Куки Maver KATANA TUNGSTENO CAVED - 20 бр/пакет - № 19/21/23/25
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Куки Maver KATANA TUNGSTENO CAVED - 20 бр/пакет - № 19/21/23/25

Тази серия куки MAVER Katana е за риболов с влакна 0.06 - 0.08 - 0.10 - 0.12мм. Дебелината на влакното зависи от големината на куката. Тя е тънка и здрава, супер остра. С дълго стъбло. Предвидена е за риболов на плувка с директен, щека и алборела пръчка. Супер е за риболов на късо за уклей и дребна риба.

  • Цвят - Бронз
  • 20 броя / пакет
  • Made in Japan
  • 21
  • 25
  • 19
  • 23
4,17 лв. (с данък) 4,17 лв. (без данък)
Бърза поръчка

Дългото стъбло на този модел куки ви позволява бързо да залагате стръвта и да откачате рибата, като не ползвате кукоизваждач. Така ще поддържате високо темпо на риболов и ще хванете много повече риба от вашите съседи. Куката е японска. Тънка и здрава. Пробива с лекота червей, пинки и вердевас без да ги убива и пръска.

Закача рибата без "фитки" и с нея няма "гелета" :).

.

T571A021
Марка
MAVER
Размер.
19
21
23
25
тип риболов
Плувкафидер
Страна на производство
ЯПОНИЯ

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

Изображение РАЗМЕР. Цена Добави в количката
21 4,17 лв. с ДДС
add_circle купи
19 4,17 лв. с ДДС
add_circle купи
25 4,17 лв. с ДДС
add_circle купи
23 4,17 лв. с ДДС
add_circle купи