Списък на продуктите с марка Mud digger

Mud digger
Fiiish Mud Digger 65 Jig Head 2g Джиг глава
Fiiish Mud Digger 65 Jig Head  е джиг глава за силикони Mud Digger 6.5cm.Тя е с тегло от 2 грама и е подходяща за облавяне на дълбочини от 1м до 3м.
9,33 лв.
Fiiish Mud Digger 65 Jig Head 4g Джиг глава
Fiiish Mud Digger 65 Jig Head  е джиг глава за силикони Mud Digger 6.5cm.Тя е с тегло от 4 грaма и е подходяща за облавяне на дълбочини от 1м до 4м.
9,33 лв.
Fiiish Mud Digger 65 Jig Head 6g Джиг глава
Fiiish Mud Digger 65 Jig Head  е джиг глава за силикони Mud Digger 6.5cm.Тя е с тегло от 6 грама и е подходяща за облавяне на дълбочини от 1м до 6-7м.
9,33 лв.
Fiiish Mud Digger 65 Силиконова примамка тела
Fiiish Mud Digger 65 е специално разработена силиконова примамка за риболов в сладка вода.Всяка една опаковка съдържа 4 броя тела от един цвят.Необходимо е да бъдат окомплектовани с джиг глави от съответния размер.Подходящ за риболов на пъстърва, кефал,костур,бяла риба и щука.
9,33 лв.
Fiiish Mud Digger 90 - 9cm Силиконова примамка тела
Fiiish Mud Digger 90 е специално разработена силиконова примамка за риболов в сладка вода.Всяка една опаковка съдържа 3 броя тела от един цвят.Необходимо е да бъдат окомплектовани с джиг глави от съответния размер.Подходящ за риболов на костур,бяла риба и щука.
9,33 лв.
Fiiish Mud Digger Combo - 9cm, 10g Zander Pro Limited Силиконова примамка
Силиконът Fiiish Mudd Digger е специално разработена примамка за риболов в сладка вода. Основна цел е риболовът на бяла риба от брега и от лодка, но лови отлично костури и щуки. Това комбо е лимитирано и създадено специално за Zander Pro 2021. Комплекта съдържа един готов монтаж с 10 грама глава и едно резервно тяло.
11,83 лв.
Fiiish Mud Digger Combo Heavy 6.5cm 6g Силиконова примамка
Fiiish Mud Digger е специално разработена силиконова примамка за риболов в сладка вода. Всяко едно комбо съдържа един готов монтаж с глава 6 грама и едно резервно тяло.Подходящи за риболов на пъстърва, кефал, джиг риболов на костур, бяла риба и щука.
11,00 лв.
Fiiish Mud Digger Combo Light 6.5cm 2g Силиконова примамка
Fiiish Mud Digger е специално разработена силиконова примамка за риболов в сладка вода. Всяко едно комбо съдържа един готов монтаж с глава 2 грама и едно резервно тяло.Подходящи за риболов на пъстърва, кефал и костур.
11,00 лв.
Fiiish Mud Digger Combo Medium 6.5cm 4g Силиконова примамка
Fiiish Mud Digger е специално разработена силиконова примамка за риболов в сладка вода. Всяко едно комбо съдържа един готов монтаж с глава 4 грама и едно резервно тяло.Подходящи за риболов на пъстърва, кефал, джиг риболов на костур, бяла риба и щука.
11,00 лв.
Fiiish Mud Digger Jig Head 3g Джиг глава
Fiiish Mud Digger 90 Jig Head  е джиг глава за силикони Mud Digger 9cm.Тя е с тегло от 3 грaма и е подходяща за облавяне на дълбочини от 1м до 4м.
9,33 лв.