Чанти, раници и сакове

Чанти, раници и сакове

Savage Gear WPMP Rodbag 140cm Чанта за въдица
Многофункционална водоустойчива чанта за въдица, изработен от супер изрдъжлив EVA материал. Отличаващи се с големи двуглави ципове за практическа употреба и подвижна презрамка за носене през рамо.
62,50 лв.
Tailwalk W.T.C Shoulder Pouch Чанта
Водоустойчива чанта за рамо с компактни размери,подходяща за риболов за кратко време.
74,17 лв.
Savage Gear System Box Bag L 4 boxes Чанта за спининг риболов
Практична чанта със страхотен дизайн за спининг риболов с голямо основно отделение, един фронтален и два странични джоба. Комплекта включва 3 кутии и 3 полипропиленови плика с цип.
143,33 лв.
Savage Gear System Box Bag S 3 Boxes Чанта за спининг риболов
Практична чанта със страхотен дизайн за спининг риболов с голямо основно отделение, един фронтален и два странични джоба. Комплекта включва 3 кутии и 3 полипропиленови плика с цип.
75,00 лв.
Savage Gear Specialist Soft Lure Bag 1 Box 10 Bags Чанта за спининг риболов
Практична чанта за рамо с лесно достъпно основно отделение, оборудвано с кутия за примамки и 10 средни големи PE торби, това е оптималната чанта за примамки за мобилния риболовец, който лови с меки примамки.
113,33 лв.
Scierra Kaitum XP Waist Bag Чанта за кръст
 Scierra Kaitum XP Waist Bag е висококачествена чанта, която е предназначена за носене на кръста. Неизменим помощник при по-динамичен риболов, в нея може да съхранявате кутии с примамки и аксесоари, които да са максимално защитени от вода.  
70,83 лв.
Savage Gear Big Bag 83L Чанта
За онези дни, когато трябва да вземете всичко, Big Bag ще ви покрие. Вътрешната му част от 83 литра предлага купища пространство за лесно транспортиране на дрехи и други комплекти и е изработена от изключително издръжливи материали. Идеален за следващото ви голямо риболовно приключение.
42,50 лв.
Savage Gear System Carryall XL Чанта за спининг риболов
Чанта със страхотен дизайн за спининг риболов с голямо основно отделение, два странични джоба, един преден джоб и прозрачен джоб вътре в капака.Може да се използва както от брега, така и за от лодка или каяк.
132,50 лв.
Savage Gear System Box Bag S 3 Boxes 5 Bags Чанта за спининг риболов
Чанта със страхотен дизайн за спининг риболов с голямо основно отделение, оборудвано с 3 кутии за примамки и 5 малки PE плика с цип , това е оптималната чанта за примамки за мобилния риболовец, който лови с по-малки примамки и съоръжения.
100,00 лв.
Savage Gear WPMP Boat And Bank Bag L Чанта за спининг риболов
Savage Gear WPMP Boat & Bank Bag e чанта за спининг риболов, която може да се използва както от брега, така и от лодка или каяк.Чантата има две стойки за въдиции две допълнителни за клещи, кохер или друг тип инструменти.Удобен ремък за носене през рамо и меки дръжки, които се закопчават за носене в ръка.Капакът е твърд, а циповете на чантата са защитени от солена вода. 
124,17 лв.
Чанта за макари Tailwalk Reelbag
Чанта за макари Tailwalk Reelbag е изключително стилен аксесоар за транспорт и съхранение на различни макари. Събира голям брой макари в различни размери. Вътрешността е от мек и пластичен материал, а стените са от по-твърда кожа. По този начин можете да сте спокойни, че няма да бъдат надраскани или деформирани при транспорт.
65,83 лв.
Savage Gear System Carryall L Чанта за спининг риболов
Чанта със страхотен дизайн за спининг риболов с голямо основно отделение, два странични джоба, един преден джоб и прозрачен джоб вътре в капака.Може да се използва както от брега, така и за от лодка или каяк.
115,83 лв.
Savage Gear Lure Specialist Bag М 6 boxes Чанта за спининг риболов
 Комплекта включва 4 броя големи кутии, за основното отделение и две по-малки за страничните джобове. Разположеното отгоре отделение е за инструменти и аксесоари. Чантата е снабдена с качествени ципове, които са защитени от солена вода, ремък за носене през рамо и допълнително ремъци за носене в ръка. Размери на чантата: 30x40x22cm
129,17 лв.
Savage Gear System Box Bag M 3 boxes Чанта за спининг риболов
Практична чанта със страхотен дизайн за спининг риболов с голямо основно отделение, един фронтален и два странични джоба. Комплекта включва 3 кутии и 3 полипропиленови плика с цип.
104,17 лв.
Savage Gear Lure Specialist Bag L 6 boxes Чанта за спининг риболов
 Комплекта включва 4 броя големи кутии, за основното отделение и две по-малки за страничните джобове. Разположеното отгоре отделение е за инструменти и аксесоари. Чантата е снабдена с качествени ципове, които са защитени от солена вода, ремък за носене през рамо и допълнително ремъци за носене в ръка.  ​Размери на чантата: 35x50x25cm
165,83 лв.