Списък на продуктите с марка CORMORAN

CORMORAN е риболовна марка, която е специализирана в производството на висококачествено риболовно оборудване и аксесоари за риболовци. Марката е основана в Германия през 1956 г. и оттогава е станала добре известна в цял свят със своите иновативни продукти и отдаденост към удовлетворението на клиентите.

CORMORAN предлага широка гама от риболовно оборудване, включително пръчки, макари, влакна, примамки и други аксесоари. Те се грижат за всички видове риболов, включително сладководен и соленоводен риболов, риболов на муха и дори риболов на лед. Продуктите на CORMORAN са проектирани с най-новите технологии и са създадени да издържат, като гарантират, че риболовците могат да се насладят максимално на своето риболовно изживяване.

Освен оборудване за риболов, CORMORAN предлага и други съоръжения за открито като екипировка за къмпинг, аксесоари за туризъм и облекло. Те дават приоритет на качеството и надеждността, като гарантират, че клиентите получават най-добрата стойност за парите си.

Като цяло CORMORAN е реномирана риболовна марка с дълга история на производство на качествени продукти за риболовци от всички нива.

Навити халки Cormoran Split Rings

Висококачествени навити халки, произведеи от неръждаема, пружинна стомана.
3,00 лв.
Воблер CORMORAN COR F14 4.5 см/7.1гр - Floating

Малък, компактен, плитко газещ воблер, който може да се използва за прецизен риболов в повърхностния воден слой или на труднодостъпни места. Походящ за риболов на кефал, пъстърва или костур. Дори когато се води с бавна проводка е много ефективен.

Дълбочина на газене: 1.2 м
Тип: Floating
Дължина: 4.5 см
Тегло: 7.1 гр

12,00 лв.
Воблер CORMORAN COR F16 2.7 см/2.5 гр - Floating

Малък, компактен воблер снабден с единична кука и атрактивно перо, който може да се използва за прецизен риболов в определен воден слой. Походящ за риболов на кефал или пъстърва. Дори когато се води с бавна проводка е много ефективен.

Дълбочина на газене: 1.0 м
Тип: Floating
Дължина: 2.7 см
Тегло: 2.5 гр

12,00 лв.
Смазка за въдици CORMORAN Rod Wax Graphite - 14gr

Графитна смазка за въдици, специално предназначена да преднази повърхността на въдиците и техните елементи. Тегло: 14 гр
8,00 лв.
Кръгла хранилка за фидер CORMORAN "De Luxe" MINI - 6gr

Цилиндрична метална хранилка за фидер, изработена от неръждаема стоманена мрежа. Оборудвана е с вирбел за по-удобен монтаж. Лекият грамаж позволява да облавяте плитки участъци или да практикувате фидер риболов "на пропадане", в случаите когато рибите отказват да се хранят на дъното.
2,50 лв.
Силиконова примамка Cormoran K-DON S6 - 14см

Качествени силиконови примамки за риболов на бяла риба, щука или костур. Изработени са от мек материал, от последно поколение. Перфектният дизайн и адекватно подбраните цветове са страхотен избор за всички български водоеми.
1,80 лв.
Комплект от 6 клатушки CORMORAN Toro UL за ултралайт риболов

Практичен комплект - Set от 6 бр клатушки за ултра лек риболов - Cormoran Toro UL. Предлага се в няколко конфигурации на цветове и големини. Клатушките са оборудвани с единична кука. Това е направено с цел,  да се щади рибата и да й се нанесат минимални щети и рани. Такива са и разбиранията на съвременния риболов на пъстърва във стила ХВАНИ и ПУСНИ, които ние проповядваме и подкрепяме.
36,00 лв.
Силиконова примамка - Cormoran BELLY RIB 5.5 см - GARLIC (чесън)

Cormoran Belly Rib са ароматизирани силикони, които се предлагат по 5 броя в опаковка с аромат на чесън. Този аромат е много популярен при риболова на пъстърва в Area водоеми. Оребереното тяло на примамката със своите фини ламели произвежда неустоими вибрации под водата. Това прави примамката лесна и ефективна за използване. Така че, не е необходимо да сте виртуоз в анимирането на примамките и джиговите проводки, за да се привлечете вниманието на хищника. Примамките се отличават с голямо разнообразие от цветове, с които можете да експериментирате при различен цвят на водата и различна дневна светлина. 
4,00 лв.
Силиконова примамка CORMORAN K-DON S10 FATTY SHAD - 13.5 см

