Латексови рингчета за пелети - MIDDY Band Em Latex Bands
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Латексови рингчета за пелети - MIDDY Band Em Latex Bands

Прецизно изрязани и невероятно здрави ленти за стръв от пелети, изработени от 100% естествен супер-разтегателен латекс. Предлага се в „Малък“ размер за поставяне на пелети между 6 мм и 14 мм, по-малък „Микро“ размер за поставяне на пелети между 3 мм и 8 мм, плюс още по-малък размер „Нано“ за супер плътно прилепване около 3 мм до 6 мм пелети.

  • Nano 3mm-6mm
  • Small 6mm-14mm

5,00 лв. С вкл. данък

4,17 лв. Без данък

Бърза поръчка

Не всеки продукт от Онлайн магазина е наличен във Физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

MIDDY
M354
Размер
Micro 3mm-8mm
Nano 3mm-6mm
Small 6mm-14mm
Марка
MIDDY
тип риболов
Плувкафидер

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение Размер Цена Добави в количката
Small 6mm-14mm 5,00 лв. с ДДС
add_circle купи
Nano 3mm-6mm 5,00 лв. с ДДС
add_circle купи