Джиг - JIG глави ✔️ nikulden.com

Джиг - JIG глави

Цветни джиг глави с подвижна карабинка
Цветни джиг глави с кръгла форма и подвижна карабинка. Карабинката улеснява сменянето на примамката и премахва необходимостта от използване на клещи.
4,60 лв.
Savage Gear Tungsten Ball Jighead 14g 1pcs Джиг глава
Прецизно формована кръгла глава от волфрам, отличаваща се с изключително здрава, ултра остра, кована японска стоманена кука.
13,70 лв.
Savage Gear Tungsten Ball Jighead 10.6g 2pcs Джиг глава
Прецизно формована кръгла глава от волфрам, отличаваща се с изключително здрава, ултра остра, кована японска стоманена кука.
20,90 лв.
Fiiish Black Minnow No3 Jig Head 6g Shallow Джиг глава
Джиг глава, подходяща за силиконови тела и офсетни куки Fiiish Black Minnow No3 - 12 cm. Тази лека полимерна тежест позволява дори при този размер, теглото да бъде минимално, което ни дава възможност да използваме примамката в много плитки участъци, осигурявайки изключително бавно и естествено потъване на силикона, на което никоя щука не би издържала.
13,80 лв.
Джиг глава Westin StandUp LT
Висококачествени джиг глави от скандинавския бранд Westin, предлагащи се в пакет с три броя.
9,50 лв.
Джиг глава Westin RoundUp LT
Висококачествени джиг глави от скандинавския бранд Westin, предлагащи се в пакет с три броя. Кръгла оловна глава, снабдена с кука Mustad® 32627, ухо за стингер и фиксатор за задържане на силиконов...
6,50 лв.
Savage Gear Ned Jighead 7g 3pcs Джиг глава
Прецизно формована джиг глава, идеални за малки и средни силиконови примамки. Формата на главата прави примамка изправена на дъното и ви позволява да влачите главата с паузи, предизвиквайки удари от гладни хищници. Държачът за тялото е от неръждаема стомана и има примка Pro Peg и шип.
12,70 лв.
Джиг Глава за Силикон Modrak Vertical Head Black Cat
Modrak Vertical Head Black Cat-Нова джиг-глава с две възможности за окачване на главната линия и куките. Силиконовата стръв се прихваща от умело оформена телена кука, която позволява изключително бърза смяна на примамките, като в същото време запазва меката примамка.
7,00 лв.
Fiiish Black Eel No3 Jig Head 20g Shore Джиг глава
Джиг глава за силиконова примамка Fiiish Black Eel. Тази глава е създадена за риболов на средно дълбоки места.
13,80 лв.
Yarie Ajimebagachi JH Mини джиг глава
Качествени мини джиг глави, подходящи за риболов на пъстърва, кефал и костур.
6,90 лв.
Yarie Minimini Jig Head Neo Keeper Mикро джиг глава
Yarie  Minimini Jig Head Neo е серия леки джиг глави с грамажи от 1.5гр, 2.5гр и 3.5гр. Оборудвани  са с висококачествена и здрава японска кука. Системата за задържане на примамка към главата е изключително щадяща и по този начин може да се използват дори и най-фините силиконови примамки. 
7,90 лв.
Savage Gear Crazy Blade Jig Head 3pcs Джиг глава
Джиг глава с иновативно острие, държачи за тяло Pro Peg и ултра остри куки от въглеродна стомана. Остриетата от неръждаема стомана имат модел с шестоъгълна щампа за повишена здравина и подобрено действие. Перфектен за използване с V-опашки или меки примамки с опашка.
10,90 лв.
Savage Gear Bullet Cork Screw Head Джиг глава
Тежки джиг глави с приложение при риболов със силиконови примамки на големи дълбочини. Подходящи за морски риболов.
9,40 лв.
Savage Gear Rattle Jig Heads 120g Джиг глава
 Джиг глава с вградена стоманена тракалка от неръждаема стомана, която излъчва отчетлив звук при най-малкото разклащане или контакт с дъното. Звукът се предава много силно и ясно през оловната глава като допълнително привлича вниманието на морските хищници и провокира да атакуват примамката закачена на джиг главата. Вграденият тирбушон спомага за перфектно задържане на силиконовата примамка за главата без нужда от залепяне. Супер остра и здрава кука от неръждаема стоманена.
15,00 лв.