Качествени силиконови примамки за риболов на бяла риба, щука или сом. Изработени са от мек материал, от последно поколение. Перфектният дизайн и адекватно подбраните цветове са страхотен избор за всички български водоеми.
2,60 лв.
Дълги неопренови чорапи CORMORAN NEOPRENE BOOTS SOCKS - Модел 9425

Тези неопренови чорапи са със специално гумено ходило, против приплъзване.
Подходящи са за носене с ботуши или гащеризони.
Цвят: зелен
Материал: 90% неопрен, 10% найлонАрт. Код
Характеристики


94-25001
Номер/Размер -  №38-41


94-25002
Номер/Размер -  №42-44


94-25003
Номер/Размер -  №45-4735,00 лв.
Изправена джиг глава - CORMORAN STAND-UP JIG HEAD

Серия джиг глави Cormoran се монтират изключително лесно към силиконовите примамки, предназначени са за разнообразни техники на риболов, както от брега, така и от лодка.
Джиг-глави Cormoran са подходящи за сладководен риболов и са оборудвани с химически заточени червени на цвят офсетни куки.
Широката гама от размери на куките и тегла на джиг главите позволява избор на перфектния вариант според условията на риболов.
Размерите от 2/0 са подходящи за силикони - 7-8см, тези от 4/0 за 10 сантиметрови такива, а 6/0 за 12-14см.
Цената е за 1 брой джиг глава.
1,40 лв.
Телескоп с водачи Cormoran PROFILINE TRAVEL

Универсален телескоп на къса снадка. Много удобен за пътуване, тъй като се събира в куфара. Отличен дизайн и перфектен строй.
38,00 лв.
Макара с преден аванс - CORMORAN CROSS WATER 5PiF


4 стоманени сачмени лагера
Силова предавка
Безкраен Anti-Reverse®, безстепенно
Фино регулируемо съпротивление на макарата
Кръстосана обвивка X-Wind
Алуминиева шпула
CNC алуминиева дръжка
Копче за дръжка с меко докосване
PowerBail
Голям валяк против усукване

40,00 лв.
Клатушка - CORMORAN CORA - Z - 30гр / 6.7см

Клатушка Cormoran CORA-Z е супер резултатна примамка за риболов на спининг на распер, сом, щука и бяла риба.

4,50 лв.
Фидер въдица - Cormoran BULL FIGHTER FEEDER - 3.90m / 60-180gr

Тези въдици позволяват дори и на фидеристи без опит и практика да достигнат без усилия желаната точка за риболов. Bull Fighter са снабдени с мощни, но тънки и леки бланки от въглеродни влакна IM6 за далечни и точни замятания. Екипирани са със сменяемите върхове за перфектното разпознаване на кълването, като е гарантирано, че рибата няма да усети никакво съпротивление от върха и така смело ще поеме стръвта. Фидера е оборудван с винтов макародържач, водачи от титаниев оксид и дълга разделена EVA дръжка, която осигурява оптимален лост за дълги и мощни замятания.

В комплекта се доставя с 2 върха от фибро влакна.
Бланката е от въглеродни влакна IM6
Премиум EVA дръжка
Водачи от титаниев оксид


130,00 лв.
Фидер въдица CORMORAN BULL FIGHTER U-POWER FEEDER - 3.90m / 80-230gr

Тези въдици позволяват дори и на фидеристи без опит и практика да достигнат без усилия желаната точка за риболов. Bull Fighter са снабдени с мощни, но тънки и леки бланки от въглеродни влакна IM6 за далечни и точни замятания. Екипирани са със сменяемите върхове за перфектното разпознаване на кълването, като е гарантирано, че рибата няма да усети никакво съпротивление от върха и така смело ще поеме стръвта. Фидера е оборудван с винтов макародържач, водачи от титаниев оксид и дълга разделена EVA дръжка, която осигурява оптимален лост за дълги и мощни замятания.

В комплекта се доставя с 2 върха от фибро влакна.
Бланката е от въглеродни влакна IM6
Премиум EVA дръжка
Водачи от титаниев оксид


140,00 лв.