно ястие с прясно уловена риба. Предлага се с две места на нагряване, лесна за почистване и пренос. Капакът има пластмасова, устойчива на температура дръжка и отвор за проветрение, който може да се затваря. Има странични механизми за закопчаване, които придържат капака на мястото му. Страничните вентилационни отвори са насочени надолу, което ви позволява да приготвяте храна дори в дъждовно време.
107,50 лв.
Savage Gear Rattle - Spike Kit Комплект тракалки и утежнения
Този комплект включва 6 броя волфрамови утежнения с тегло 1.8гр и 6 броя стъклени тракалки размер М. Тези аксесоари са подходящи за използване с всякакви силиконови примамки.
12,50 лв.
Yarie Split Ring Pincette Пинсета за халки
Тази пинсета със зъбче за отваряне на халки е направена от много висококачествен материал. Благодарени на този аксесоар може да отваряте най-малките халкички на воблери и блесни и безпроблемно да подменяте куките на вашите примамки.
12,08 лв.
Неопренови ленти Rod and Lead Bands
Меки неопренови ленти с велкро затваряне за предпазване на въдици и поводи при пренасяне.
15,50 лв.
Карп дюшек Trench Euro Stress Free Mat
Карп дюшек с борд с камуфлажни десени. Притежава подплатени страници за допълнително удобство на рибите. Разполага със система за бързо сгъване и разгъване.
224,17 лв.
Топчета пяна
Топчета от пяна за шарански монтажи.
4,08 лв.
Ръкав за монтаж Zig Aligna Sleeves
Ръкав за монтаж Zig Aligna Sleeves, с който лесно и бързо ще фиксирате пръчки пяна към куката.
10,58 лв.
Карп дюшек Tribal Protection Mat
Карп дюшек Tribal Protection Mat е предназначен за европейските риболовци, които успяват да уловят големи екземпляри шарани във водоемите.
190,00 лв.
Пяна пръчки Zig Aligna Foam
Изключително леки пръчки от пяна, с които може лесно да позиционирате вашия монтаж на желаната дълбочина.
8,17 лв.
Кобра карбон FilStar
Карбонова кобра FilStar е полезен аксесоар за захранване с протеинови топчета.
65,83 лв.
-12,80 лв.
Газов котлон Fox Cookware Heat Transfer 3200
Изключително здрав и лек газов котлон, чудесно попълнение към всяко къмпинг оборудване. Характеристики: - Регулируема сила на пламъка; - Вградено пиезо запалване; - Мощност - 10919 BTU (3200W); ...
93,87 лв.
106,67 лв.
Карп теглилка Carp Spirit - Weigh Sling Bag
Теглилката Weigh Sling Bag гарнтира безопасно теглене на уловения шаран. Снабдена със странични ципове, за да се избегне приплъзване на рибата навън. Velcro закопчаване, което осигурява допълнителна б...
76,67 лв.
Лампа Halo Bivvy Light
Компактна и практична къмпинг лампа. Характеристики: - Разполага с 9 бели светодиода на Samsung и 2 червени; - Работи с 2 x AA или 1 x CR123A батерии (не са включени в комплекта); - Четири настр...
37,50 лв.
Повдигачи FilStar Foam Pop Ups
Изкуствени примамки за риболов със ZIG-RIG монтаж, изработени от пяна с много висока плаваемост. Повдигачите могат да бъдат потопени в различни атрактанти и ароматизатори, за да се повиши ефективностт...
1,67 лв.
Дъска за протеинови топчета
Дъска за протеинови топчета, която е със следните размери: дължина: 52см. ширина: 6см. Капакът е снабден с дръжки, които се монтират.
43,33 лв.
Лопатка голяма
Голяма лопатка за размесване и прехвърляне на захранка между различни съдове. Разполага с дупки по дъното си за оттичане на вода. Без дръжка.
16,00 лв.