Къмпинг оборудване ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Къмпинг оборудване

Ако планирате да комбинирате къмпинг и риболов, ще искате да сте сигурни, че разполагате с подходящото оборудване, за да извлечете максимума от пътуването си. Ето някои основни къмпинг съоръжения за риболов:

Чадъри за риболов: Чадърите за риболов са много полезни аксесоари, които могат да предпазят рибарите от слънцето и дъжда, докато са на риболов. Предлагате и уютно място за почивка и забавления сред природата.

Палатка за къмпинг: Изберете палатка за къмпинг, която е удобна и подходяща за средата, в която ще къмпингувате.

Спален чувал: Уверете се, че имате добър спален чувал, който е подходящ за климата, в който ще къмпингувате.

Печка за къмпинг: Ще ви е необходима печка, за да приготвите храната си. Потърсете такъв, който е преносим и лесен за използване.

Лагерни столове: Ще искате да се отпуснете и да се насладите на открития след дълъг ден на риболов. Носете удобни лагерни столове, на които да седнете.

Къмпинг осветление : Къмпинг осветлението е важен елемент за комфорт и безопасност при къмпинг изживяването. Ето някои от типовете къмпинг осветление, които можете да изберете:

  • Лампи на газ: Лампите на газ са подходящи за къмпинг, тъй като като не се нуждаете от електрическа мрежа, за да работите. Те са добре за поставяне вътре в палатката, за да осветят пространството.
  • Лампи на батерии: Лампите на батериите са лесни за използване и могат да бъдат носени по всяко време, когато трябва да се осветите. Можете да изберете различни размери и стилове на лампите на батерии, като светодиодни или флуоресцентни.
  • Лампи на слънчева енергия: Лампите на слънчева енергия са екологичен и икономичен избор. Те работят на батерии, които се зареждат чрез слънчеви панели през деня и осветляват нощем.
  • Фенери: Фенерите са много удобни за къмпинг, тъй като те могат да бъдат носени лесно и могат да осветяват големи площи. Можете да изберете фенери с различни размери и светлинни източници, като LED или ксенон.
  • Светодиодни лампи: Светодиодните лампи са издържливи и енергоспестяващи. Те са идеални за къмпинг, тъй като можете да използвате за дълго време с една батерия. Те идват в различни размери и стилове, включително лампи за къмпинг, фенери и гроздови лампи.

Уверете се, че имате оборудване, подходящо за вашето пътуване и винаги спазвайте местните правила и указания за риболов и къмпинг.

Риболовен Магазин Никулден ви пожелава приятно изкарване и Наслука!

-127,20 лв.Нов
Палатка Fox Voyager 2 Person Bivvy
Fox Voyager 2 Person Bivvy е отличен избор за риболовци, които търсят просторна и надеждна двуместна палатка. Изработена от висококачествени материали по обмислен и изпипан дизайн, Voyager предлага оп...
1144,80 лв.
1272,00 лв.
Точило за ножове Filstar Knife Sharpener
Filstar Knife Sharpener е удобно за употреба точило за ножове, което е изработено от PP (полипропилен) + TPR (термопластичен каучуков материал) и притежава карбидно острие.
8,80 лв.
Стол телескопичен - среден
Компактен сгъваем стол за любителите на риболова, който може лесно да бъде пренасян пеш.
22,90 лв.
Легло Faith Big One Bedchair 8-Leg XXL Heavy
Леглото Faith Big One Bedchair предлага пълен комфорт не само по време на сън, но и през деня, когато може да се използва като шезлонг.
670,00 лв.
-21,50 лв.
Термо покривало Fox Ventec Thermal Cover
Водоустойчиво термо покривало Fox Ventec Thermal Cover в зелен каки цвят с 20,000mm воден стълб.
193,50 лв.
215,00 лв.
Възглавница Fox Camolite Pillow
Fox Camolite Pillow е двулицева възглавница изработена от Camo Micro полар от едната страна, за да осигурява топлина през зимата и мек памук от другата, за да държи прохладно през топлите ле...
46,90 лв.
Възглавница Fox EOS Pillow
Възглавница със сменяема калъфка в цвят каки, която може да се сваля и пере в пералня. Отлично допълнение към вашето къмпинг оборудване.
39,00 лв.
Чадър с колчета DAIWA 24 POWER LEVEL PEGGER UMBRELLA - 2.50 метра

Този голям чадър е с размери 250 см и е оборудван с две допълнителни колчета, които се забиват в земята посредством халки, разположени на равната страна на чадъра, за по-голяма стабилност. Оборудван е с механизъм за наклон, за максимална удобство на риболовеца и 8 мм спици от здрав и надежден материал.
270,00 лв.
Чадър с колчета DAIWA 24 POWER ROUND UMBRELLA - 2.50 метра

Този голям чадър е с размери 250 см и е оборудван с две допълнителни колчета, които се забиват в земята посредством халки, за по-голяма стаблност. Оборудван е с механизъм за наклон, за максимална удобство на риболовеца и 8 мм спици от здрав и надежден материал. Кръглъта му форма е удачна за употреба и в най-ветровитите дни, а светло сивият му цвят привлича минимално слънчевите лъчи.
280,00 лв.
Нож за гъби Kinetic Mushroom Knife with Brush
Удобен сгъваем нож за гъби с четка и допълнителни инструменти. С четката можете лесно да почистите пръстта от набраните гъби, а другите инструменти са тирбушон и отварачка
19,20 лв.
Трици за пушилня Kinetic
Премиум качество трици от 100% бук, с които да опушите рибата си с приятен аромат.
9,80 лв.
Пушилня Kinetic
Класическа пушилня от неръждаема стомана, с която ще опушите рибата си за минути.
113,00 лв.
Вилица за грил Kinetic Grill Stick Telescopic
Телескопична вилица за грил или открит огън от неръждаема стомана с дървена дръжка. Може да се разпъва до 80 cm, а в сгънато състояние е дълга само 20 cm.
13,80 лв.
-13,80 лв.
Маса Fox 2 Тier Bivvy Table
Компактна риболовна маса, върху която може да подредите своите риболовни принадлежности. Масата притежава и подвижно второ ниво, което може да се вдигне над първото.
124,20 лв.
138,00 лв.
Пушилня
Обработката чрез опушване е един традиционен метод за съхранение на храна, който се използва от стотици години след като нашите прадеди са открили, че обработката на месо с огън удължава неговата годн...
163,00 лв.
-95,90 лв.
Палатка Fox R Series 1 Man XL Bivvy incl. Inner Dome
Екстремно комфортна и изключително практична за риболовни излети, 1 Man XL затвърждава и надгражда качествата на палатките от линията Fox R Series. Предлага се в два цвята - Каки и уникалния Fox Camo ...
863,10 лв.
959,00 лв.
Нож с точило Rapala
Стилен и практичен комплект от три компонента - нож Rapala с дължина на острието 23cm, точило и черен калъф с Ralapa лого. Отличава се със следните характеристики: 23cm острие, което е изработено от ...
56,00 лв.
Стол CZ - FC Super Feeder Chair
Super Feeder столът притежава издръжливи крака тип seat box и осигурява истински комфорт по време на риболовните излети.
232,00 лв.
Маса Fox Bivvy Table
Компактна маса за риболов, върху която може да подредите своите риболовни принадлежности. Моделът притежава регулируеми крака за коригиране височината на масата. Краката се сгъват лесно и удобно ...
95,00 лв.