Списък на продуктите с марка Reins силиконови примамки

Reins силиконови примамки
Reins Aji Ringer 1.5 / 3.81cm Силиконова примамка
Reins Aji Ringer 1.5" e неустоимо предложенние за любителите на лайт и ултралайт риболова. Предлага актрактивна игра и вибрации, благодарение на своето оребрение и форма. Способнен да провокира дори най-мнителните риби. В допълнение към мекотата, издръжливостта и качеството на силиконите Reins, те разполагат и с неповторим аромат и вкус на скарида, които допълнително допринасят за успешен улов. Този модел на марката е специално проектиран за риболов на сафрид, като същевременно се представя отлично и при риболов на костур. Незаменима примамка за всеки лайт риболовец ! 
9,08 лв.
Reins Aji Ringer Shad 1.5 / 3.81cm Силиконова примамка
Aji Ringer Shad е силиконова примамка от серията Aji, създадена специално за риболов на сафрид и други по-малки риби от брега. Оребреното тяло, напречното триъгълно сечение и малката опашка, придават на Aji Ringer Shad невероятно реалистична игра. Дизайнерите от Reins са се погрижили за изключително голямата цветова гама.
9,92 лв.
Reins Bubbling Shad 2.0 / 5.08cm Силиконова примамка
Reins Bubbling Shad е силиконова примамка тип шад, произведен в Япония. Марката е една от най-популярните в цял свят, известна с качеството и ефективността на продуктите си.
10,75 лв.
Reins Kick Trick 2.0 / 5.08cm Силиконова примамка
Reins Kick Trick е силиконова примамка на японската марка, създадена за рибилов на трудни риби. Продуктите на Reins са известни с качеството и ефективността си по цял свят, произведени в Япония.
10,75 лв.
Reins Kick Trick 3.0 / 7.62cm Силиконова примамка
Reins Kick Trick е силиконова примамка на японската марка, създадена за рибилов на трудни риби. Продуктите на Reins са известни с качеството и ефективността си по цял свят, произведени в Япония.
11,58 лв.
Reins Ring Craw Micro 1.5 / 3.81cm Силиконова примамка рак
Reins Ring Craw Micro 1.5 е изключително успешна имитация на малко раче, с много детайлна изработка. Продуктите на Reins са известни с качеството и ефективността си по цял свят, произведени в Япония.
10,75 лв.
Reins Wide Bakkan Чанта
Водоустойчива чанта, препоръчана за тези, които имат много багаж!
165,83 лв.