Макара с преден аванс CORMORAN BIG CAT 5PiF 8000
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Макара с преден аванс CORMORAN BIG CAT 5PiF 8000

Немският производител CORMORAN, предлага за новия сезон 2020, здарава и мощна макара за едри сомове и шарани. Внимателно проектирана за голями натоварвания и способна да понесе всички удари на трофейни риби. Името на макарата BIG CAT олицетворява този рицар. Снабдена с мощна предавка и здрава кинематика. Механизма работи плавно и равно, като дава сигурност в победата над хванатия хищник. Всички елементи са пресметнати за голями натоварвания и напрежения. Лагерите са стоманени. Шпулата е стругована от едно парче алуминий, дръжката също е стругована. Авансовата система е прецизна и надеждна. А цената е супер приятелска. 

Макарата може да се ползва, както с плетени, така и с монофилни влакна. Шпулата е с голям капацитет 460м/0.40мм. Предлага се без резервна шпула.

Препоръчваме я за тежък тролинг, риболов на кльонк, риболов на буй и риболов на дъно с голями олова на Дунава.

83,33 лв. (с данък) 83,33 лв. (без данък)
Бърза поръчка

Техническо описание:

  • 4 стоманени лагера
  • Супер стоп лагер на задния ход
  • Мощна и прецизна авансова система
  • Кръстообразно X-Wrap редене на влакното на шпулата
  • Стругована алуминиева шпула
  • Стругована алуминиева дръжка
  • Мека крилчатка на дръжката със сигурен грип.
  • Здрав, кух бигел
  • Голяма ролка на жилководача
  • Дълговечна пружина на бигела.
14-50800
Марка
CORMORAN
Размер макара
8000
Приложение
Риболов на сом и кльонк

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!