Нов
Чанта DAIWA N‘ZON EVA FEEDER BAG - L

Тази първокласна чанта получи наградата „Най-добър продукт“ на изложението Efttex 2019. Чантата е разделена на две основни отделения. Горното отделение може да се отстрани чрез закопчалка и предлага много място за големи аксесоари. Долното отделение се доставя с 4 пластмасови кутии и разделители, които ще Ви помогнат в подреждането на аксесоарите или фидер кошничките. Два допълнителни странични джоба с цип предлагат място за документи, телефон и др. Здравите дръжки и подплатената презрамка осигуряват оптимален комфорт при носене, дори когато чантата е сериозно натоварена.
Размери:

Долно отделение: 38x26x22см
Горно отделение: 35x22x8см

Материал: EVA
210,00 лв.
Чадър (Броли) DAIWA 23 MISSION BROLLY

Daiwa Mission Brolly е проектиран да осигури универсален подслон за кратки сесии. Mission Brolly е с широчина от 164 см и височина от 122 см. Това създава подходящо покритие за легло и достатъчно пространство за удобно сядане отдолу. Освен това дълбочината от 136 см позволява поставяне на багаж зад стола.
Използвайки водоустойчива 210D материя с подлепени шевове, Mission Brolly разполага с велкро ленти, които осигуряват подвижна основа. Така че настройката за защита от подпочвените води и калта е лесна.
За стабилност са осигурени две телескопични рейки за бури и шест колчета, които могат да понесат допълнително натоварване. Особено полезна функция са двете велкро ленти за към рейките, които спомагат при поставянето и настройването им. Доставя се с удобна чанта за пренос и съхранение.
Размери - 164 х 122 х 136 cm
240,00 лв.
Стойка за въдица тип Гребен - DAIWA NZON EVA Feeder Rest - прав

Стойката е покрита с оребрена EVA материя, а в двата й края са разпложени стопери за удобно позициониране на въдицата. Оборудвана е с резба, която е универсална за всички прикачни и колчета. Предлага се в два размера – 30 см и 50 см.
40,00 лв.
Комплект тръбички за монтаж LINEAEFFE Flex Helicopter - 3 комплекта в пакет

Комплект от три броя Flex Helicopter монтажа, изработени от качествен шлаух с дължина 45 см, гумени мъниста и фиксирана надеждна карабинка, на която се закачат оловни тежести. Това е един от най-полуряните шаранджийски монтажи, удачен за употреба когато ситуацията налага кастинг на далечни разстояния.

3 бр в пакет

3,80 лв.
Монофилно потъващо влакно LINEAEFFE Nobu Pro-Cast 003 SINKING - 300 метра

Lineaeffe Nobu Pro-Cast 003 Sinking е висококачествено потъващо монофилно влакно, предназначено за мач и фидер риболов. Благодарение на ниската степен на разтегливост, този монофил е много чувствителен и Ви осигурява прецизно и директно подсичане. Освен това анти-UV обработката, гарантира дълъг живот, дори при условия на излагане на слънце. Този продукт е особено подходящ за опитни риболовци, които търсят висока производителност от своето риболовно оборудване.

Абразиво-устойчиво
Повишена здравина на възел
Висока чувствителност
Ниска степен на разтегливост - "low memory"

15,00 лв.
Вързани куки с ринг за пелети - MIDDY BandEm Method Barbless Hair Rigs - 8 бр в пакет

Готови, вързани поводи със силиконов ринг за метод фидер риболов. Предназначени са за риболов с твърди пелети. Всеки повод е машинно вързан с куки без контра Middy KM-2, 10 см влакно Middy Lo-Viz и висококачествен силиконов ринг. Във всеки пакет, клиента получава подарък 1 бр. бърза връзка за метод фидер.

Дължина на поводите – 10 см
Куки без контра – Middy KM-2
8 броя в пакет

8,00 лв.
Чадър с колчета DAIWA 24 POWER LEVEL PEGGER UMBRELLA - 2.50 метра

Този голям чадър е с размери 250 см и е оборудван с две допълнителни колчета, които се забиват в земята посредством халки, разположени на равната страна на чадъра, за по-голяма стабилност. Оборудван е с механизъм за наклон, за максимална удобство на риболовеца и 8 мм спици от здрав и надежден материал.
270,00 лв.
Чадър с колчета DAIWA 24 POWER ROUND UMBRELLA - 2.50 метра

Този голям чадър е с размери 250 см и е оборудван с две допълнителни колчета, които се забиват в земята посредством халки, за по-голяма стаблност. Оборудван е с механизъм за наклон, за максимална удобство на риболовеца и 8 мм спици от здрав и надежден материал. Кръглъта му форма е удачна за употреба и в най-ветровитите дни, а светло сивият му цвят привлича минимално слънчевите лъчи.
280,00 лв.
Комплект чадър + колчета MIDDY SureDri 450 Combo (Umbrella + Pin-Down Set)

Страхотно предложение от английския гранд - MIDDY UK. Отличен, модерен чадър със система за допълнително фиксиране в земята. Системата за укрепване се състои от 2 броя колчета и 5 метра надеждно въже. Въжето е екипирано с карабинери за бързо и лесно закачане за чадъра. Извън тези екстри, чадъра Middy Sure-Dri 450q има своите си подобрения. На първо място всички шевове са 100% изолирани ине пропускат вода. Удължителната рейка на чадъра се регулира с нов система - болт за сигурна и бърза фиксация по височина. Всички краища на спиците са допълнително подсилени с плътен материал, за да не се поврежда при интензивно използване. Чадъра може да се "счупи" на 75 градуса с винтова "Tilt" система. Материала на чадъра е 100% водонепроницаем и е изработен от от Denir 210.
Диаметър - 220см
 
 
100,00 лв.