Блесна Sabletta 3D Spoon Pontoon 21
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Блесна Sabletta 3D Spoon Pontoon 21

Серия осцилиращи примамки Pontoon21 3D spoon се състои от три модела - Sampliora, Sintura, Sabletta, различни по пропорции дължина към ширина, имат няколко дължини и две тежести във всяка от тях, задоволяващи нуждите на почти всяка блесна за повечето условия на риболов. Всички те работят отлично при различни скорости на равномерно извличане както в спокойна вода, така и в бурен поток, без да губят ритъма и без да попадат в „тирбушон“. Със стъпаловидна проводка, на паузи, 3D лъжиците демонстрират невероятна игра, когато са потопени. Идеални са и за риболов на отвес и подледен риболов през зимата.

  • G47-704
  • G76-607
  • G52-205
12,08 лв. (с данък) 12,08 лв. (без данък)
Бърза поръчка

Описание на блесна Pontoon21 Sabletta

  • дължина: 87 мм
  • тегло: 34 g

3D спинерите са направени в най-добрите традиции на този клас примамки, но имат и уникални качества. Изработени са от месинг и са покрити с 24K злато или истинско сребро. Тези класически примамки са вдъхновени от оригиналния дизайн Deep Dot. Състои се във факта, че цялата повърхност на спинера се състои от малки, произволно разположени, вдлъбнатини-точки. Поради това основните вибрации, създавани от формата и обема на стръвта, са придружени от турбулентни микротрептения от водни вихри във всяка от многото вдлъбнатини.

Методът на оцветяване също е уникален. Боята се нанася само върху вдлъбнатините-точки, а пролуките между тях продължават да блестят с благороден метал. Това решение създава зашеметяващо органичен визуален ефект, който привлича хищник при всякаква прозрачност на водата и степен на осветеност. Малко вероятно е да се посочат условията за използване за всеки модел от серията 3D блесни, дори и условно, тъй като предпочитанията и методите за улов на различни риболовци са много по-важни при избора им.

Предимствата на тези примамки няма да ги оставят без работа. Щука, костур, сом, бяла риба. Списъкът с многобройни трофеи с 3D блесните е поразителен с разнообразие, но като се има предвид най-широката география на приложение, изглежда съвсем естествено.

Всички модели са оборудвани с куки Owner ST-36.

 

Sabletta 3D

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение Цвят SABLETTA Цена Добави в количката
G47-704 12,08 лв. с ДДС
add_circle купи
G76-607 12,08 лв. с ДДС
add_circle купи
G52-205 12,08 лв. с ДДС
add_circle купи