Воблер CORMORAN COR F14 - 4.5cm, 7.1gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Воблер CORMORAN COR F14 - 4.5cm, 7.1gr

Малък и сравнително тежък воблер. Много е привлекателен за хищниците, поради силните вибрации, които създава и атрактивните си окраски. Допълнителна атрактивност му дава и вградената "тропка" с която воблера издава звуци и видрации. Благодарение на добре балансираната плаваемост, той бавно се задълбочава се по време на водене, а при спиране, започва бавно да се издига имитирайки ударена и омаломощена жертва. Компактната сферична форма на COR F14 позволява изключително дълги и прецизни замятания. Работи перфектно за кефали, костури и пастърви.

Тип: плаващ
Дълбочина на гмуркане: до 1,2м
При изтегляне и спиране, бавно се издига.нагоре.

  • 53-04421 chocolate
10,00 лв. (с данък) 10,00 лв. (без данък)
Бърза поръчка
53-04421
Цвят
53-04421 chocolate
Марка
CORMORAN
тип риболов
Спининг
Дължина на воблера
4.5 cm
Тип воблер
Плуващ
Подходящ за вид риба
Пъстървакостуркефал

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение Цвят Цена Добави в количката
53-04421 chocolate 10,00 лв. с ДДС
add_circle купи