Колчета, стойки и държачи за риболов ✔️ nikulden.com

Колчета, стойки и държачи за риболов

Колчета за дистанция DAIWA NZON DISTANCE STICKS

Премиум качество, алуминиеви колчета за дистанция. Комплектът включва 2 колчета с дължина 70 см, 5м въже с подвижен маркер и T-bar колче, което помага за забиването на колчетата в твърда почва. Колчетата са оребрени, за да се предотврати приплъзването на плетени влакна по тях, когато риболовецът оразмерява дистанцията.

Транспортен калъф от Polyester
Тегло – 775 гр.

80,00 лв.
Стойка/Buzz бар за шаранджийски въдици - DAIWA BSB

Buzz баровете от серията B-Series Barz са изработени от висококачествен алуминий с прецизност към всеки детайл. Предназначени са за шаранджии, които обичат кратки излети, мобилността и бързото разставяне на въдиците в работно положение. Резбите за колчета или стойки са покрити с алуминиеви капачки, които просто трябва да свалите и да монтирате Buzz бара на 1 или 2 точки по Ваша преценка. Предлагат се в четири варианта: 15/18 см с 2 позиции и 24/28 см с 3 позиции.
28,00 лв.
Шаранджийски колчета DAIWA B-STIX - 6 варианта

Колчетата от серията B-Series Stix са изработени от висококачествен алуминий с прецизност към всеки детайл. Предназначени са за шаранджии, които обичат кратки излети, мобилността и бързото разставяне на въдиците в работно положение. Резбите им са универсални, като перфектно се комбинират с Buzz Bar-ове от серията Daiwa BSB. Предлагат се в шест варианта на дължини: 15/25cm; 20/36cm; 30/50cm; 40/65cm; 60/110cm и 95/160cm.
24,00 лв.
Алуминиев телескопичен трипод LINEAEFFE TROPEA - 120cm

Алуминиев трипод с регулириуеми телескопични крака. Подходящ е за морски риболов от бряг или пристанища. Допълнително удобство е регулирането на наклона при основната стойка. Оборуван е с халка за допълнително фиксиране или поставане на тежести за по-голяма стабилност.

Максимална височина: 120 см
Ширина: 60 ​​см

56,00 лв.
Алуминиев трипод LINEAEFFE TROUT AREA за 3 въдици - 80cm

Този трипод е изработен от алуминиева рамка и разполага с регулируеми крака. Максималната му височина е 80 см и е проектиран да носи удобно до три въдици, което Ви позволява да ги съхранявате удобно до Вас по време на Вашия риболовен излет. Страхотен избор за свободен риболов или състезания на Trout Area водоеми, който надеждно ще предпази спининг въдиците Ви.
50,00 лв.
Шаранска стойка X2 Axis Rodpod
X2 Axis Rodpod е здрава и напълно регулируема стойка за три въдици, на която може да се разчита във всякакви ситуации. Стойката е изработена от лек, но солиден алуминий, има луксозен външен вид и прит...
291,00 лв.
Колчета за дистанция MAVER Reality Bank Stick Combo 3m

Това са висококачествени колчета за измерване на дистанция, с които си гарантирате максимална точност и прецизност при риболов от брега.
В комплект с въже 3 метра.
42,00 лв.
Глава за колче MAVER Reality Informer Rod Rest

Проста, но ефективна глава за колче - регулируема многопозиционна, с месингова, стандартна за всяко колче резба.
6,00 лв.
Глава за колче MAVER Reality Rod Rest Adjustable

Проста, но ефективна глава за колче - регулируема многопозиционна, с месингова, стандартна за всяко колче резба.
7,00 лв.
Шаранска стойка Filstar Extreme 3 Rod Pod
Filstar Extreme 3 Rod Pod е функционална и надеждна шаранска стойка за три въдици, която се справя с безпроблемно с различни терени и осигурява стабилна опора. Стойката има лека и здрава алуминиева ко...
105,00 лв.
Задна стойка за въдици MIDDY Quartix Feeder Butt Rest

<p><strong><span style="font-size:16px;">Стойка от гамата Quartix Feeder на Middy. Напълно персонализиран дизайн, по-добър от всички останали! Вашата въдица естествено ще седи в горната V-образна форма на дизайна, когато държите ръката си на въдицата, или можете да натиснете дръжката на пръчката надолу в останалата част и тя ще хване супер здраво (идеално, ако сте на път отворете питието си или погледнете телефона си). Тази стойка ще поеме различни диаметри на въдица, така че почти всяка фидер въдица ще бъде съвместима - гениално! Със сигурна месингова резба, както и с мека гъвкава TPE гумирана структура за защита на пръта. Общият размер също е много компактен.</span></strong></p>

14,00 лв.
Глава за колче MAVER Reality Adjustable Rod Rest

Проста, но ефективна глава за колче - регулируема многопозиционна, с месингова, стандартна за всяко колче резба.
8,00 лв.