Списък на продуктите с марка filstar

filstar
Нов
Въдица FilStar Deep Monster Power Game
Power Game е новият представител във фамилията FilStar Deep Monster и е посветен на Shore Jigging риболова. На свой ред моделът е зареден с мощност и здравина и е подготвен за среща с морските трофейн...
127,00 лв.
Нов
Мачова въдица Filstar Premier Multi Match
Mачова пръчка от "hi-modulus carbon" и висококачествени олекотени SIC водачи. Отличен избор за далечни замятания. Характеризира се с променлива дължина и ергономична коркова/EVA дръжка с вгр...
109,00 лв.
Нов
Очила с щипка FilStar Feather Clip On
Леките като перце очила с щипка FilStar Feather Clip On са удобно и практично решение за тези, които носят рамки с диоптрични стъкла и се нуждаят от надеждна UV защита. Лещите са поляризирани и имат U...
29,99 лв.
Футер FilStar с дръжки и капак
Текстилен сгъваем съд за приготвяне сместа за захранка, изработен от здрав плат, непропускащ вода. Разполага с удобни дръжки за пренасяне и капак с цип.
15,80 лв.
Футер FilStar с дръжки
Текстилен сгъваем съд за приготвяне сместа за захранка, изработен от здрав плат, непропускащ вода. Разполага с удобни дръжки за пренасяне.
11,90 лв.
Чанта FilStar Fishing Shoulder Bag
Универсална чанта за риболов с класически дизайн за носене през рамо. Изработена е от здрава полиестерна материя и е снабдена с водоустойчива винилова облицовка в предната си част и на дъното.
20,90 лв.
Органайзер Filstar 9 Compartment Bag
Чудесен органйзер от полиестерна материя, разполагащ с 9 отделения за съхранение на разнообразни риболовни принадлежности. Моделът е изцяло подплатен с мек полиестерен пълнеж, което го прави особено п...
26,90 лв.
Калъф за макара Filstar Spinning Reel Case
Отличен калъф за макара, изработен от здрава полиестерна материя и снабден с мека подплата отвътре. Затваря се сигурно с високоустойчив цип и разполага с дръжка и гумено лого Filstar.
12,90 лв.
Оловна сонда с EVA FilStar
Оловна сонда за измерване на дълбочината. Притежава EVA пяна, залепена отдолу, на която да се закачи куката, след като влакното е минало през ухото на сондата.
2,30 лв.
Стопери FilStar Hooks Beads
Малки силиконови стопери за кука, които подпомогнат създаването на монтажи с микро вирбел или халка върху рамото на самата кука.
1,50 лв.
Комплект прибори за хранене FilStar Travel Cutlery Set
Комплект от четири части прибори за хранене, съдържащ вилица, лъжица, нож и отварачка, които се доставят в удобен платнен калъф с велкро закопчалка.
14,50 лв.
Комплект за къмпинг Filstar Camping Accessories Kit
Комплект за къмпинг съдържащ най-необходимото - по два броя вилици, ножове, един брой тирбушон, два броя чинии и голяма кърпа.
34,90 лв.
Оразмерител за монтажи на косъм FilStar Boilie Hair Measure
Оразмерител за монтажи на косъм, разделен на 11 скали от 10 до 40 mm. Подсигурява еднаква дължина на косъма всеки път, когато връзвате монтажи. Размерът на инструмента позволява лесно да се побер...
1,50 лв.
Тракалка за сом FilStar Cat Fish Rattler
Тракалката за сом представляват малки, здрави, пластмасови капсули, в които има стоманени топчета. Монтират се върху повода с цел да издават тракащ звук, който привлича хищника.
2,00 лв.
Шлаух противооплитащ FilStar Anti Tangle Sleeves
Противооплитащ конусовиден шлаух в традиционен зелен цвят, намиращ приложение в шаранските монтажи за покриване на бързи връзки и предотвратяване заплитания на повода при замятане.
2,00 лв.
Кукооткачвач FilStar Disgorger Plastic Handle Loop Tier
Инструмент за откачане на куката от рибата от места, които не са безопасни или са недостъпни за махане с ръка. Изработен е от пластмаса.
1,50 лв.