Списък на продуктите с марка Mepps

Mepps

Блесна Aglia No 7
Специално разработена за големи хищни риби. Благодарение на голямото си листо No 7 осигурява работа, която виртуално увеличава размера на 'плячката'. И технически вибрационните сигнали се из...
16,50 лв.
Блесна Trout Tandem
Блесна "Trout Tandem" е примамка за риболов на пъстърва произведена от MEGABASS. Има две перки, разположени на една и съща ос, което и позволява да създава по-ярки блясъци във водата, които привличат рибата. Също така, блесната е оборудвана с куки, които обикновено се използват при риболов на пъстърва.
Trout Tandem Spinner се предлага в няколко размера и цвята и може да се използва както в сладководни, така и в соленоводни среди. Като цяло това е доста популярна примамка сред риболовците на пъстърва.
8,60 лв.
Блесна Bug
Mepps Bug е един от блесните, произвеждани от френската компания Mepps за улов на различни видове хищни риби, като костур, щука, клен и др.
Bug Mepps има формата на насекомо, което му позволява да привлича риба, като имитира естествената си плячка. Примамката е оборудвана с остриета, които създават блясък и вибрации при движение във водата, което привлича рибата и я кара да атакува.

Mepps Bug се предлага в различни цветове, които могат да бъдат по-ефективни в зависимост от условията на риболов и вида на рибата. Примамките обикновено се използват за риболов в повърхностни води и са популярен избор за риболовците.

8,00 лв.
Блесна Comet Rainbow Mino
Mepps Comet Rainbow Mino е блесна на френската фирма Mepps, която е един от лидерите в производството на блесни за улов на хищни риби.
Тази примамка има формата на малка рибка, което я прави особено ефективна за костур, клен, пъстърва и други видове риби. Снабдена е с „листа”, които създават блясък и вибрации във водата, привличайки рибите.
Mepps Comet Rainbow Mino се предлага в различни размери и цветове, включително цветен дизайн на дъгата, който имитира малки рибки. Примамката може да се използва както в сладководни, така и в соленоводни води и е популярен избор за риболовците.
10,30 лв.
Блесна Aglia FlyingC AG 3
Mepps Aglia FlyingC AG 3 е примамка на Mepps, която се използва за улов на различни хищни риби, включително костур, щука, пъстърва и др.
Спинърът Mepps Aglia FlyingC AG 3 има класическа форма на "vibroring", тоест пръстен с остриета в края. Тази форма създава силни вибрации и блещукания във водата, привличайки рибата към примамката.
Mepps Aglia FlyingC AG 3 се предлага в няколко размера и цвята, което ви позволява да изберете примамката, която най-добре отговаря на вашите риболовни условия и вид риба. Примамката е оборудвана и с кука, която осигурява надеждно закачане при кълване на риба.
Mepps Aglia FlyingC AG 3 е популярен избор сред риболовците и се счита за една от най-добрите примамки за улов на хищни риби.
10,60 лв.
Блесна Giant Marabou
Mepps Giant Marabou е вид риболовна примамка, предназначена да привлича риба с реалистичния си вид и реалистично движение във водата. Примамката е съставена от голяма цветна опашка на марабу и въртящо се “листо”, което създава вибрации и проблясъци, за да имитира движението на бягаща риба стръв.

Mepps Giant Marabou обикновено се използва за ловене на по-големи видове риба като щука, мускус и лаврак. Примамката се предлага в гама от цветове и размери, за да съответства на вида риба за стръв във водата и предпочитанията на риболовеца.

Когато използвате Mepps Giant Marabou, е важно да използвате подходящо оборудване, като въдица и макара за тежък риболов, за да се справите с размера и силата на рибата, която може да бъде уловена. Също така е важно да променяте скоростта и техниката на извличане, за да имитирате движението на естествена риба стръв и да примамите рибата да удари.

28,50 лв.
Клатушка Timber Doodle
Калтушка за спининг риболов на щука, бас и др.
16,00 лв.
Клатушка S de Mer AG
Блесна тип клатушка за риболов на щука и други хищни риби.
8,00 лв.
Блесна XD
Можете да прочетете всички статии на нашия блог за MEPPS ТУК. Вижте кои са най-подходящите блесни за вашия риболов ТУК.
5,20 лв.
Блесна Aglia Long Cast
Най-новият модел блесни от семейството на MEPPS. Както си личи от името им, този модел е предназначен за далечно замятане. Почти всички грамажи и разцветки от моделите са налични, така че за вас остав...
5,50 лв.
Блесна с единична кука Aglia HSSA
Лидерът сред спинер примамките във вариант с единична кука. Ако човек можеше да види всички пъстърви хванати с AGLIA, то това щеше да бъде една огромна планина" (Duborgel).
4,90 лв.
Блесна Aglia-E
Aglia-e комбинира атрактивните свойства на серията Aglia с един нов аксесоар - ултравиолетово топче, нанизано на куката. 
7,20 лв.
Блесна Comet Rainbow
Можете да прочетете всички статии на нашия блог за MEPPS ТУК. Вижте кои са най-подходящите блесни за вашия риболов ТУК.
6,30 лв.
Блесна Comet Decore
Mepps Comet Decore е вид примамка за риболов, произведена от Mepps, добре позната марка в риболовната индустрия. Comet Decore разполага с ярко оцветена, ръчно вързана опашка от еленски косми и въртящо се месингово острие, което произвежда светкавица и вибрация във водата, за да привлече риба.
Comet Decore се предлага в различни размери и цветове, за да пасне на различни условия на риболов и видове риби. Mepps препоръчва използването на Comet Decore за видове като пъстърва, сьомга и клен както в сладководни, така и в соленоводни среди.
Когато ловите с Comet Decore, се препоръчва да замятате срещу течението и да изваждате примамката със стабилно извличане със средна скорост. Въртящото се острие ще създаде пулсиращо движение и светкавица, която може да примами рибата да удари. Както при всички риболовни примамки, важно е да експериментирате с различни извличания и техники, за да намерите кое работи най-добре за конкретните условия на риболов и целевите видове.
5,00 лв.
Блесна Aglia Long
Нейната форма на 'върбово листо' и по-голяма тежина правят AGLIA LONG единствената блесна, която поддържа бавно и постоянно въртене и в най-силното течение. Препоръчва се за силни течения, б...
4,90 лв.
Блесна Aglia Furia
Можете да прочетете всички статии на нашия блог за MEPPS ТУК. Вижте кои са най-подходящите блесни за вашия риболов ТУК.
5,60 лв.
Блесна Aglia Mouche
За летни условия, в плитка вода и за трудна риба. Можете да прочетете всички статии на нашия блог за MEPPS ТУК. Вижте кои са най-подходящите блесни за вашия риболов ТУК.
7,50 лв.
Блесна Black Fury
Изключително богата окраска, която пресъздава визуалните стимули на най-често улавяната плячка - щурци, скакалци, жабки, водни и земни ларви и лещанки в брачна украса. За течащи води за пъстърва, липа...
5,60 лв.
Клатушка Syclops
Можете да прочетете всички статии на нашия блог за MEPPS ТУК. Вижте кои са най-подходящите блесни за вашия риболов ТУК.
12,50 лв.