Вързани куки

Вързани куки за метод фидер F1201R - Mono
Вързани куки за метод фидер риболов, снабдени с клин за топче. Mоделът на куките е Sensei F1201R, изработени от високовъглеродна стомана и химически заточени. Монтажите са ръчно връзвани и са с висока...
4,92 лв.
TOURNAMENT Maggot Hook

Изключително здрави вързани куки. Изпитано качество.
6,67 лв.
Вързани кукички за пружина - Stevas

Вързани куки на плетен повод за риболов на шаран. Куките са отлично качество. Вързани са по двойки и много удобно се закачат на пружина или хранилка. Вързани са перфектно, не се развързват. Плетеният повод също много добре е подбран и издържа на посочените характериктики.
2,50 лв.
Вързани Куки Daiwa SAMURAI Roach Hooks - № 10/12/14/16

Висококачествени вързани куки от премиум качество за риболов на бабушка, платика и каракуда. Качеството на възела, влакното и куката е контролирано през целия процес на връзване и гарантирано от Daiwa!

Дължина на повода - 60см
Цвят - Червен
Куките са Made in Japan

 
 
5,00 лв.
Вързани Куки TOURNAMENT Roach от DAIWA

Кукички за хлебарка, цвят сребрист.
Дължина: 60см Съдържание: 10 кукички
С куките Tournament ние ви предлагаме пълна гама от куки от Япония. Нашият фокус е върху поддържането на нашите високи стандарти за качество – всяка монтирана кука се проверява индивидуално за нейната якост на опън и разкъсване. Използват се само първокласни японски материали. Истински първокласен продукт, произведен от DAIWA!
Индивидуално пригодени за целеви риби Всяка кука и бримка се проверяват Суперсилен Произведено в Япония
6,67 лв.