Микро клатушки NOMURA AKIRA TROUT AREA SPOON 2.5cm / 2.0gr
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Микро клатушки NOMURA AKIRA TROUT AREA SPOON 2.5cm / 2.0gr

 

Нагънатия, удължен и релефен профил помага на тази малка блесничка да създава достатъчно остри вибрации във водата, като се превръща в много атрактивна примамка за пъстърва и други сладководни хищници. Основното и предназначение е главно за риболов на повърхността или в средния воден слой. Горната част на примамката има специално покритие, което дава цветни отблясъци с флуорисцентни, матови нюанси. дори с блясъци, и изпъкналата долна част на тялото в сребърен лъскав цвят, матово бяло жълто или черно ще подобри много визуалния ефект.

  • Fluo yellow black glitter
  • Fluo red silver glitter
  • Pink silver glitter
5,00 лв. (с данък) 5,00 лв. (без данък)
Бърза поръчка
NM46156220.
Цвят
Fluo green and yellow
Fluo red silver glitter
Fluo yellow black glitter
Pink silver glitter
Марка
NOMURA
тип риболов
Спининг

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение Цвят Цена Добави в количката
Fluo red silver glitter 5,00 лв. с ДДС
add_circle купи
Fluo yellow black glitter 5,00 лв. с ДДС
add_circle купи
Pink silver glitter 5,00 лв. с ДДС
add_circle купи