Гащеризони

Гащеризони

Нов
Savage Gear SG4 Bib and Brace Водоустойчив гащеризон
SG4 Bib and Brace е водоустойчив гащеризон, който издържа на най-суровите условия и ще ви държи да ловите по-дълго време. Изработен от трислойна материя, която е водоустойчива, дишаща, подсилена и с еластична материя на коленете, за да ви помогне да се движите свободно.
249,17 лв.
Дишащ гащеризон за риболов Scierra Kenai Chest Wader Stocking Foot7
Този дишащ гащеризон е изработен от 3 слоен 100% полиестерен материал. Водоустойчивостта е 15.000мм и дишаемост 4.000mvp.Вътрешени шевове са залепени с висококаествена японска лента. Голям джоб на гърдите, който е с водоотблъскващ цип. Тирантите са регулируеми за максимален комфорт а колана е щирок и неопренов. Неопреновите чорапи са с дебелина 5мм, а подметката е гумирана. Предпазител с ластик и закачалка за обувката в областта на глезена против чакъл и боклуци.
191,67 лв.
Scierra Kenai Chest Wader Stocking Foot Дишащ гащеризон за риболов
Този дишащ гащеризон е изработен от 3 слоен 100% полиестерен материал. Водоустойчивостта е 15.000мм и дишаемост 4.000mvp. Вътрешени шевове са залепени с висококаествена японска лента. Голям джоб на гърдите, който е с водоотблъскващ цип. Тирантите са регулируеми за максимален комфорт а колана е широк и неопренов. Неопреновите чорапи са с дебелина 5мм, а подметката е гумирана. Предпазител с ластик и закачалка за обувката в областта на глезена против чакъл и боклуци.
191,67 лв.
Scierra Helmsdale 20.000 Chest Stockingfoot Дишащ гащеризон
Scierra Helmsdale 20.000 Chest Stockingfoot e дишащ гащеризон произведен от висококачествени и силно износоустойчиви материали. При дизайна е наблегнато на комфорта и свободно движение на риболовеца, който са най-важният фактор при избор на дишащ гащеризон за риболов.
291,67 лв.
Scierra Yosemite 30.000 Chest Stockingfoot Дишащ гащеризон
Scierra Yosemite 30.000 e дишащ гащериозн, който се отличава с високото си качество на изработка. Използвани са топ материали. Хидростатичната оценка на водоустойчивост се равнява на 30.000 и 6.000mvp за дишане. Произведен е с помощта на усъвършенствани техники, като звуково заварени шевове, даващи сигурно уплътнение с по-малко материали. Напълно регулируемите презрамки и колан, позволяват на гащеризона да прилепне по-добре.   
537,50 лв.
Imax Atlantic Race Boat Suit Плаващ костюм
Imax Atlantic Race Boat Suit. Този плаващ костюм впечатлява със своя модерен дизайн и неограничената си свобода на движение. 100% водоустойчив с над 10000мм воден стълб. Много здрав, траен и износоустойчив материал "soft touch" 75x150D и 100% полиестер. Това прави костюма изключително лек. Този комплект ще ви осигури максимална защита дори и в най-тежките условия в сладка и солена вода. 
490,83 лв.
Scierra W-Seam Stocking Foot Wader Гащеризон за газене
 Дишащ гащеризон от следващо поколение! Използвана е специална технология за разтопяване, за направата на всички шевове заварени вместо зашити. По този начин се избягват всички ненужни дупки в тъканта, като по този начин се гарантира по-висока водоустойчивос.
399,17 лв.
Scierra Kenai 15.000 Waist Bootfoot Дишащ панталон с боутуши за газене
Този дишащ гащеризон е изработен от 3 слоен 100% полиестерен материал. Водоустойчивостта е 15.000мм и дишаемост 4.000mvp. Вътрешени шевове са залепени с висококаествена японска лента. Талията е висока, обхващаща кръст, а широкият регулируем неопренов колан ви гарантира максимален комфорт по време на риболов. Завръшека е PVC ботуш с дълбок грайфер.
212,50 лв.
Scierra Kenai Neo 4mm Chest Bootfoot Неопренов гащеризон с ботуши
Scierra Kenai Neo 4mm Chest Bootfoot e неопренов гащеризон за газене с ботуши. Дебелината на неопреновия материал е 4мм, което означава, че ще ви осигури топлина в най-студените месеци и води. Допълнително подсилен с гумирани елементи в областта на коленете, а ботушите са с дълбок грайфер, за максимално добро сцепление.
270,83 лв.
Scierra Helmsdale Chest Stockingfoot Дишащ гащеризон
Scierra Helmsdale Chest Stockingfoot e дишащ гащеризон произведен от висококачествени и силно износоустойчиви материали. При дизайна е наблегнато на комфорта и свободно движение на риболовеца, който са най-важният фактор при избор на дишащ гащеризон за риболов.
291,67 лв.
Scierra X-Stretch Waist Wader Boot Водоустойчив панталон с обувка
 Scierra X-Stretch Waist Wader Boot e водоустойчив панталон за риболов от популярната серия X-Stretch, който е снабден и с EVA обувки. Изработката от 100% водоустойчви материали, гарантира вашия комфорт по време на риболов, когато има нужда да сте в и извън водата.  
416,67 лв.
Ron Thompson Break-Point Neoprene Wader w/Felt Sole Непромокаем гащеризон
•  Неопренова вата с дебелина 4 мм • Супер мек и гъвкав • Топло и силно изолиращо • Японска лента за вътрешно зашиване • 2 джобни конструкции • Ръчен топъл джоб с отвор за източване • Голям джоб с водоустойчив цип • Мека PVC обувка с 3 мм неопренова подплата • Предлага се във филцова и изчистена подметка
162,50 лв.
Savage Gear HeatLite Thermo B-B Термо гащеризон
HeatLite Thermo B&B е високотехнологичен, луксозен, термо гащеризон изработен от трайни, леки материали и със страхотен дизайн.  Предлага мека рип-стоп структурирана материя, устойчива на разкъсване, от 100% полиестер. Той е 100% водоустойчив благодарение на TPU мембрана и предлага специално високотехнологично отопление, което винаги ще Ви поддържа топли.
157,50 лв.
Scierra Insulated Body Suit Термо бельо
 Изолиращият слой, който отдалечава студената водата от тялото на риболовеца, е от съществено значение, за да задържа телесната температура и да ви стопля. Този костюм е едно отлично решение, което изолира краката и горната част на тялото. Еластичната материя ви дава максимална подвижност!
104,17 лв.