Tetra Works PeasHead - M
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tetra Works PeasHead - M

Tetra Works PeasHead M е малка джиг глава с овална форма, подобна на формата на грахче. Куката ѝ е размер M, което я прави подходяща за примамките DeliyMovvyPipin и Uber. Произвежда се в различни грамажи от 0.3 грама до 1.5 грама.

Овалната форма на Tetra Works PeasHead M я прави лесна за използване, дори и от начинаещи риболовци. Голямата площ в предната част създава съпротивление под водата, което улеснява контакта с края на линията. А кръглите страници създават странично съпротивление на течението, без да го блокират, и също спомагат за добрия контакт с примамката и за по-праволинейна проводка.

Куката, която е вложена в главите PeasHead M е същата като в главите SnipHead M, с размер от 17.5мм, съответно има и същите свойства. Ухото е изкривено към острието на куката под ъгъл от 45 градуса, което улеснява воденето и увеличава процента на успевеамост при засичане на рибите. Острието е леко отворено, което е характерно за сафридските джиг глави, за да прониква по-лесно при засечка и да задържа рибите по-добре. Основата на куката е странично сплескана, като така създава отблясъци под водата, когато се ползват прозрачни цветове. Този сплескан сектор също служи като "контра" за примамката, да не се изхлузва лесно.

Tetra Works PeasHead M е подходяща глава за Ajing и за риболов на дребни дънни рибки. Пропада лесно и лесно се контролира в средния слой на водата.

  • 1.5г
  • 1.2г
  • 0.5г
  • 0.3г
  • 0.8г

15,70 лв. С вкл. данък

13,08 лв. Без данък

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

Брой в опаковка 5 броя
Кука M
Дължина на куката 17.5мм
DUO International
DUO-TW-PHD-M_1г

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 3% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!
За всички поръчки над 2 кг и отстъпки над 10% НЕ ВАЖИ безплатната доставка !!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!! 

Изображение Тегло Цена Добави в количката
15,70 лв. с ДДС
add_circle купи
0.3г 15,70 лв. с ДДС
add_circle купи
1.2г 15,70 лв. с ДДС
add_circle купи
0.5г 15,70 лв. с ДДС
add_circle купи
1.5г 15,70 лв. с ДДС
add_circle купи
0.8г 15,70 лв. с ДДС
add_circle купи