Стол Daiwa NZON System 36 Feeder Chair
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Стол Daiwa NZON System 36 Feeder Chair

С този ексклузивен стол за фидер N’Zon, който е проектиран специално за специфичните изисквания на съвременния фидер риболов, вие сте перфектно оборудвани за дълги сесии във водата.

И четирите крака имат тапи за кал в края и дължината им може да се регулира индивидуално, за да осигурят безопасно стъпало дори на неравна земя. Изключително дългата задна част може да се регулира перфектно към вашата стойка. Отпред два кръгли адаптера пасват на всички обичайни кръгли захранващи рамена и добавки с диаметър 36 мм. И двете предни части могат да се регулират по височина спрямо вашите индивидуални нужди. За да осигурите работна зона без заплитане, кръглото копче за заключване може да се обърне на около 180 градуса. Крайната капачка може да се сваля – по-долу ще намерите английска нишка, където можете да монтирате напр. опора за фидер пръчка или нещо подобно.

Материал на възглавницата: полиестер

291,67 лв. (с данък) 291,67 лв. (без данък)
Бърза поръчка
13432-500

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!