Гумени конуси за клипс KODEX Tail Rubbers - 10 бр в опаковка

Гумени конуси за клипс. Предлагат се в 3 различни цвята, като можете да подберете цвета според този на дъното или Ваши лични предпочитания. Пасват перфектно на всички клипсове за олова от Kodex.

10 броя в опаковка

6,00 лв.
Бърза връзка за шаранджийски монтажи Kodex Stikk-Hooklink Clip/Medium - 20 бр в пакет

Бързи връзки предназначени за риболов с PVA торбички. Този тип бързи връзки, Ви позволяват да завържете бързо и сигурно PVA торбичката. Имат матово черно, неотразяващо покритие против отблясъци. Предлагат се в два размера – малък и среден, с тест 13 кг, в пакет от 20 броя.
9,00 лв.
Халки за монтажи Kodex Loop Link Pear Shape - 15 бр в пакет

Тези крушовидни халки са идеални за създаване на супер здрава връзка между монофилни влакна и плетени влакна с покритие. Изработени са с черен матов цвят, при който липсват отблясъци. Предлагат се в опаковка от 15 броя с подробни инструкции за монтаж.
8,00 лв.
Шаранджийски монтаж хеликоптер STONFO - 5 броя комплекта в пакет

Комплект от аксесоари, достатъчни за изработката на 5 бр Хеликоптер монтажи. Изключително високо качество и прецизна изработка от италиaнския бранд Stonfo.
Комплектът съдържа:

5 бр х двойки гумени мъниста с гумени тръбички
5 бр х гумени тръбички
5 бр х ролкови вирбели
2 бр х шлаух с дължина 1.00м

3,00 лв.
Комплект тръбички за монтаж LINEAEFFE Flex Helicopter - 3 комплекта в пакет

Комплект от три броя Flex Helicopter монтажа, изработени от качествен шлаух с дължина 45 см, гумени мъниста и фиксирана надеждна карабинка, на която се закачат оловни тежести. Това е един от най-полуряните шаранджийски монтажи, удачен за употреба когато ситуацията налага кастинг на далечни разстояния.

3 бр в пакет

3,80 лв.
Меко олово Kodex Super-Heavy Tungsten Putty

Мекото олово Graviton има високо съдържание на волфрам. Волфрамът притежава относителна атомна маса (Ar) от 184 и е един от най-тежките елементи, с висока плътност от 19 μg / cm3. Поради тези свои характеристики се използва при шаранджийски монтажи, в ситуации, когато е наложително повода или част от линията да са плътно застопорени на дъното.
22,00 лв.
Клипс за олово Middy 30Plus - 5 броя в пакет

Надеждни и качествени клипсове, предназначени за дънни и шаранджийски монтажи. Предлагат се в камуфлажен зелен цвят и в опаковка от 5 броя.
8,00 лв.
KODEX Kick-Off Line Aligners 10 броя в опаковка

Предлагат се за приспособяване на кука с размери 2-6 или 7-10 в полупрозрачни кафяви и зелени цветове, подравняващите линии Kick-Off са лесни за избутване над ухото на куката и създават агресивен ъгъл, който ще гарантира, че вашата кука се включва, като намалява издухването и дава гарантирано закачане. За използване на множество типове връзки за куки и монтажи, не само на монтажа с обратно издухване.
10,00 лв.
Карабинка Daiwa PROREX SNAP - размер S / M 10бр.

PROREX SNAP
Закопчалките Prorex са изработени от изключително дебела и здрава „неръждаема стомана“ и се отличават с изключително висока линейна якост. Тези закопчалки не се огъват дори при най-високи натоварвания и предлагат оптимална безопасност. Поради матовата черна повърхност отраженията и по този начин се намалява плашенето на рибите под вода.
Предлага се в 4 размера.
3,00 лв.
Монтаж Fox Edges Zig Rig 12 ft x 3
Fox Edges Zig Rig 12 ft x 3 е добре изработен zig rig монтаж, който дава отлични резултат при риболов на шаран.
13,80 лв.
Шлаух Fox Edges Camo Ronnie Sleeves
Шлаухчетата Fox Edges Ronnie Sleeves осигуряват лесен начин за осигуряване на вирбел с бърза връзка към ухото на куката при монтажи Ronnie Rig. 
9,40 лв.
Вирбели Daiwa EASY ROLL SWIVEL

Daiwa EASY ROLL SWIVEL
ЛЕСНО ВЪРТЕНЕ НА РОЛКАВъртящ се
Премиум лесен въртящ се вирбел с огромна линейна якост.
3,00 лв.
PROLOGIC Tail Rubbers Шлаухки


Защитава възли
Покрива бързи връзки и клипсове
Участват в изработката на чист защитен монтаж
Може да се ползват като алайнери за куки с дълги стебла

6,50 лв.