Ръкавици

Ръкавици

Savage Gear Aqua Guard Glove Ръкавици
Ръкавици които предпазват ръцете от рибите при държане или освобождавене на куки.
52,50 лв.
Savage Gear Aqua Mesh Glove Ръкавици
Aqua Mesh Glove  са ръкавици, изработени от бързосъхнеща пяна и  имат тъкан  от велур върху дланите, допълнена с нехлъзгащи се точки върху пръстите. Тези морски ръкавици са идеални за всякакви видове риболов.
36,67 лв.
Savage Gear Neoprene Half Finger Ръкавици
Страхотен чифт леки ръкавици за риболов.Отличават се с мек и разтеглив неопрен на гърба на ръката, за да предпазват от вятъра и структурирана подобна на кожа на дланите за фантастично сцепление. Китката може да бъде здраво затегната с велкро закопчаване, а палецът разполага с мек гъвкав материал за комфорт.
26,67 лв.
Savage Gear Casting Stall Ръкавица за кастинг
Защитете показалеца си, когато се изисква екстремно замятане с нашата гъвкава и удобна ръкавица за кастинг. Отличаваща се с комбинация от неопрен и бързосъхнеща пяна, тази ръкавица е напълно регулируема благодарение на еластичните секции и велкро закопчаване. Материал, подобен на велур на гърба на пръста, помага за подобряване на сцеплението.
16,58 лв.
Savage Gear Boat Glove Ръкавици
Страхотни ръкавици които ще поддържат ръцете ви топли при студени условия за риболов.
50,83 лв.
Savage Gear Softshell Winter Glove Ръкавици
Супер топли и удобни зимни ръкавици Softshell. С удобна и плътна, мека на допир подплата, тези ръкавици предпазват от вятъра ръцете ви и ги поддържат уютни. Те също така разполагат със сгъваеми накрайници на показалеца, средния пръст и палеца, за лесно връзване на възли или други задачи за риболов.
49,17 лв.
Savage Gear Neoprene Stretch Glove Ръкавици
Неопренови разтегливи ръкавици – идеални за широк спектър от риболовни приложения. С велурен пластир на дланта и вътрешната страна на палеца и показалеца за фантастично захващане, пръстите имат и точки против хлъзгане. Регулирането на велкро на китката осигурява плътно прилягане, а тънкият разтеглив материал между пръстите осигурява допълнителен комфорт и свобода на движение.
40,00 лв.
Savage Gear Marine Half Glove Ръкавици
Проектирани в сътрудничество с екипа на Savage Gear от експерти риболовци.Тези морски ръкавици са идеални за всякакви видове риболов.Изработени от бързосъхнеща еластична материя, която предлага защита със SPF30.Ръкавиците имат тъкан  от велур върху дланите, допълнена с нехлъзгащи се точки върху пръстите.
20,00 лв.
Savage Gear Wind Pro Half Finger Ръкавици
Когато поддържането на топлина е основна грижа, тези ръкавици ще ви покрият – и то на цена, която е достъпна за почти всички риболовци. Изработени от мек полар, тези ръкавици ще поддържат ръцете ви топли, докато дизайнът на половин пръст означава, че можете да запазите тази чувствителност и да правите неща като връзване на възли по-лесно.
26,67 лв.
Savage Gear ProTec Glove Ръкавици
Много удобни и добре изглеждащи ръкавици с отрязани пръсти с детайли, направени в страхотен дизайн. Изработени от най-добри материали за максимално усещане. Комбинация от гъвкав неопрен отвън, ликра между пръстите и  усилена релефна кожа в дланта за по-добро сцепление.  
29,17 лв.
Savage Gear Thermo Pro Glove Ръкавици
Когато се нуждаете от пълна защита срещу сурово и студено време, Thermo Pro ръкавиците са най-добрата ви форма на защита – и с приятен стил. Тези водоустойчиви ръкавици се отличават с най-дебелата изолация в нашата гама, но въпреки това запазват удобно и ергономично прилягане благодарение на еластичната си материя. Двойният маншет означава, че можете да създадете уплътнение с якето си, за да предотвратите навлизането на вятър или дъжд, а добавената нехлъзгаща текстура на дланите и пръстите ви осигурява оптимално сцепление, независимо колко лоши са условията. Тези ръкавици се съчетават изключително добре с термо костюми Savage Gear.
44,17 лв.
Риболовни ръкавици MAVER MV-R SOFTSHELL

Комфортни ръкавици със сложна конструкция от неплъзгащи се, дишащи и еластични тъкани и подсилвания.
 
33,33 лв.
Ръкавици BKK Full-Finger Gloves
Ръкавиците BKK с цял пръст са специално разработени за джигинг и спининг.Материалът, използван на дланта и на палеца и показалеца, е устойчив на износване и противоплъзгащ се, предпазвайки ръката ви при замятане или джигинг.Не на последно място, материалът, образуващ останалата част от ръкавицата, е изработен от дишаща мрежеста материя за идеална вентилация.
65,00 лв.