Списък на продуктите с марка Yo-Zuri

Разпродажба!
Плетено влакно Super Braid x8 150м YO-ZURI


Представяме новото плетено влакно на Yo-zuri , на практика това е добре познатият DUEL, но в нова опаковка , почти незабележим във водата сив цвят и на много по добра цена. Едно от най добрите 8 нишкови влакна в света. Пълно съответствие на указаните диаметър и тест на влакното. идеално кръгло сечение и ненадминато качество - това е супер гладко влакно създадено за тези,които търсят най доброто. Подходящо за джиг и спининг риболов. Предлага се на ролки от 150м.
Меко, супер гладко и с много добра издръжливост на претъркване.

55,00 лв.
Yo-Zuri L-Minnow Heavy Weght Sinking 33мм 5,5г F952
Потъващ воблер главно за сладководен риболов на кефали и пъстърви. Утежнен вариант с по добро движение в бързи води и течения. В размер от 66мм е много успешен и за риболов на щука, както и за морски риболов
17,50 лв.
Crystal Minnow R1136 Deep Diver 130mm 24g Yo-Zuri

Воблер R 1136 Crystal Minnow Deep Diver доказал се с изключителните си резултати както на българтското Черноморие, така и в северна Гърция, а и в сладководните водоеми. Подходящ за риболов на Лефер, Паламуд, Турук, Туна, Бяла риба,Сом и др.
32,95 лв.
Yo-Zuri Crystal 3D Minnow Magnum 165mm 42g Floating F1151

Воблер F 1151 Crystal 3D Minnow Magnum(f)Създаден за големи риби! Супер здрава конструкция с метална нишка през цялото тяло на воблера. Патентована 3D Prism Finish технология. Невероятен отблясък, който привлича вниманието на хищниците. Здрави и издръжливи тройни куки. Подходящ за риболов на Лефер, Лаврак,Костур,Бяла риба,Сом и др.
42,00 лв.
Yo-Zuri Crystal Minnow Deep Diver 90мм 9.5г R538
Воблер доказал се с изключителните си резултати както на българтското Черноморие, така и в северна Гърция, а и в сладководните водоеми. Подходящ за риболов на Лефер, Паламуд, Турук, Туна, Бяла риба и др.
25,00 лв.
Yo-Zuri Crystal Minnow Deep Diver 90mm 9.5g R1134

Воблер R 1134 Crystal Minnow Deep Diver доказал се с изключителните си резултати както на българското Черноморие, така и в северна Гърция, а и в сладководните водоеми. Подходящ за риболов на Лефер, Паламуд, Турук, Туна, Бяла риба,Сом и др.
29,95 лв.
Октоподиера E1338 Takoyan Octopus Jig Yo-Zuri
Една от-най успешните примамки за риболов на калмари и октоподи в Средиземно море. Формата и играта на тялото имитира естествената храна за тези видове - скариди и ракообразни. Оловното утежнение е разположено в предната част и помага не само за замятане, но и за постигане на реалистични отскоци на лекото тяло.
Системата на утежнение позволява лесна смяна на тежестта и предпазва мощните куки от закачане по камани. Цветовете са ярки и наподобяват естествено срещани видове.
Повечето от тях имат силни отблясъци под UV-лъчи, а някои са с фосфорисциращо покритие, което ги прави идеални за нощен риболов.
Меките силиконови власинки продължават да трептят в моментите на пауза, изкушавайки октопода за атака.
26,50 лв.
Воблер Crystal 3D Minnow F1153 DD 130mm 24g Yo-Zuri
''3D Prism Finish'' технология - c компютърно генерирана рефлекторна повърхност, която отразява всеки уловен лъч светлина в нови измерения. Тялото е изработено от нов, супер здрав, прозрачен материал с цялостен метален скелет издръжлив на огромни натоварвания. Оборудван с нови още по-здрави и по-остри тройни куки - устойчиви в солена вода.
28,00 лв.