Платформи и прикачни за риболов на плувка ✔️ nikulden.com

Платформи и прикачни за риболов на плувка

DAIWA чорап за щека Single Pole Sock - DAIWA

Кръгъл Пеперударник - мрежа за фиксиране на щеката към платформата. Закрепва се със стандартна резба към всяко едно прикачно за платформа.
 
24,00 лв.
Греда/прикачно за живарници за платформа D25-30-36mm - MAVER Reality

Предно прикачно за живарници от MAVER. Може да монтирате до 5 броя живарници - бързо и лесно, като монтажните планки са подвижни и бързо и лесно си нагласявате живарниците според големината и вашите потребности. 
Лесен и бърз за монтаж и настройка. 
100,00 лв.
Прикачно за платформа на 90 - MAVER MVR MINI REST

Прикачно 90 градуса, с вътрешен винт за монтиране на платформа с кръгъл крак. На него се закача мрежичка, живарник или други аксесоари с външен винт. Има бутон за бързо освобождаване и не се налага да се сваля от краката на платформата.
За всички платформи с диаметър на крака 25мм, 30мм и 36мм
Дължина - 20см

30,00 лв.
Платформа MAVER - Hyperlite Seatbox Lateral Drawer

Maver Hyperlite е най-добрата платформа за сезон 2023. Тази платформа е завършена до най-малкия детайл. Резултатът - първокласна рамка с 4 крака с естетически чиста и много изискана модулност: ергономична възглавница, завършена с карбонов вид. Платформата се продава със 6 см странично чекмедже + 3 см захранващ модул + 3 см странично чекмедже под седалката. 4-те крака от 36 mm са фиксирани, за всеки крак има копче, което регулира 30 mm телескопичен вътрешен крак, този патент позволява на Maver да намали височината на седалката до земята. Рамковата конструкция заедно с меката седалка гарантира изключителен комфорт при всякаква плаваемост и дори след дълги риболовни сесии. Кутията за сядане може да бъде допълнена с подходящи аксесоари от линиите MVR и SIGNATURE.

1900,00 лв.
ПРИКАЧНО ДЪРЖАЧ ЗА ЧАДЪР
Качествен телескопичен държач за чадър, изработен от алуминий и с патентованата система "One Touch Block", т.е. с двойни глави (скоби), които се отварят напълно и бързо само с натискане на бутон и могат да се захванат за всички щанги за столове с диаметър от 25 до 36 мм. Има основна дължина 33 см и може да се удължи до 45 см.
67,50 лв.
Прикачно - стойка Маса със Сенник
Новост в гамата на Formax Elegance Pro е първокласна алуминиева табла за стръв (50x45 см), предназначена за хранилки и плувки - от любителски до състезателни. Тавата е с практично твърдо покритие, което предпазва стръвта от слънцето и UV лъчите, като същевременно запазва стръвта върху нея на сянка. Покритието е твърдо, сгъваемо (в едно парче) и много лесно за монтиране. Това означава, че се закрепва с лента велкро, а под тавата минава шнур с предпазен щифт, който я държи здраво на място. Тавата е свързана към столчето за хранене (единия от краката) с класически държач (скоба), а от другата страна има регулируем телескопичен крак с широки крачета, за да се предотврати пропадането върху мека почва.
172,20 лв.
Заден държач за въдица - DAIWA NZON DUAL REAR ROD REST

Двоен заден държач за въдица - N'ZON. Идеален, ако искате просто да оставите въдицата или пък да я „заключите“ в червената област.
Независимо дали трябва да засечете бързо и веднага или да ги оставите на "рън", той обслужва и двата подхода с лекота
9,00 лв.
Греда за платформа - MV-R FRONT BAR 180 - D25 / D30 / D36

Нов модел греда за платформа от Maver.
Може да се монтира на всички видове платформи с кръгли крака с диаметър 25-30-36мм.
Много красива и здрава.
Лесна и бърза за монтаж и настройка. 
Размер - 66x39cm
160,00 лв.
21 ПЛАТФОРМА DAIWA TOURNAMENT 800SB - D36

 

SYSTEM 36 - 6 броя, 36mm телескопични крака. Иновативна система на фиксиращия винт на крака за местене на 180 градуса за по удобен достъп до него.
Алуминиево-стоманена рамкова конструкция, с подвижна платформа за краката
Напълно нова система за фиксиране на модулите с нова "easy click layers" закопчалки  за заключване. 
Платформата е снабдена с 20 милимитрова, перфорирана тава за совалки.
Под седалката са интегрирани 2 броя подвижни тави с модулно-подвижна система за организация. Тавите се вадят странично.
Фиксирана 20мм плитка тава
Подвижен куфар с дръжка. В него има - 3 плитки (20mm) тави снабдени със 64 броя совалки. Совалките са - 30 бр. къси, 20бр. дълги и 14бр. дълги двойни)
Тегло - 22кг
Модерна силиконова седалка в два цвята с фиксиран държач за щеката отпред и широк брандиран колан с 4 точково захващане към платформата.

1400,00 лв.
Прикачно с опора за въдица Matrix 3D-R EVA Butt Rest Extending
Комплектът е създаден да осигури прецизно позициониране по време на фидер риболов. Тръбата на главата разполага с бутон за бързо освобождаване на главата, така че да може лесно да бъде смене...
58,00 лв.
Двоен пеперударник-чорап за риболов на щека Daiwa DDPS1

Чорап с мека плетена мрежа за фиксиране на щеката към платформата. Двоен обем. Той е особено необходим когато разглобявате щеката на две места и вътре в него фиксирате две снадки без те да се удрят и застъпват. Също така, широкия чорап ви помага да не го "целите" и да не си губите времето.
Пеперударник - мрежа за риболов на щека.
Стандартен монтаж
18,00 лв.