Сак за принадлежности PROREX Lure Bag
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Сак за принадлежности PROREX Lure Bag

100,00 лв. (с данък) 100,00 лв. (без данък)
Бърза поръчка
Сакът за спининг риболов на PROREX  предлага голямо пространство за Вашите рибарски принадлежности. Към нея ще получите и 3 броя големи кутии за принадлежности с големина 36x33.5x5.5cм.  Долната част на сака е с гумено покритие, което предотвратява навлизането на вода и влага от долу. Двата големи предни джоба дават допълнително пространство.
Основни характеристики:
  • Просторно вътрешно отделение  и капак с цип.
  • Два големи външни джоба.
  • Доставя се с три броя големи кутии за принадлежности.
  • Снабден е с подплатени дръжки и широк удобен колан за носене през рамо.
  • Сака е с подсилен, твърда основа с водо и хидро изолация.
15809-410
Марка
Daiwa

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!