Мобилна / сгъваема кофа за примамки PROREX Lure Storage Bucket XL
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-1,80 лв.

Мобилна / сгъваема кофа за примамки PROREX Lure Storage Bucket XL

Сгъваема мека кофа, служеща за поставка на Вашите примамки по време на риболов. В тази кофа всички примамки са ви прид очите, лесно се намират и прибират. Изсъхват преди да ги преберете и няма да се притеснявате от корозия на куките и другите метални аксесоари по тях. Сгъваема, лесно приносима и лека. Предлага достатъчно място за до 24 XL примамки с дължина до 30 cm. Изключително здравия материал EVA поддържа деформации до 1,8 кг без да се огъне. 

Супер вариант за риболов с лодка. Защото нищо не се търкаля по лодката, смяната на воблерите е бърза и лесна.

Кофата Prorex XL е отличена с 1-во място в категорията „чанти и аксесоари“ на EFFTEX 2018 за сезон 2018/2019.

Дължина: 35х35см.

Материал: 100% EVA

58,20 лв. С вкл. данък

48,50 лв. Без данък

60,00 лв. - 1,80 лв.

Бърза поръчка

Не всеки продукт от Онлайн магазина е наличен във Физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Daiwa
15809-515
Марка
Daiwa
тип риболов
Спинингморски

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!