Риболовни принадлежности ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Риболовни принадлежности

Риболовните принадлежности са допълнителни артикули, които могат да се използват за подобряване на риболовното изживяване, осигуряване на допълнителна функционалност или безопасност и за по-удобен риболов на риболовеца. Някои обичайни принадлежности за риболов включват:

1.     Кутии и чанти за съхранение и организиране на риболовни принадлежности.

2.     Риболовни клещи, ножици и други инструменти за рязане и манипулиране на влакна и куки.

3.     Кепове и живарници за безопасно ксъхранение и боравене с рибата.

4.     Поляризирани слънчеви очила за намаляване на отблясъците и подобряване на видимостта във водата.

5.     Риболовни шапки, ръкавици и дрехи, предназначени да предпазват от слънцето и времето.

6.     Риболовни столове, държачи за въдица и други елементи, които да направят излета по-удобен по време на риболов.

7.     Сонари за риба и друга електроника за локализиране и проследяване на риба.

8.     Предпазни средства като спасителни жилетки, свирки и комплекти за първа помощ.

Изборът на риболовни принадлежности може да зависи от личните предпочитания, вида на риболова и условията, в които риболовецът ще лови.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Нов
Гумени стопери MAVER Olive Rubber Stopper - модел 1663

Висококачествени гумени стопери от Maver. Предлагат се в опаковка от 9 броя и избор от 5 размера. Отличават се с издължен елипсовиден профил, като стоят здраво и стабилно на влакното. Използват при монтажи за риболов на подвижна плувка, фидер или CARP FISHING. Монтират се с лекота, като влакното се вдява през ухото на металната нишка и стопера се сваля с пръсти директно върху влакното. Размера се подбира според дебелината на влакното Ви.

SSS – 0.10 / 0.12 мм
SS – 0.12 / 0.14 мм
S – 0.14 / 0.16 мм
M – 0.16 / 0.18 мм
L – 0.18 / 0.20 / 0.22 мм

2,50 лв.
Нов
Класьор за поводи MAVER KATANA - Зелен/Бял

Katana Rig Box са компактни и ултра леки класьори, снабдени с фиксиращи позиции, като всеки от тях може да побере над 100 вързани куки, готови за употреба. Размерът на опорните колчета е достатъчен както по диаметър, така и по дължина, за да позволи фиксирането дори на малки куки и клупове. 
12,00 лв.
Нов
Прикачно MAVER MV-R Accessory Arm 20/30cm

Прикачно Maver, с възможност за монтиране на платформи с кръгъл крак, с диаметър 25, 30 или 36мм. Дължина - 30 см
36,00 лв.
Нов
Кеп Westin W6 C-R Telescopic Landing Net
Westin W6 C&R Telescopic Landing Net е отличен избор, когато търсите телескопичен кеп, с който да си осигурите голяма дистанция.
295,00 лв.
Нов
Глава за кеп Maver MEDUSA CARP BIG FISH

Глава за кеп, предназначена за риболов на едри риби шарани и трофейни екземпляри. Изработена е от здрава монофилна мрежа, а отстрани са монтирани неопренови поплаваци, за да не ви тежи докато морите рибата при кепчосване.
40,00 лв.
Нов
Карабинка за бърз монтаж
Карабинка SPRO Fast Lock Snap за бърза смяна на блесни, воблери и други изкуствени примамки.
2,60 лв.
Нов
Стойка Kinetic Rod Holder Earth
Kinetic Rod Holder Earth представлява лесна за употреба стойка, която осигурява добро позициониране на вашата риболовна въдица.
7,20 лв.
Нов
Мултифункционални клещи Kinetic Multi-Tool
Kinetic Multi-Tool представлява мултифункционални клещи, с който може да извършвате множество дейности бързо и без да се запасявате с много на брой отделни риболовни инструменти.
30,80 лв.
Нов
Комплект инструменти Kinetic Fishing Accessories Kit
Комплект инструменти - резачка с няколко допълнителни инструмента - нож, пила, кукооткачвач, шило, инструмент за настройване на куки и воблери и кука за разплитане на възли.
17,00 лв.
Нов
Шлаух Fox Edges Naturals Shrink Tube
Шлаух, който редуцира размера си с 2/3 при нагряване и може да се ползва за най-различни монтажи. Перфектен е за тъмно дъно или обрасли места, благодарение на тъмнозеления си ненатрапчив цвят.
8,20 лв.
Нов
Шлаух за повод Fox Edges Naturals Leader Silicone
Шлаух за оловни и потъващи поводи, перфектен за Chod/Helicopter монтажи. Може да се комбинира с Fox 5mm Tungsten Beads или 6mm Tapered Bore Beads.
7,00 лв.
Нов
Противооплитащ шлаух Fox Edges Naturals Anti Tangle Tubing
Този шлаух е специално създаден, за да редуцира заплитанията по време на кастинг. Лесен за монтаж и предпазва рибите по време на борбата.
7,00 лв.
Нов
Шлаух Fox Edges Naturals Hook Silicone
Перфектен за ползване с монтаж на косъм шлаух, който държи влакното здраво пристегнато към рамото на куката. По този начин може да се наглася и променя позицията на влакното.
7,00 лв.
Нов
Фидер хранилка AS FEEDER SPOD CAGE - XL/XXL/XXXL

Хранилка предназначена за начално захранване на петното. Изработена е от супер устойчива метална мрежа, за да издържи на многократните хвърляния и всякакъв тип дъното. С лекота се нанасят всякакъв вид частици на хранителното петно – царевица, коноп, пелети и други. Покрива всички изисквания на състезанията по риболов на фидер с кошничка.
5,00 лв.
Хладилна кутия Coleman Convoy 28 QT
Да приветстваме охладителите от серията Convoy™ - колекция, създадена за еднодневни пътувания, приключения на дълги разстояния, както и всичко по между им. Компактна 55-Quart хладилна кутия Conv...
265,00 лв.
Хладилна кутия Coleman Convoy 55QT
Да приветстваме охладителите от серията Convoy™ - колекция, създадена за еднодневни пътувания, приключения на дълги разстояния, както и всичко по между им. Солидната 55-Quart хладилна кутия Conv...
399,00 лв.
Хладилна кутия Coleman Convoy 65QT Wheeled
Да приветстваме охладителите от серията Convoy™ - колекция, създадена за еднодневни пътувания, приключения на дълги разстояния, както и всичко по между им. Голямата 65-Quart хладилна кутия Convo...
489,00 лв.
Класьор за блесни и клатушки DAIWA PRESSO WALLET (C) - M/L

Първокласни чанти, произведени от оптични карбонови нишки, предназначени за съхранение на микро клатушки за риболов на пъстърва. Клатушките могат да бъдат фиксирани хоризонтално или вертикално. Вътрешният разделителен слой предотвратява контакт между куките и по този начин повреди върху повърхностите на примамките не са възможни. Вътрешната част на ципът е със специално покритие за предотвратяване на закачане. Предлагат се в два размера – Medium и Large в черен цвят.
Medium:

Размери – 14х20х4 см
Тегло – 55 гр

Large:

Размери – 17х23х4 см
Тегло – 63 гр

65,00 лв.