Осигурителен шнур Daiichi Safety Rope KV
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Осигурителен шнур Daiichi Safety Rope KV

Осигурителният шнур Safety Rope KV на японската марка Daiichi е един изключително полезен продукт, не само за риболовците които искат да осигурят своите принадлежности по време на риболов от лодка, н...
  • KV3212 - 33293
  • 12-83
  • Други
  • 954506
25,42 лв. (с данък) 25,42 лв. (без данък)
Бърза поръчка
Осигурителният шнур Safety Rope KV на японската марка Daiichi е един изключително полезен продукт, не само за риболовците които искат да осигурят своите принадлежности по време на риболов от лодка, но приложим и във всякакви други риболовни ситуации и дисциплини от брега, когато има вероятност да загубите ценни елементи от оборудването във водата. Шнурът е изработен във форма на пружина и има сърцевина от Kevlar 29 - еластичен модулен материал с много висока якост. Safety Rope е снабден с два алуминиеви карабинера, които могат да бъдат закрепени към жилетката ви или на друго безопасно място. Можете лесно да регулирате размера на клуповете в края на шнура, като използвате шестограма от комплекта. Отлично осигуряване на аксесоари като кепове, кутии за принадлежности, канджи, кофи и др. Характеристики Разтеглив по дължина - Модел KV3212 се разтяга от 12 до 83 cm - Модел KV3216 се разтяга от 16 до 120 cm Диаметър 3.2 mm Материал на покритието: Polyurethane elastomer Материал на сърцвевината: Kevlar 29 Доставя се с два карабинера и шестограмен ключ
954506

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение Модел ДЪЛЖИНА, CM Аксесоари за тролинг код Цена Добави в количката
KV3212 - 33293 12-83 Други 954506 25,42 лв. с ДДС
add_circle купи