Клещи, кохери и ножици за морски риболов ✔️ nikulden.com

Клещи, кохери и ножици за морски риболов

Щипка - DAIWA PROREX "FISH LIP" Grip

Щипка за безопастно вадене и освобождаване на хищните риби. Има вграден кантар с максимално тегло 13кг.Транспортна дължина - 29см

90,00 лв.
Клещи MINI SPLIT RING PILLER DMSP - 12.7см

Идеални за малки и средни пръстени. Клещите на DAIWA имат много фини челюсти, които позволяват отварянето на най-малките пръстени, без да ги увреждат.

15,00 лв.
Клещи за кримпване Daiwa PROREX Crimp Pliers 14cm

Клещи за кримпване PROREXМодел 15409-005
Първокласни клещи за кримпване с две секции за различни по размер кримпове. Петте точки на натиск в челюстите гарантират оптимално кримпване и предотвратяват повреда на стоманената тел на ръба на кримпване.
Краищата на двете дръжки са маркирани със самосветещ материал, за да се улесни намирането на дегоргера в тъмното.
15,00 лв.
Yarie Handy Forceps Кохер

Прав кохер 
Направен от висококачествена неръждаема стомана
34,90 лв.
Ножичка сгъваема Rapala Retractable Line Scissors
Сгъваема ножичка за влакно с функционален дизайн, осигуряващ безопасно ползване. Снабдена е с две супер остри резачки, които се прибират в корпуса при освобождаване на вградените щифтове. Ножичката ра...
21,80 лв.
кохер извит RON THOMPSON FORCEPS CURVED
Един изключително важен помощник за всеки риболовец Извитият кохер на RON THOMPSON е много удобен за изваждане на куката, когато рибата е глътнала дълбоко.
15,90 лв.
Кохер прав RON THOMPSON FORCEPS STREIGHT
Един изключително важен помощник за всеки риболовец Правият кохер на RON THOMPSON е много удобен за изваждане на куката, когато рибата е глътнала дълбоко.
15,90 лв.
Клещи за халки HALCO
Изработени от висококачествена стомана за инструменти, тези клещи са проектиране не просто да разтварят халките, но и това да става бързо, лесно и с добър захват докато се сменят халките. Всичко това се случва без да се налага да губите време в нацелване, както при почти всички други клещи за халки. Подходящи за всички видове и размери халки!
65,00 лв.
Универсални клещи SPRO Titanium Micro Splitring Pliers 12cm
Компактни и практични клещи, специално изработени за бърза смяна на най-малките халки на воблери и блесни.Имат остър резец за рязане на плетено влакно.
22,00 лв.
Клещи алуминиеви Frichy X9-4
Удобни риболовни клещи Frichy X9-4 с лека CNC алуминиева конструкция и резачки от волфрамов карбид. Притежават прави челюсти от неръждаема стомана.
89,00 лв.
Клещи Rapala Мini Pliers
Rapala Мini Pliers са компактни и практични клещи, които може да поберете в джоба или да съхранявате и транспортирате в кутия за риболовни принадлежности.
20,90 лв.