Стойка за сонар Scotty Ball Mount With Fish Finder Top Plate
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Стойка за сонар Scotty Ball Mount With Fish Finder Top Plate

Scotty Ball Mount With Fish Finder Top Plate е стойка за сонар, на която може лесно, бързо и безопасно да поставите своя безценен сонар, за да ви бъде удобен за употреба по време на риболовен излет. С...
  • 173
  • Други
  • 950548
188,33 лв. (с данък) 188,33 лв. (без данък)
Бърза поръчка
Scotty Ball Mount With Fish Finder Top Plate е стойка за сонар, на която може лесно, бързо и безопасно да поставите своя безценен сонар, за да ви бъде удобен за употреба по време на риболовен излет. Стойката е подходяща за използване със сонари с размери 10”- 12”. Фабричните отвори върху основата на плочата са предназначени за поставяне на съответния аксесоар за сонар - gimbel mount. Квадратната основа се закрепва здраво с ¼'' болтове. 2.25'' ball mount ролка осигурява по-добър захват за големи аксесоари, като същевременно предлага и пълна свобода на движение. Конструкцията на стойката е здрава и устойчива дори при използване в неблагоприятни метеорологични условия. Изработена е от пластмаса, която покрива най-високите индустриални стандарти и включва метални части от неръждаема стомана.
950548

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение Модел Аксесоари за тролинг код Цена Добави в количката
173 Други 950548 188,33 лв. с ДДС
add_circle купи