Клатушка Erratic Shiner Live Target Spoon 50mm 7g
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Клатушка Erratic Shiner Live Target Spoon 50mm 7g

Erratic Shiner е вид примамка за риболов, произведена от LiveTarget. Примамката (блесна-клатушка) е проектирана да имитира движението и външния вид на малка риба, по-специално блестящата риба, която е обичайна риба за стръв в много сладководни водоеми.

Примамката Erratic Shiner се отличава с реалистичен профил, оцветяване и плувна акция, което я прави много привлекателна за хищни риби, като например костур, щука и бяла риба. Неравномерният модел на движение на примамката, който имитира поведението на паникьосана или наранена рибка, е особено ефективен при предизвикване на хищнически атаки.

LiveTarget предлага набор от примамки Erratic Shiner в различни размери, цветове и дълбочини на гмуркане, за да отговарят на различни условия на риболов и целеви видове. Когато използвате примамка Erratic Shiner, важно е да променяте скоростта и стила на извличане, за да създадете естествено изглеждащо плувно действие, което примамва рибата да атакува.

  • 204 Gold / Green
  • 208 Gold / Black
  • 223 Gold / Red

19,90 лв. С вкл. данък

16,58 лв. Без данък

Бърза поръчка

Всички над 14000 продукта в Онлайн магазина са налични. За ваше улеснение може да доставим всичко от онлайн магазина във физическия магазин. В нашия физически магазин може да намерите над 9000 налични артикула!!!

0884 550 333     0888 234 430

LIVETARGET преодоля традицията на старата изработка на клатушки с ново поколение технологично производство, за да създаде първата по рода си анатомично прецизна блесна клатушка; The Erratic Shiner. Примамката има реалистична вътрешна сърцевина с пулсираща, жизнена светкавица, Exo-Skin, която произвежда неравномерно широко поклащане, стрелкащ се ефект, имитиращ ранена риба примамка. Проектиран за дълги замятания; също отлична и за тролинг.

Размери : 50мм 

Тегло: 7гр 

Live Target
Erratic Shiner 7

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки над 100 лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки между 200 и 299 лв. 2% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300 лв. 3% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2 кг. - Важи само до Офис на Еконт!!!
За всички поръчки над 2 кг и отстъпки над 10% НЕ ВАЖИ безплатната доставка !!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!! 

Изображение Цвят LiveTarget Цена Добави в количката
204 Gold / Green 19,90 лв. с ДДС
add_circle купи
208 Gold / Black 19,90 лв. с ДДС
add_circle купи
223 Gold / Red 19,90 лв. с ДДС
add_circle купи