Списък на продуктите с марка CORMORAN

CORMORAN
Мач - CORMORAN Distance Match 4.20 5-25


SM24 заготовка от въглеродни влакна
Конструкция на Powerblank
Премиум EVA дръжка
SiC ръководства
Чанта

83,33 лв.
Телескоп с водачи Cormoran PROFILINE TRAVEL 2.40

Универсален телескоп на къса снадка. Много удобен за пътуване, тъй като се събира в куфара. Отличен дизайн и перфектен строй.
31,67 лв.
Макара Cormoran VEYCOR FEEDER 4PiF 6000

Отлична бюджетна макара за фидер от CORMORAN.
 

3 броя съчмени лагера
Бърз аванс
Карбонови шайби на авансовата система
X-Wind cross wrap навиване на влакното
Алуминиева шпула за далечно замятане
Алуминиева дръжка
Удобен кноб
Удебелен бигел
2 броя клипсове

58,33 лв.
ВИРБЕЛИ С КАРАБИНКА - CORMORAN CORLOCK SNAP POWER SWIVEL

Симетричен дизайн за перфектен баланс Изключително широката крива се грижи за оптимално примамливо действие Супер здрава и надеждна ключалка Лесен за работа Тясна крива, за да поддържа въртенето, водещия контур или възела в центрирано положение Монтаж за всякакви примамки
2,08 лв.
Метален повод за помощна кука за силикони Cormoran 1x19 нишки

Незаменима помощна кука с метален повод за риболов със силиконови примамки. Предлагат се на 5 и 8см с различен тест. Повода е много мек и е изработен от усукани 18 волфрамови нишки в едно тяло.
Готов за незабавна употреба. 
Цвят: кафяв
Брой в опаковка: 2бр.
3,33 лв.
Воблер CORMORAN COR F15 - 4.5cm, 3.7gr

Малък, компактен, дълбоко гмуркащ се воблер за риболов на костур, пъстърва и бяла риба. Той набира бързо дълбочина и се издига бавно и предизвикателно към повърхността по време на извличане и спиране. Екипиран е с 2 единични куки.
Тип: плуващ Дълбочина на гмуркане: до 1,6м При изтегляне и спиране, бавно се издига.нагоре.
10,00 лв.
Шаранджиска въдица - CORMORAN PRO CARP XR модел 2021

PRO CARP XRШаранджийска пръчка
Супер достъпни шарански пръти със здрав гръбнак и превъзходни бойни характеристики.
Серията пръчки Pro Carp XR е оборудвана с модерно, прогресивно действие. Заготовката е изработена от въглеродни влакна S24 и посредничи перфектна чувствителност към секцията на дръжката по време на боя - по този начин е гарантирано изключително бойно изживяване.
Благодарение на изключителните абсорбиращи качества, рискът от загуби точно преди мрежата намалява значително. По този начин дори мощните полети могат да бъдат абсорбирани лесно и шаранът може да бъде насочен право през мрежата.
SM24 заготовка от въглеродни влакнаДинамично действиеEVA дръжкаФункционална винтова макараSiC ръководстваЧанта
66,67 лв.
Спинингова Въдица - CORMORAN CROSS WATER SPOON TROUT - 1,80m / 1-7gr

Перфектен спининг за риболов на пъстърва на реки, Area или Urban категории за близки дистанции. Лека и бърза с параболична акция, за риболов с малки блесни, воблери, силикони и мини джигове. Cormoran Cross Water Spoon Trout е въдица с тънка бланка от SM20 карбонови влакна, Sensi-Touch разделен макародържач, с достъп до бланката за пълен контакт с примамката и рибата. Екипировката е със SiC водачи на едно краче. Върхът на въдицата e оцветен в червено за да се вижда ясно. Спининга притежава висока чувствителност, отличен баланс и няма конкуренция в своята ценова категория.

 

54,17 лв.
Воблер CORMORAN COR F12 - 4cm, 4.2gr
Дълбоко гмуркащ се мини воблер, за риболов на  пъстърва и костур, бшла риба и щука.Въпреки малката си и компактна форма, това е истински гигант, който бързо придобива дълбочина и изпълнява поклащащи движения.
10,00 лв.
Воблер CORMORAN COR SP3 - 7.5cm, .5.5gr

Перфектната имитация на малка рибка, предпочитаната плячка от костур, щука и пъстърва. Благодарение на плаващата си конструкция, COR SP3 може да  лови на постоянна дълбочина  и успява дори при бавно, непрекъснато извличане. Но също при twitching и jerkbaiting.действие.      Тип:  suspending      Дълбочина на гмуркане: 1,5 метра


cormoranВоблерпримамки за риболов
8,33 лв.
Челник CORMORAN - I-COR 3 Headlight

 
I-COR 3 фар
Челникът i-COR 3 е много евтин, но здрав и разполага с всички функции, необходими ви при риболов. Оборудван с 4 бели и 2 червени светодиода, които позволяват постоянна червена светлина. I-COR 3 е оформен ергономично и е много удобен за носене.
Функции:
Дълги светлини: максимална светлинна мощност с 4 захранвани светодиода Къси светлини: половин светлина с 2 захранвани светодиода Постоянна червена светлина Работи с 3 батерии AAA-LR03 (не са включени в комплекта).
10,00 лв.
Силиконова примамка - Cormoran BELLY RIB 5.5cm GARLIC (чесън) - 8 цвята

Ароматизирани силикони, които се предлагат по 5 броя в опаковка и два аромата - сирене и чесън.
Тези два аромата са много популярни за риболов на пъстърва и кефал. Оребереното тяло на примамката със своите фини ламели произвежда неустоими вибрации под водата. Това прави примамката лесна и ефективна за използване. Така че, не е необходимо да си виртуоз в анимирането на примамките и джиговите проводки за да се привлече вниманието на хищника. Примамките имат голямо разнообразие от цветове с които можете да експериментирате при различен цвят на водата и различна светлина. 
3,33 лв.
Звънче - единичен с клипс - 2 броя в опаковка

Индикаторни звънчета за риболов. Снабдени са със щипка за закрепване към върха на въдицата. Бързо се слагат и свалят. Издават отличен звук. Предлагат се 2 броя в опаковка.
0,83 лв.